Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Asa cum te-am obisnuit, de mai bine de 4 ani ChristinaDiamonds le propune doamnelor si domnisoarelor, dar si domnilor, bijuterii unice si de calitate, ce pot fi personalizate in functie de creativitate si buget. Desi ceasul Collect este piesa de rezistenta a ChristinaDiamonds, multe...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Surpriza verii de la Christina Diamonds - noua bratara personalizata

Articol: Surpriza verii de la Christina Diamonds - noua bratara personalizata

09 august 2017, articol adaugat la 09 august 2017, ora 15:09

Asa cum te-am obisnuit, de mai bine de 4 ani ChristinaDiamonds le propune doamnelor si domnisoarelor, dar si domnilor, bijuterii unice si de calitate, ce pot fi personalizate in functie de creativitate si buget. Desi ceasul Collect este piesa de rezistenta a ChristinaDiamonds, multe persoane aleg si bratari personalizate din piele, pe care adauga pandantive cu pietre semipretioase, construind o bijuterie unicata, cu momente speciale din viata de cuplu si de familie.

Ne face placere sa iti prezentam un nou produs ce poarta semnatura Christinei Hembo, faimosul designer care a revolutionat piata bijuteriilor din intreaga lume - bratara personalizata tip Pandora, de a carei stralucire te vei bucura peste ani si ani.

Bratarile metalice personalizate, emblema elegantei

Fata de bratarile personalizate cu acelasi nume, cele oferite de Christina Diamonds sunt realizate cu aceeasi dragoste si atentie la detalii, manual, iar designul creativ al Christinei Hembo este pus si mai mult in valoare prin calitatea materialelor folosite.

Daca la modelul cu acelasi nume nu iti poti inchide de una singura bratara, cea oferita de ChristinaDiamonds.ro iti sare in ajutor cu un nou concept unic - la fel ca bratarile din piele, si acest tip se inchide magnetic. Astfel, prinderea este mult mai sigura si nu mai ai grija ca iti vei pierde bratara nestemata vreodata.

Creaza-ti o poveste fara de sfarsit

Si aceste bratari personalizate de tipul Pandora pot fi create dupa propria imaginatie, adaugand talismane cu suflet, pretioase si stralucitoare. Acestea iti vor defini eleganta si stilul vestimentar, iar piatra semipretioasa - topaz - incrustata pe inchizatoare va reintregi imaginea prin bun gust si rafinament.

Toate bratarile personalizate noi sunt realizate din argint pur, 925, deci nu trebuie sa iti faci probleme in privinta stralucirii. Nu iti trebuie substante si carpe de curatare costisitoare, pentru ca in procesul de creatie, bratarile tip Pandora ale Christina Diamonds sunt rodiate. Peste ani si ani, bijuteria de vis, personalizata, va avea aceeasi stralucire, fara a se innegri, care iti va invalui incheietura mainii.

Pune-ti in valoare incheietura mainii cu peste 50 de modele unice si stralucitoare de pandantive din argint 925 ale colectiei sau placate cu aur galben si incrustate intotdeauna cu pietre semipretioase diverse. Si aceasta colectie de pandantive respecta intocmai designul Christinei Hembo, fiind realizate manual, de maestri bijutieri de renume, in fabricile din Thailanda.

Te invitam in universul Christina Diamonds sa descoperi o gama de pandative unice, care iti pot infrumuseta bratarile tip Pandora. Abia asteptam sa ne impartasesti experienta pe care ai avut-o cu noile modele de bratari personalizate si te invitam sa fii la curent cu ultimele noutati din universul Christina Diamonds pe pagina de Facebook. Mii de alte bijuterii de calitate si ceasuri Swiss Made, la preturi accesibile, asteapta sa prinda viata la incheieturile tale. La noi, doar imaginatia este limita, cand vine vorba de personalizarea propriului ceas sau propriei bijuterii! Descopera colectiile unice care poarta semnatura celebrului brand danez.

Autor, Sursa

Autor: ChristinaDiamonds
Sursa: Bratara personalizata

Categorii

Cuvinte cheie

bratari personalizate, bratari din argint 925, pandantive, christinadiamonds

Statistici

Data articol: 09 Aug 2017
Data adaugarii: 09 Aug 2017, ora 15:09
Ultima actualizare: 09 Aug 2017, ora 15:09
Vizualizari in ultimele 30 zile: 711 din total vizualizari: 711
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.