Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Activitatile sportive in aer liber sunt mai dificil de desfasurat in conditiile meteo actuale, iar mersul la sala presupune timp suplimentar pentru drumurile dus-intors si momentele petrecute in vestiar, la receptie sau in asteptarea eliberarii aparatelor fitness pe care vrei sa le...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Cauti un mod confortabil si eficient de a exersa? Alege bicicleta magnetica!

Articol: Cauti un mod confortabil si eficient de a exersa? Alege bicicleta magnetica!

19 november 2019, articol adaugat la 19 november 2019, ora 15:34

Activitatile sportive in aer liber sunt mai dificil de desfasurat in conditiile meteo actuale, iar mersul la sala presupune timp suplimentar pentru drumurile dus-intors si momentele petrecute in vestiar, la receptie sau in asteptarea eliberarii aparatelor fitness pe care vrei sa le utilizezi.

Pentru a se bucura de cea mai confortabila solutie in cursa pana la silueta perfecta, foarte multe persoane aleg sa foloseasca o bicicleta magnetica in confortul propriei locuinte.

In cazul in care perseverenta si determinarea nu-ti lipsesc, achizitionarea unui model accesibil de bicicleta magnetica ar putea fi o rezolvare eficienta si pentru tine.

Pe langa slabitul rapid, tonifierea musculaturii, imbunatatirea sistemului cardiovascular si a starii generale de sanatate, specialistii de la Sport-Mag.ro mai subliniaza cateva beneficii pe care le poate oferi o bicicleta magnetica daca o folosesti cu regularitate acasa. Descopera-le in randurile ce urmeaza!

Timpul alocat antrenamentelor
Rutina sportiva a fiecarei zile poate fi organizata in functie de programul pe care il ai in acea zi, putand alege sa exersezi timp de 15, 30, 45 sau 60 de minute. Daca ai fi dorit sa te antrenezi in cadrul unei sali de sport, timpul pe care ar fi trebuit sa il aloci acestei activitati ar fi fost mult mai mare.

Avand o bicicleta magnetica in confortul casei tale, 30 de minute de antrenament si 5 minute pentru un dus rapid vor fi suficiente.

Disponibilitatea
Bicicleta magnetica din dormitorul tau iti va sta la dispozitie oricand, fara a trebui sa astepti ca aceasta sa se elibereze pentru a putea incepe sesiunea de pedalare. Pe deasupra, salile de fitness au un anumit interval orar in care sunt deschise si, in zilele de sarbatoare, antrenamentele tale vor trebui sa suporte amanare.

Din acest punct de vedere, acasa vei putea sa pedalezi chiar si in weekend sau de sarbatori, iar lipsa pauzelor lungi dintre antrenamente iti va garanta rapid rezultate si va asigura un progres vizibil.

Accesibilitate
Bicicleta magnetica pe care exersezi in confortul propriei locuinte iti ofera sansa de a-ti lua doza de sport la orice ora din zi si din noapte, astfel incat poti efectua un antrenament rapid si energizant inainte de plecarea la serviciu sau poti opta pentru sesiunile de pedalare intensa seara, inainte de culcare.

Mai mult decat atat, majoritatea modelelor de bicicleta magnetica functioneaza silentios, astfel incat nu-ti vei face griji in privinta zgomotului.

Confort
Nivelul de confort pe care l-ai creat in locuinta ta de-a lungul timpului nu va putea fi egalat nicicand de un traseu de alergare sau de o sala publica de fitness. Mai mult, acasa iti poti alege si activitatea secundara pe care sa o desfasori in paralel cu antrenamentele pe bicicleta magnetica, precum vizionarea serialelor favoite sau ascultarea playlist-ului pe care l-ai creat cu gandul la solicitarea intensa de pe bicicleta.

Inca un detaliu important din perspectiva confortului este ca vei putea alege orice vestimentatie doresti, dat fiind faptul ca nu mai ai priviri atintite asupra ta in timp ce exersezi.

Igiena aparatului
Acest factor este decisiv atat in activitatile de zi cu zi, cat si in sport, iar o bicicleta magnetica folosita acasa te va ajuta sa eviti situatia des intalnita la sala in care este necesar sa cureti de transpiratie spatarul sau sezutul aparatului inainte de a putea incepe antrenamentul.

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag.ro
Sursa: Sport-Mag.ro

Categorii

Cuvinte cheie

bicicleta magnetica

Statistici

Data articol: 19 Nov 2019
Data adaugarii: 19 Nov 2019, ora 15:34
Ultima actualizare: 19 Nov 2019, ora 15:38
Vizualizari in ultimele 30 zile: 442 din total vizualizari: 442
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.