Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Esti pregatit pentru concediu? Serviciile de inchirieri masini pot fi solutia optima pentru transport, oferindu-ti un plus de confort, siguranta si intimitate. O masina performanta iti poate oferi libertate de miscare si mobilitate maxima, drumul spre destinatie alaturi de familie sau de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Serviciile de inchirieri masini - solutia ideala pentru o vacanta reusita

Articol: Serviciile de inchirieri masini - solutia ideala pentru o vacanta reusita

14 july 2017, articol adaugat la 14 july 2017, ora 12:13

Esti pregatit pentru concediu? Serviciile de inchirieri masini pot fi solutia optima pentru transport, oferindu-ti un plus de confort, siguranta si intimitate. O masina performanta iti poate oferi libertate de miscare si mobilitate maxima, drumul spre destinatie alaturi de familie sau de prieteni devenind o placere in sine.

Insa alegerea unei companii de inchirieri masini poate fi destul de dificila, avand in vedere oferta diversificata de pe piata. Pentru a te ajuta sa iei mai usor o decizie, iti oferim cateva sfaturi despre cum sa alegi compania de inchirieri masini potrivita nevoilor tale.

Atunci cand analizezi oferta de servicii de inchirieri masini, cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont sunt tipul masinii, pretul si beneficiile incluse. De asemenea, scopul pentru care vrei sa inchiriezi o masina este foarte important. Daca vrei sa pleci in vacanta insorit de un grup de maximum 4 persoane, se preteaza o masina spatioasa, confortabila si economica, precum Ford Focus sau Dacia Logan. In schimb, daca ai o familie mai numeroasa sau un grup mai mare de prieteni, serviciile de inchirieri microbuze sunt mult mai potrivite, un microbuz de tip 8+1 fiind solutia ideala pentru maxim de confort, spatiu si siguranta atunci cand pleci in vacanta insotit de mai multe persoane.

Daca ai nevoie de un automobil pentru a participa la un eveniment deosebit, precum o nunta sau un botez, eventual in afara orasului, un automobil din clasa premium precum Audi A4, BMW X5 sau VW Passat este exact ce iti trebuie. Indiferent de marimea grupului, de volumul de bagaje sau de destinatie, la FocusRent, companie de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni, vei gasi automobilul potrivit.

Pentru a fii sigur ca vei avea o vacanta reusita din toate punctele de vedere, este indicat sa alegi oferta care iti ofera cel mai bun raport calitate-pret si care te ajuta sa economisesti timp, pentru a te putea ocupa de restul lucrurilor ce tin de organizarea concediului.

FocusRent iti pune la dispozitie un call center disponibil 24/7 pentru a face o rezervare. De asemenea, ai si posibilitatea de a rezerva o masina online, completand formularul de pe site. Totul este foarte simplu, rapid si eficient: accesezi site-ul, selectezi modelul de automobtil dorit, completezi datele personale, iar daca este cazul, selectezi serviciile optionale dorite (transfer aeroport, sofer personal, GPS, scaun auto pentru copii, etc), urmand sa fii contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant FocusRent pentru a confirma rezervarea si a stabili detaliile necesare livrarii masinii.

Pentru FocusRent, prioritatea numarul 1 este siguranta clientilor sai. Drept urmare, niciun automobil din flota de inchirieri auto FocusRent nu este mai vechi de cinci ani. De asemenea, fiecare masina este supusa unei inspectii tehnice complete inainte sa fie predata clientului, iar in caz de avarie, aceasta este inlocuita gratuit si rapid cu o alta masina perfect functionala.

De asemenea, daca alegi serviciile de inchirieri masini FocusRent, beneficiezi de numeroase alte avantaje: ai toate taxele si asigurarile auto incluse in pret (RCA, rovinieta, full CASCO), un plin de combustibil si, cel mai important, nu ai limita de kilometri impusa.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri masini

Cuvinte cheie

inchirieri masini

Etichete

Statistici

Data articol: 14 Jul 2017
Data adaugarii: 14 Jul 2017, ora 12:13
Ultima actualizare: 14 Jul 2017, ora 12:13
Vizualizari in ultimele 30 zile: 792 din total vizualizari: 792
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.