Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Atunci cand iti cauti un nou loc de munca si vezi diverse anunturi in domeniul videochatului, trebuie neaparat sa te documentezi foarte bine inainte de a lua o decizie. De asemenea, trebuie sa cunosti toti termenii si toate conditiile impuse, care sunt avantajele de care te vei bucura si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cum sa deosebesti anunturile de videochat false de cele reale?

Articol: Cum sa deosebesti anunturile de videochat false de cele reale?

21 december 2017, articol adaugat la 21 december 2017, ora 19:00

Atunci cand iti cauti un nou loc de munca si vezi diverse anunturi in domeniul videochatului, trebuie neaparat sa te documentezi foarte bine inainte de a lua o decizie. De asemenea, trebuie sa cunosti toti termenii si toate conditiile impuse, care sunt avantajele de care te vei bucura si daca este posibil sa avansezi de-a lungul timpului din punct de vedere salarial sau nu.

Veniturile fabuloase si programul de munca flexibil sunt beneficii foarte atractive pentru numeroase tinere care isi doresc sa lucreze in videochat. Insa, ceea ce nu stiu ele este ca in spatele unor anunturi in videochat care par foarte atractive, se pot ascunde persoane care isi doresc doar sa le escrocheze. O domnisoara aflata la inceput de drum in acest domeniu nu are cum sa stie cat adevar exista in respectivele anunturi din videochat, care deseori suna extraordinar de bine.

De nenumarate ori, firme din acest domeniu au facut si inca fac angajari in afara legii, fara sa ofere un contract legal si fara sa plateasca toate taxele la stat. Mai mult decat atat, pacalesc modelele naive si fara experienta, promitandu-le castiguri imposibile, iar apoi dispar peste noapte cu toti banii pe care acestea i-au incasat.

Iata cum poti sa deosebesti anunturile de videochat false de cele reale:

1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa verifici site-ul fiecarui studio care ti-a atras atentia. Citeste cu mare atentie informatiile prezentate, asigura-te ca sunt clar enuntate si ca sunt inca valabile la momentul la care le citesti.

2. Dupa ce ai verificat site-ul studioului de care esti interesata, informeaza-te cu privire la locatie, la mediul de lucru, la echipamentele pe care le vei avea la dispozitie, la sistemul de plata. De asemenea, este foarte important sa afli care va fi programul tau de munca, daca iti poti stabili singura turele si in ce masura vei fi ajutata sa te dezvolti profesional si sa castigi din ce in ce mai multi bani. Aceste aspecte te vor ajuta sa-ti dai seama daca este cazul sa aplici pentru postul prezentat in anuntul de angajare. Un studio serios, care lucreaza in mod profesional, legal, corect si transparent iti va oferi mereu cat mai multe informatii si lamuriri.

3. Atunci cand vezi diverse anunturi in videochat care iti par atractive, indicat este sa cauti si parerile altor modele pe forumuri sau bloguri. Fii atenta, filtreaza cu grija informatiile si nu te lasa pacalita! Pana la urma, la mijloc este viitorul tau si nu trebuie sa faci compromisuri in aceasta privinta.

4. Daca parerile modelelor de pe bloguri sau forumuri nu te-au convins, atunci cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa stabilesti o intalnire cu un reprezentant al studioului care te intereseaza. In cazul in care este posibil, solicita dovezi ale anumitor afirmatii facute de catre acestia in anunturile din videochat, cum ar fi castigurile reale ale modelelor. De exemplu, Studio 20, cel mai cunoscut studio de videochat din Romania, iti poate arata in cadrul interviului care sunt conditiile de lucru, dar si dovezi ale incasarilor fabuloase pe care modelele de top le obtin.

5. Un alt aspect pe care trebuie sa-l afli la interviu (daca nu este mentionat deja in anuntul in videochat) este modul in care respectivul studio iti va proteja identitatea. Din cauza ca multe persoane au idei preconcepute despre acest domeniu, majoritatea fetelor care sunt la inceput de cariera prefera sa nu dezvaluie cu ce se ocupa.

La prima vedere poate ca nu este usor sa iti dai seama care dintre anunturile din videochat sunt reale si care sunt false, mai ales daca esti la inceput de drum in acest domeniu. Insa, daca vei tine cont de sfaturile noastre si vei fi atenta, cu siguranta vei putea sa iti gasesti un job pe masura asteptarilor tale! Mult succes!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Anunturi de videochat

Cuvinte cheie

studio de videochat, anunturi videochat, angajare videochat, model de videochat

Statistici

Data articol: 21 Dec 2017
Data adaugarii: 21 Dec 2017, ora 19:00
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 862 din total vizualizari: 862
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.