Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ortodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul iregularitatilor dentare, care pot afecta atat aspectul danturii, cat si functionalitatea acesteia. Asadar, daca te confrunti cu probleme estetice si functionale ale dintilor tai, cum ar...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Servicii de ortodontie pentru un zambet fara cusur si o dantura functionala

Articol: Servicii de ortodontie pentru un zambet fara cusur si o dantura functionala

03 november 2017, articol adaugat la 03 november 2017, ora 16:20

Ortodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul iregularitatilor dentare, care pot afecta atat aspectul danturii, cat si functionalitatea acesteia. Asadar, daca te confrunti cu probleme estetice si functionale ale dintilor tai, cum ar fi probleme de muscatura si aliniere, e cazul sa apelezi la specialisti in ortodontie! Doar asa vei obtine o muscatura stabila pe termen lung, cu o uzura minima a dintilor, si un zambet fara cusur.

Prin urmare, desi purtarea unui aparat dentar este considerata de catre foarte multa lume ca fiind ceva neplacut sau jenant, din considerente estetice, serviciile de ortodontie sunt absolut necesare, atat pentru a asigura o dantura perfect functionala si sanatoasa, cat si pentru a obtine un zambet frumos. Nu te panica! Desi foarte putina lume beneficiaza de o dantura perfecta de la mama natura, si tu o poti obtine cu ajutorul specialistilor in ortodontie. Iar cei mai buni specialisti in ortodontie ii gasesti la Clinicile Dr. Leahu!

Clinicile Dr. Leahu sunt cele mai profesioniste clinici stomatologice din Bucuresti, utilizand tehnologie de ultima generatie si aparaturi medicale de inalta calitate, garantand rezultate de ortodontie deosebite pentru toti pacientii care trec pragul acestor clinici, atat din tara, cat si din afara tarii. Seviciile integrate oferite de Clinicile Dr. Leahu includ implantologie dentara, radiologie digitala, stomatologie pentru copii, albire profesionala etc., inclusiv servicii de ortodontie, pentru rezolvarea tuturor problemelor tale dentare, atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Medicii cu o vasta experienta in ortodontie pe care ii vei gasi aici pot rezolva cu succes chiar si cele mai complicate cazuri!

Astfel, colaborand indeaproape cu cei mai priceputi specialisti in ortodontie, folosind aparaturi de actualitate si fiind permanent la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu, chiar si cei mai pretentiosi pacienti, cu cele mai complicate cazuri, vor beneficia de solutii optime si eficiente la Clinicile Dr. Leahu. Cele mai moderne servicii de ortodontie pentru un zambet fara cusur si o dantura perfect functionala le gasesti la noi!

Servicii moderne de ortodontie: aparat dentar invizibil Incognito

Acum, purtarea unui aparat dentar nu trebuie sa mai fie ceva incomod sau rusinos! Aparatul dentar Incognito de ultima generatie, disponibil in Clinicile Dr. Leahu, asigura rezultate rapide si durabile in rezolvarea oricaror probleme de ortodontie: malocluzii (aliniere proasta a dintilor si/sau o relatie anormala intre dintii celor doua arcade dentare) si malpozitii (dinti strambi, inghesuiri sau brese dentare).

Spre deosebire de aparatele dentare conventionale, Incognito este invizibil din exterior, fiind fixat pe suprafata interioara a dintilor, in spatele acestora! Proiectat si individualizat pentru fiecare pacient, acest aparat dentar asigura o aderenta perfecta pe suprafata fiecarui dinte, datorita amprentei luate prin tehnologia moderna computerizata CAD/CAM, bucurandu-te astfel de cea mai moderna solutie in materie de ortodontie, daca vei apela la Clinicile Dr. Leahu!

Iata cum decurge o consultatie de ortodontie la Clinicile Dr. Leahu, in 3 pasi simpli:

1. In prima faza, specialistul in ortodontie iti va analiza dintii, oasele maxilare, musculatura si articulatiile temporomandibulare.

2. Ulterior, va realiza o serie de fotografii si radiografii intra si extra-orale, dupa care va stabili un diagnostic exact. Aceasta procedura preliminara de ortodontie nu este dureroasa si nu necesita anestezie!

3. La final, specialistul in ortodontie iti va comunica diagnosticul exact si iti va detalia planul de tratament personalizat si estimarea costurilor aferente.

Asadar, apeland la serviciile de ortodontie moderne oferite de Clinicile Dr. Leahu, nu vei mai avea niciun motiv de ingrijorare! E mai simplu ca oricand sa ai o dantura armonioasa, sanatoasa si frumoasa in acelasi timp - dinti perfect functionali si un zambet fara cusur, fara disconfort sau durere. Nu mai sta pe ganduri si vino in Clinicile Dr. Leahu pentru a vedea cum decurge o consultatie moderna de ortodontie si a te convinge de rezultatele extraordinare pe care le poti obtine gratie tehnologiei din ziua de azi!

Autor, Sursa

Autor: Dr. Leahu
Sursa: Ortodontie

Cuvinte cheie

ortodontie, clinica stomatologica, dr leahu

Statistici

Data articol: 03 Nov 2017
Data adaugarii: 03 Nov 2017, ora 16:20
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 575 din total vizualizari: 575
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.