Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Atunci cand ai pierdut unul sau mai multi dinti, implantul dentar este cea mai performanta solutie pe care stomatologia moderna o ofera. Dintele afectat trebuie inlocuit cat mai rapid, iar, daca pierderea acestuia s-a produs cu mai mult timp in urma, te poti expune unor complicatii...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ai un implant dentar? Iata cateva metode prin care poti sa asiguri durabilitatea

Articol: Ai un implant dentar? Iata cateva metode prin care poti sa asiguri durabilitatea

24 may 2019, articol adaugat la 24 may 2019, ora 16:40

Atunci cand ai pierdut unul sau mai multi dinti, implantul dentar este cea mai performanta solutie pe care stomatologia moderna o ofera. Dintele afectat trebuie inlocuit cat mai rapid, iar, daca pierderea acestuia s-a produs cu mai mult timp in urma, te poti expune unor complicatii precum resorbtia tesutului osos sau modificarea pozitiei dintilor vecini.

In urma tratamentului cu implant dentar, igienizarea este un aspect pe care nu trebuie sa il pierzi din vedere, astfel incat sa nu se depuna tartrul in zona respectiva. In caz contrar, se poate produce o inflamare a gingiei, care va permite bacteriilor sa patrunda in timp in zona de contact dintre implantul dentar si os. Pentru a evita situatiile neplacute, in randurile de mai jos vei descoperi ce ai putea face pentru a te bucura cat mai mult de beneficiile pe care le ofera un implant dentar.

Periajul - activitate esentiala in pastrarea igienei implanturilor dentare
Periajul sta la baza igienei orale indiferent de tipul de tratament pe care il efectuezi, motiv pentru care este cu atat mai important cu cat trebuie sa acorzi atentie speciala ingrijirii unui implant dentar. Un periaj efectuat corect, de minimum 2 ori in fiecare zi, te poate ajuta sa eviti multe neplaceri.

Ingrijirea complementara
Pentru a te asigura de eficienta igienizarii implantului dentar, foloseste si alte produse de igiena orala. Periuta si pasta de dinti indeparteaza o mare parte din resturile alimentare, insa exista zone in care accesul este destul de dificil, motiv pentru care specialistii recomanda folosirea atei dentare. O alta solutie este reprezentata de dusul bucal, acesta folosind jetul de apa cu presiune pentru a indeparta resturile alimentare ramase in spatiile interdentare. Poti folosi si apa de gura, aceasta igienizand foarte bine cavitatea bucala si improspatandu-ti respiratia.

Atentie sporita la alimentele pe care le consumi
Ca in cazul unui dinte natural, coroana implantului dentar se poate fisura daca este supusa unor presiuni sau socuri insemnate. Astfel, contactul cu produsele alimentare foarte dure nu este recomandat. Daca trebuie sa spargi nuci, seminte, alune sau fistic, incearca sa nu faci acest lucru cu dintii.

Implantul dentar are o stabilitate foarte mare, insa nu trebuie sa "fortezi nota" aplicand forte masticatorii prea mari. Alimentele foarte tari pot afecta stabilitatea implantului dentar in os, cu consecinte complexe, foarte greu de remediat.

Evita obiceiurile nesanatoase
Igiena implanturilor dentare depinde foarte mult si de eventualele obiceiuri nesanatoase pe care le ai. Desi poate te-ai obisnuit sa folosesti dintii pentru a taia, rupe, sparge sau deschide tot felul de obiecte, incearca sa te abtii de acum inainte. Gingiile pot fi ranite, coroanele dentare se pot fisura, iar implantul dentar poate pierde sustinerea. Foloseste un ciocanel sau un cleste de fiecare data cand vrei sa spargi anumite alimente sau obiecte, utilizeaza desfacatorul pentru a deschide sticlele de bere sau suc si ajuta-te de foarfeca pentru a taia si a rupe. In plus, fumatul este un factor ce poate reduce durata de viata a implantului dentar, asadar recomandarea oricarui medic, stomatolog sau de alta specialitate, este sa renunti la acest obicei total nesanatos.

Igienizarea la cabinetul stomatologic
Pentru a asigura o igiena orala completa, efectueaza regulat vizite la cabinetul stomatologic pentru control si igienizarea profesionala. Instrumentele si tehnicile pe care medicii stomatologi le utilizeaza pentru a curata dantura, deci si implantul dentar, sunt moderne si performante. Aceasta procedura din cadrul cabinetului stomatologic nu implica durere si iti va oferi senzatia de dinti curati si respiratie proaspata. Controlul si igienizarea profesionala trebuie realizate de circa 2 ori pe an, pentru a preveni cu succes aparitia afectiunilor dentare. Pe langa igienizarea perfecta a implantului dentar, astfel vei economisi timp si bani, evitand tratamentele costisitoare si mentinand sanatatea danturii.

Daca vrei sa te bucuri de cele mai performante si eficiente tratamente cu implant dentar disponibile in prezent, precum si de cosmetica dentara la cel mai inalt nivel, programeaza o vizita in cadrul clinicii Dental Excellence!

Autor, Sursa

Autor: Dental Excellence
Sursa: Implant dentar

Cuvinte cheie

implant dentar

Etichete

Statistici

Data articol: 24 May 2019
Data adaugarii: 24 May 2019, ora 16:40
Ultima actualizare: 24 May 2019, ora 16:41
Vizualizari in ultimele 30 zile: 503 din total vizualizari: 503
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.