Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Implantul dentar reprezinta solutia cea mai potrivita pentru cei care sufera din cauza pierderii dintilor, permitandu-i pacientului sa isi reia in scurt timp activitatile si sa aiba un zambet frumos, sanatos si perfect functional. Inainte sa opteze pentru acest tip de tratament,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Cat dureaza un implant dentar?

Articol: Cat dureaza un implant dentar?

14 july 2017, articol adaugat la 14 july 2017, ora 13:26

Implantul dentar reprezinta solutia cea mai potrivita pentru cei care sufera din cauza pierderii dintilor, permitandu-i pacientului sa isi reia in scurt timp activitatile si sa aiba un zambet frumos, sanatos si perfect functional. Inainte sa opteze pentru acest tip de tratament, majoritatea persoanelor sunt interesate sa afle "cat dureaza un implant dentar?".

In primul rand, factorii care influenteaza in mod negativ durata de viata a unui implant dentar depind foarte mult de stilul de viata al pacientului si de igiena sa orala. De-a lungul ultimilor ani, tehnologia care sta la baza unui implant dentar a devenit atat de avansata, incat potentialele probleme de functionalitate sau care tin de respingerea implantului de catre organism au devenit doar o amintire. Bolile cronice existente dinaintea implantarii sau ingrijirea incorecta a implantului dentar sunt factori care pot duce la pierderea lui.

Pentru a putea raspunde la intrebarea "cat tine un implant dentar", sa vedem care sunt cele 3 componente cheie ale acestuia:

1. Implantul propriu-zis - are forma unui surub, este realizat din titan sau aluminiu, in functie de producator si are rolul de a inlocui radacina dintelui pierdut;

2. Bontul protetic (abutmentul) - realizat din metal sau zirconiu, se insurubeaza in implantul dentar, oferind sustinere coroanei.

3. Coroana dentara - este partea vizibila a implantului, cu rol estetic si functional, realizata din portelan sau zirconiu.

In general, bontul protetic si coroana dentara sunt cele mai mai expuse deteriorarii.

Asadar, cat dureaza un implant dentar?

Atunci cand este intretinut corespunzator, cu vizite regulate (de cel putin 2 ori pe an) la cabinetul stomatologic si cu o igiena orala impecabila, un implant dentar poate tine si o viata intreaga. In schimb, o coroana dentara rezista aproximativ 10-15 ani, pana cand este necesara inlocuirea sa. Exista si cazuri in care pacientii au grija la alimentele pe care le consuma si au o igiena dentara excelenta, lucru care prelungeste durata de viata a coroanei pana la 20 de ani.

De asemenea, localizarea implantului dentar in cavitatea orala este un factor care poate contribui la longevitatea acestuia. De exemplu, asupra implanturilor dentare localizate catre marginile exterioare ale maxilarului se exercita o presiune mai mare prin procesul de masticatie, ceea ce poate duce la deteriorarea mai rapida decat a celor pozitionate in partea din fata.

Cat tine un implant dentar in comparatie cu alte solutii de inlocuire a dintilor lipsa?

Un implant dentar este conceput pentru a fi o solutie permanenta de inlocuire a dintilor lipsa si a devenit cea mai populara optiune in randul pacientilor de pretutindeni. Spre deosebire de protezele dentare, un implant dentar ofera suficient suport pentru a musca din alimente, actionand intocmai precum un dinte natural. Avand in vedere ca implantul este introdus in maxilar, acesta nu este supus uzurii si nu afecteaza dintii vecini, asa cum fac puntile dentare.

Ce factori duc la pierderea unui implantul dentar?

Pentru a raspunde pacientilor la intrebarea "cat tine un implant dentar", trebuie mentionat faptul ca acesta este conceput sa ofere sustenabilitate pe termen nedeterminat, chiar si pentru o viata intreaga, cu conditia sa fie ingrijit corespunzator. Exista, insa, o serie de factori care pot determina pierderea prematura a unui implant, cum ar fi:

- fumatul;
- infectiile datorate unei igiene orale precare;
- acumularea de placa bacteriana;
- vizitele rare sau chiar inexistente la medicul dentist.

Te gandesti sa apelezi la aceasta metoda de inlocuire a dintilor lipsa?

In cazul in care vrei sa optezi pentru un implant dentar, trebuie sa te asiguri ca apelezi la serviciile unui medic specialist cu vasta experienta si nenumarate cazuri la activ, din cadrul unei clinici stomatologice respectabile.

La Clinicile Dr Leahu, utilizam doar implanturi dentare si tehnologii de ultima generatie, pentru a obtine rezultate remarcabile, pe placul pacientilor nostri. Echipa noastra de specialisti se va asigura ca iti ofera solutia potrivita, ca sa poti pleca de la noi cu zambetul pe buze! Programeaza-ti o consultatie cu unul dintre implantologii nostri si obtine dantura pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna!

Autor, Sursa

Autor: Clinicile Dr Leahu
Sursa: Cat dureaza un implant dentar?

Cuvinte cheie

implant dentar, medic dentist, clinica stomatologica, prgf endoret

Statistici

Data articol: 14 Jul 2017
Data adaugarii: 14 Jul 2017, ora 13:26
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 959 din total vizualizari: 959
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.