Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Nu de putine ori alergatul pe o banda de alergat a fost comparat cu alergatul in aer liber, incercandu-se gasirea avantajelor si a dezavantajelor, respectiv a celei mai bune variante. Multi ar spune ca sportul este ideal in orice conditii ar fi facut, atata timp cat este executat asa cum...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Banda de alergat - prieten sau inamic?

Articol: Banda de alergat - prieten sau inamic?

10 march 2017, articol adaugat la 10 march 2017, ora 16:43

Nu de putine ori alergatul pe o banda de alergat a fost comparat cu alergatul in aer liber, incercandu-se gasirea avantajelor si a dezavantajelor, respectiv a celei mai bune variante. Multi ar spune ca sportul este ideal in orice conditii ar fi facut, atata timp cat este executat asa cum trebuie si nu este abandonat dupa cateva zile, dar exista de cealalta baricada carcotasii, care inca incearca sa afle raspunsul dilemei. Prin urmare, care este cea mai buna circumstanta in care putem alerga?

Pe de o parte, trebuie sa avem in vedere ca o banda de alergat poate fi folosita in conditii optime atat vara, cat si iarna. Intr-adevar, exista persoane cu o pregatire fizica foarte buna, al caror corp le permite sa infrunte nameti de zapada si multe grade Celsius pe minus, insa vorbim in acest caz de sportivii de performanta, antrenati in conditii speciale, mult mai dure. Pentru un alergator obisnuit, o banda de alergat este cea mai buna solutie, astfel incat sa nu fie tentat nicio secunda sa renunte.

Este important sa cunoastem faptul ca, alegand o banda de alergat, vom fi mult mai putin predispusi accidentarii, comparativ cu alergat in aer liber. Motivul? Trebuie sa tinem cont ca aceasta prezinta o suprafata lipsita de neregularitati, fiind de asemenea realizata dintr-un material care nu presupune un soc atat de mare asupra oaselor si cartilajelor in momentul in care alergam. In plus, riscul de calca stramb este mult mai mic pe o banda de alergat.

Evident, cei care sunt impotriva antrenarii intr-o sala de fitness, vor spune ca toate aceste aspecte palesc avand in vedere faptul ca alergatul intr-un spatiu deschis este mult mai benefic sanatatii noastre fata de cel intr-o incapere inchisa, unde exista foarte multe persoane ce respira acelasi aer. Pe de alta parte, aceasta parere va fi contraatacata de sustinatorii salii de fitness, argumentandu-si preferinta prin existenta poluarii si a aerului prafuit de afara.

Cu toate acestea, trebuie avut in vedere ca o banda de alergat poate fi achizitionata pentru acasa, acolo unde nu trebuie sa ne mai facem grija pentru gradul de aerisire al camerei sau de aglomeratie. In plus, putem sa ne antrenam in timp ce ne uitam la emisiunea preferata sau la filmul pe care asteptam de multa vreme sa-l vedem, alergatul devenind o adevarata placere.

Intrand in detalii, o banda de alergat este foarte buna pentru modalitatea de executare a exercitiilor fizice; aceasta ne permite sa diversificam programele de antrenament prin modificarea vitezei si inclinatiei in functie de asteptarile pe care le avem. De exemplu, o inclinatie mai mare ne va ajuta la tonifierea muschilor, iar o viteza mai mare la conturarea armonioasa a corpului; combinate, vorbim de reteta sigura pentru arderea unui numar insemnat de calorii.

In cazul in care alergatul in aer liber nu va surade deloc, fie ca alegem sa mergem la sala sau sa ne achizitionam propria banda de alergat, este foarte important sa urmarim calitatea acesteia si diversitatea de optiuni pe care le are. Exista in momentul de fata foarte multe surse de unde pot fi cumparate, insa multe dintre ele prezinta o calitate indoielnica. Sfatul nostru este sa verificati ofertele magazinelor specializate, care ofera produse incadrate in normele europene si care nu vor sfarsi a fi o adevarata pierdere de bani.

De exemplu, pe Sport-Mag veti gasi o varietate bogata de benzi de alergat, indiferent de modul in care va propuneti sa le utilizati, care va vor face sa iubiti in adevaratul sens al cuvantului sa faceti sport zi de zi! Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul comercializarii de articole sportive si aparate fitness, acestia reprezinta o companie dinamica, apreciata la nivel national si international, deoarece raspunde cu promptitudine si profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale clientilor sai.

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Banda de alergat

Cuvinte cheie

banda alergat, aparate fitness, articole sportive

Statistici

Data articol: 10 Mar 2017
Data adaugarii: 10 Mar 2017, ora 16:43
Ultima actualizare: 10 Mar 2017, ora 16:47
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1167 din total vizualizari: 1167
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.