Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Printre cele mai practice si eficiente aparate de fitness pe care le poti folosi acasa sunt bicicletele eliptice. Acestea sunt usor de utilizat, functioneaza silentios si pot fi incadrate in aproape orice locuinta. Majoritatea modelelor sunt prevazute cu un calculator ce afiseaza...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Ce este o bicicleta eliptica si de unde poti cumpara astfel de aparate?

Articol: Ce este o bicicleta eliptica si de unde poti cumpara astfel de aparate?

28 december 2017, articol adaugat la 28 december 2017, ora 14:58

Printre cele mai practice si eficiente aparate de fitness pe care le poti folosi acasa sunt bicicletele eliptice. Acestea sunt usor de utilizat, functioneaza silentios si pot fi incadrate in aproape orice locuinta. Majoritatea modelelor sunt prevazute cu un calculator ce afiseaza multiple functii inteligente pentru a te ajuta sa te antrenezi mai eficient si iti permit sa-ti setezi nivelul de intensitate al exercitiilor.

Ce este o bicicleta eliptica si cu ce se diferentiaza de alte tipuri de biciclete fitness?

O bicicleta eliptica este un aparat de fitness stationar care simuleaza urcatul scarilor, mersul pe jos sau alergatul fara a pune o presiune excesiva asupra articulatiilor - evitand astfel riscul accidentarilor. Acest lucru se datoreaza pedalelor spatioase, a caror suprafata nu este depasita de talpile tale in timpul antrenamentului. Totodata, o alta particularitate a acestui aparat este faptul ca miscarile specifice unei biciclete eliptice implica inclusiv bratele, datorita manerelor mobile.

In plus, asemenea aparate sunt benefice pentru sanatate. In primul rand, utilizarea constanta a unei biciclete de acest tip contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si reduce riscul aparitiei bolilor metabolice. Prin efortul fizic controlat pe care il vei depune, inima ta va deveni mai puternica. De asemenea, iti vei imbunatati conditia fizica si rezistenta la efort, iar muschii tai se vor dezvolta mult mai usor.

In al doilea rand, pedalarea pe o asemenea bicicleta te ajuta sa te eliberezi de stres si iti intareste sistemul imunitar. Nu in ultimul rand, cu ajutorul acestui aparat de fitness poti arde pana la 800 sau chiar 1000 de calorii intr-o ora. In functie de cat de frecvent si intens te vei antrena, vei slabi si te vei mentine in forma prin exercitii confortabile, chiar la tine acasa. Prin urmare, o bicicleta eliptica este practica si accesibila oricui, indiferent de conditia fizica. Dar nu uita ca aparitia rezultatelor depinde si de regimul alimentar pe care-l urmezi!

De unde poti sa cumperi biciclete eliptice la cel mai bun raport calitate-pret?

Desigur, pentru a beneficia de toate avantajele unei astfel de biciclete, aceasta trebuie sa fie in primul rand una de calitate, robusta si sigura. De asemenea, fiindca vei face o investitie pe termen lung, este important si pretul la care o achizitionezi. La Sport-Mag, unul dintre cele mai cunoscute magazine online de articole sportive si aparate fitness pentru acasa, gasesti diverse modele de biciclete, in functie de nevoile si preferintele tale. Iata cateva din recomandarile noastre:

1. Bicicleta eliptica Hiton 17R
Conceputa special pentru a fi folosita acasa, bicicleta dispune de un calculator LCD cu multiple functii inteligente: timp, viteza, distanta, calorii, scanare etc. Prevazut cu manere ajustabile (fixe sau mobile), acest aparat de fitness poate fi utilizat pentru antrenarea tuturor grupelor musculare, cat si pentru a scapa de kilogramele in plus. De asemenea, antrenamentele vor avea efecte benefice pentru articulatii si coloana vertebrala, asupra inimii si plamanilor.

2. Bicicleta eliptica 17R Combo
Cu un design robust si stabil, aceasta bicicleta dispune de manere ajustabile si scaun reglabil. Aparatul este recomandat pentru recuperare medicala sau persoanelor cu probleme de sanatate la nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale. Pedalele sunt aderente si spatioase, iar intensitatea exercitiilor poate fi reglata manual. In plus, modelul este prevazut cu suport pentru gantere si calculator cu numeroase functii de monitorizare a exercitiilor.

3. Bicicleta eliptica LIGURIA
Particularitatea acestei biciclete este designul simplu si atractiv, prevazut cu senzori de puls incorporati in manerele aparatului. Acesta este realizat din materiale de inalta calitate si are 8 niveluri de ajustare.

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Bicicleta eliptica

Categorii

Cuvinte cheie

bicicleta eliptica, aparate fitness, biciclete fitness, sportmag

Statistici

Data articol: 28 Dec 2017
Data adaugarii: 28 Dec 2017, ora 14:58
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 618 din total vizualizari: 618
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.