Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Este greu de imaginat faptul ca o bucata de plastic de aproximativ 60 cm lungime si 15 latime a cucerit atat de repede increderea elevilor si studentilor de pretutindeni. Orice persoana poate sa observe cu usurinta un numar impresionant de penny board-uri indiferent daca merge pe strada,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Un drum mai usor pe un penny board

Articol: Un drum mai usor pe un penny board

27 april 2017, articol adaugat la 27 april 2017, ora 10:10

Este greu de imaginat faptul ca o bucata de plastic de aproximativ 60 cm lungime si 15 latime a cucerit atat de repede increderea elevilor si studentilor de pretutindeni. Orice persoana poate sa observe cu usurinta un numar impresionant de penny board-uri indiferent daca merge pe strada, prin parc, daca se afla la metrou sau in statia de autobuz; se pare ca majoritatea tinerilor utilizeaza acest tip de transport in zilele noastre, mai ales ca vorbim de o modalitate de deplasare rapida si nu atat de costisitoare precum altele.

Pentru o persoana ce nu foloseste un penny board (si care probabil nici nu s-a urcat vreodata pe unul), mersul pe aceasta placa de plastic poate parea o misiune imposibila, care sa te lase in cele din urma cu tot felul de intrebari: cum poti merge pe un penny board daca intampini o zona in panta, cum poti traversa strada cu el, ce tip de accidente pot aparea, astfel incat sa vatameze atat utilizatorul, cat si placa?

In general, persoanele pasionate de mersul pe un penny board isi apara cu multa indarjire hobby-ul, sustinand ca este usor de transportat, dar si de utilizat pe strazile urbane. Reprezinta o modalitate de deplasare accesibila oricui, dat fiind ca are o dimensiune mica, astfel incat poti sa urci cu el in mijloacele de transport in comun fara sa ocupi mult prea mult loc si sa deranjezi ceilalti calatori. Mai mult de atat, in momentul in care ajungi la destinatie poti sa iti iei penny board-ul cu tine, nu sa il lasi afara, asa cum ar trebui sa faci, de exemplu, cu o bicicleta. Il poti pune sub masa sau intr-un loc unde sa il ai in permanenta sub atenta supraveghere, astfel incat sa nu te mai temi ca ar putea sa fie furat.

Daca ar trebui sa ne gandim la dezavantajele pe care mersul pe un penny board le implica, acestea nu sunt atat de mari ca in cazul altor mijloace de transport, insa ele exista. Cel mai frecvent pericol pe care il presupune este riscul de a cadea de pe placa - lucru destul de frecvent in randul utilizatorilor, avand in vedere ca majoritatea patesc acest lucru cel putin o data. Dar toti sunt in viata si folosesc in continuare cu placere penny board-ul.

In fapt, popularitatea pe care a castigat-o este binemeritata, dat fiind ca utilizarea unui penny board nu are, practic, dezavantaje, ci numai avantaje. Cel putin in randul studentilor este foarte intalnit si intelegem si de ce: acorda sansa la un somn de dimineata cu cel putin 10 minute mai lung, reprezinta o modalitate de a face sport intr-un mod deloc solicitant, are un pret accesibil, este usor de transportat, precum si de depozitat. Pentru un student este perfect!

In magazinul online Toys123 gasesti modele de o foarte buna calitate, care o sa te faca sa iubesti in adevaratul sens al cuvantului mersul pe un penny board! Alege modelul care iti place si pregateste-te pentru o adevarata aventura!

Autor, Sursa

Autor: Toys123
Sursa: Penny board

Cuvinte cheie

penny board, agrement, toys123, magazin online de jucarii, jucarii copii, jucarii adulti

Statistici

Data articol: 27 Apr 2017
Data adaugarii: 27 Apr 2017, ora 10:10
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 939 din total vizualizari: 939
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.