Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ultima perioada, aparatele de fitness pentru abdomen au devenit din ce in ce mai populare, intrucat sunt foarte eficiente daca iti doresti o scadere rapida a circumferintei taliei si o fermitate mai mare a acestei zone, cu care multi dintre noi avem probleme. Cu putin efort si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cele mai populare aparate de fitness pentru abdomen

Articol: Cele mai populare aparate de fitness pentru abdomen

09 august 2017, articol adaugat la 09 august 2017, ora 17:07

In ultima perioada, aparatele de fitness pentru abdomen au devenit din ce in ce mai populare, intrucat sunt foarte eficiente daca iti doresti o scadere rapida a circumferintei taliei si o fermitate mai mare a acestei zone, cu care multi dintre noi avem probleme. Cu putin efort si perseverenta, vei ajunge sa observi in scurt timp cum abdomenul tau devine mai ferm, facand aceste tipuri de exercitii in intimitatea propriului apartament, departe de ochii curiosilor.

Daca te antrenezi cel putin trei zile pe saptamana si, pe langa asta, duci o viata sanatoasa si ai un regim alimentar echilibrat, vei avea in scurt timp abdomenul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, iar rezultatele vor fi unele de durata. Magazinul online Sport Mag vine in ajutorul tau, cu o gama larga de aparate de fitness pentru abdomen, realizate din materiale de calitate si la preturi accesibile pentru orice buzunar:

1. Banda de alergat este foarte eficienta pentru cei care vor sa slabeasca si sa isi tonifice musculatura abdomenului. In doar o ora petrecuta pe banda de alergat, vei arde nu mai putin de 900 de calorii. Avand in vedere ca pe durata unui antrenament ritmul cardiac creste, iti vei imbunatati sistemul cardiovascular si cel respirator. In plus, vei reusi sa iti imbunatatesti rezistenta la efort si astfel vei face antrenamente mai lungi, ajungand mai repede la forma fizica pe care ti-o doresti. Totodata, iti va fi mult mai usor sa realizezi si activitatile zilnice, intrucat nu vei mai obosi atat de rapid.

2. Bicicleta medicinala face parte din categoria de aparate de fitness pentru abdomen care nu sunt costisitoare si care nici nu ocupa mult spatiu. Asadar, este perfecta pentru antrenamente in propriul apartament, unde poate fi montata si apoi depozitata foarte usor, cand nu o mai folosesti. Cat despre beneficii, vei observa de la primul antrenament ca iti lucreaza atat muschii abdomenului, cat si pe cei ai feselor. Intrucat muschii se obisnuiesc cu miscarile repetate si dupa un timp nu mai raspund la fel de bine la stimuli, este important sa variezi durata si tipul exercitiilor.

3. Banca de abdomene, potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, te ajuta sa iti cresti rezistenta la efort, sa iti accelerezi metabolismul si sa lucrezi grupe majore de muschi din tot corpul. De asemenea, banca de abdomene face parte din categoria de aparate de fitness pentru abdomen care nu exercita o presiune suplimentara pe oase, incheieturi si ligamente. Cu ajutorul acestui aparat, poti realiza exercitii variate, atat pentru abdomen, cat si pentru spate, fara a te suprasolicita.

4. Mingea de exercitii nu este unul dintre aparatele de fitness pentru abdomen conventionale, fiind mai degraba un articol sportiv, insa te ajuta sa scapi rapid de grasimea abdominala. In plus, pe langa faptul ca antrenamentele cu mingea de exercitii sunt foarte eficiente, ele sunt si foarte distractive.

5. Roata de exercitii se incadreaza si ea mai mult in categoria articolelor sportive decat in cea a aparatelor de fitness pentru abdomen, insa acest lucru nu inseamna ca nu este eficienta! Din contra, este foarte usor de folosit si iti ofera rezultate maxime intr-un timp foarte scurt, folosindu-se doar de greutatea corpului tau. Un alt avantaj major al rotii de exercitii este usurinta cu care poate fi transportata. Astfel, te poti antrena oricand si oriunde.

6. Trambulina de fitness este un aparat mai putin conventional, insa te ajuta sa slabesti rapid. Desi necesita putin mai mult spatiu decat alte aparate de fitness pentru abdomen, poate fi montata cu succes chiar si in apartament!

7. Aparatele de vaslit te ajuta sa obtii faimoasele "patratele" intr-un timp foarte scurt: daca faci exercitiile cu seriozitate si nu sari peste repetari, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Pe langa abdomen, aparatele de vaslit iti antreneaza si alte grupe de muschi si iti dau un tonus excelent.

Daca iti doresti sa obtii un abdomen tonifiat intr-un timp scurt, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Sport Mag, unde vei gasi toate aparatele de fitness pentru abdomen descrise mai sus, dar si multe altele. Cu ajutorul acestora, te vei putea antrena cand doresti, chiar in apartamentul tau, fara sa fie nevoie sa mergi la sala, si vei etala look-ul la care ai visat mereu.

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Aparate fitness abdomen

Cuvinte cheie

aparate fitness abdomene, aparate pentru abdomene

Statistici

Data articol: 09 Aug 2017
Data adaugarii: 09 Aug 2017, ora 17:07
Ultima actualizare: 09 Aug 2017, ora 17:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1071 din total vizualizari: 1071
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.