Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Printre cele mai folosite aparate in sala de sport si acasa, bicicleta fitness ofera posibilitatea unor antrenamente care sa te ajute sa pierzi foarte rapid greutatea in exces. Fiindca vara este deja aici si te gandesti, probabil, la cum o sa arati in concediul de la mare sau la iesirile...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

De ce este bicicleta fitness alegerea ideala atunci cand vrei sa slabesti?

Articol: De ce este bicicleta fitness alegerea ideala atunci cand vrei sa slabesti?

21 june 2018, articol adaugat la 21 june 2018, ora 16:01

Printre cele mai folosite aparate in sala de sport si acasa, bicicleta fitness ofera posibilitatea unor antrenamente care sa te ajute sa pierzi foarte rapid greutatea in exces. Fiindca vara este deja aici si te gandesti, probabil, la cum o sa arati in concediul de la mare sau la iesirile la piscina din sezonul acesta, optiunea ideala pentru sculptarea corpului si mentinerea unui aspect "de revista" este achizitionarea unei biciclete stationare.

Indicat este sa completezi antrenamentele pe bicicleta fitness cu o dieta adecvata pentru a putea sti cu siguranta ca obiectivul pe care ti l-ai propus poate fi atins in cel mai scurt timp. Pe langa o multitudine de exercitii si antrenamente menite sa atinga variate scopuri (arderea caloriilor, imbunatatirea sistemului cardiovascular, tonifierea musculaturii), bicicleta fitness din propria locuinta mai ofera cateva avantaje incontestabile:

- timpul consumat cu drumurile pana la sala si inapoi va putea fi folosit in alte scopuri;
- poti aseza bicicleta fitness oriunde in casa, fie la televizor, fie langa geamul deschis al dormitorului;
- nu iti mai faci griji asupra igienei, fiindca stii cine a folosit bicicleta fitness;
- nu trebuie sa mai astepti sa se elibereze una dintre bicicletele de la sala sau sa te orientezi dupa programul salii - propria bicicleta fitness va fi mereu disponibila, indiferent de ora sau zi a saptamanii;
- poti purta orice in timpul antrenamentelor, fara a mai avea grija privirilor care pot fi atintite asupra ta la sala de fitness.

Daca vrei sa profiti de aceste avantaje ce vin odata cu alegerea unei biciclete fitness pentru nevoile tale, atunci lista de mai jos iti vine in ajutor cu cateva modele practice si performante:

1. Bicicleta fitness Konfort Sportmann. Noul model de bicicleta fitness de la Sportmann este special conceput pentru a indeplini necesitatile celor mai pretentiosi utilizatori. Pentru un antrenament eficient, calculatorul cu diverse functii ofera o monitorizare precisa a parametrilor. Cadrul robust din metal asigura stabilitate, iar manerele invelite in neopren si saua lata ofera confort maxim in timpul exercitiului. Reglarea manuala a rezistentei permite ajustarea nivelului de intensitate, iar pedalele cu suprafata anti-alunecare sunt prevazute cu cureluse care impiedica alunecarea picioarelor.

2. Bicicleta fitness magnetica Xbike Sportmann. Daca alegi acest model de bicicleta fitness, principalul avantaj de care te vei bucura va fi faptul ca poate fi pliata rapid, astfel incat sa fie depozitata cu usurinta. Cele 8 niveluri de ajustare a intensitatii permit alegerea dificultatii exercitiului conform necesitatilor tale. Saua reglabila este prevazuta cu o captuseala moale si ofera 7 trepte de ajustare a inaltimii pentru a se potrivi oricarui utilizator. Bicicleta fitness magnetica este echipata cu un calculator compact ce afiseaza: distanta, timp, viteza, calorii, odometru, scan.

3. Bicicleta fitness electromagnetica ULTIMATE II SG 922B este alegerea potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru utilizatorii avansati. Tehnologia electromagnetica face posibila adaptarea intensitatii antrenamentului la nevoile tale, iar volanta cu greutate de 7 kg si 8 niveluri de rezistenta asigura functionarea silentioasa. Manerele (cu senzori de masurare a pulsului) se pot regla dupa preferinte, iar scaunul ergonomic isi poate schimba pozitia in plan vertical si orizontal ajutand la mentinerea unei posturi corecte in timpul antrenamentului. Calculatorul modern cu ecran LCD cu afisaj mare de care dispune aceasta bicicleta fitness prezinta o varietate de informatii utile, inclusiv timpul, viteza, pulsul, distanta sau caloriile arse.

Fie ca esti incepator sau avansat, fie ca vrei sa dai jos cateva kilograme sau doar sa-ti imbunatatesti starea generala de sanatate, poti gasi bicicleta fitness ideala daca intri acum pe Sport-Mag.ro. Sezonul reducerilor de vara a inceput, asa ca grabeste-te sa profiti de preturile imbatabile!

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Bicicleta fitness

Cuvinte cheie

bicicleta fitness

Etichete

Statistici

Data articol: 21 Jun 2018
Data adaugarii: 21 Jun 2018, ora 16:01
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 590 din total vizualizari: 590
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.