Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Deoarece procedura de aplicare a unor fatete dentare de inalta calitate se numara printre cele mai delicate tratamente stomatologice, presupunand multa finete si meticulozitate, este foarte important sa fii bine informat inainte de a recurge la o astfel de alternativa! Intr-adevar,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum putem preveni riscurile unui tratament cu fatete dentare incorect?

Articol: Cum putem preveni riscurile unui tratament cu fatete dentare incorect?

23 april 2018, articol adaugat la 23 april 2018, ora 17:54

Deoarece procedura de aplicare a unor fatete dentare de inalta calitate se numara printre cele mai delicate tratamente stomatologice, presupunand multa finete si meticulozitate, este foarte important sa fii bine informat inainte de a recurge la o astfel de alternativa!

Intr-adevar, fatetele dentare reprezinta solutia moderna pentru un zambet perfect, atat din punct de vedere estetic, cat si in ceea ce priveste corectarea micilor probleme functionale legate de alinierea sau forma dintilor. Insa, trebuie sa alegi cu mare atentie clinica stomatologica la care apelezi, deoarece numai priceperea si experienta specialistilor in fatetare iti va garanta rezultatele asteptate! In caz contrar, in loc sa iti ofere un zambet de vedeta, fatetele dentare puse incorect iti vor cauza complicatii gingivale grave sau iti vor afecta si mai mult aspectul danturii.

• In primul rand, pentru a evita riscurile unui tratament cu fatete dentare incorect, trebuie sa stii care sunt cazurile potrivite pentru o astfel de procedura:

- dinti patati, colorati neuniform sau inchisi la culoare;
- dinti tociti din cauza bruxismului;
- dinti ciobiti sau fracturati;
- usoare malpozitii sau malocluzii (dinti inghesuiti sau prea spatiati, cum ar fi strungareata);
- dinti cariati sau cu alte probleme inestetice.

• In al doilea rand, daca te confrunti cu una din aceste situatii, trebuie sa te asiguri ca urmeaza sa alegi fatetele dentare potrivite cazului tau!

In acest sens, decizia unui astfel de tratament trebuie luata intotdeauna impreuna cu un medic specialist, in urma unei consultatii preliminare. Dr. Ionut Leahu, medic stomatolog la Clinicile Dr. Leahu Bucuresti - Pitesti, precizeaza: "Destul de des, mai ales la vedetele autohtone care si-au pus fatete dentare, observam ca, brusc, au dinti cu aspect mai gros, de un alb nenatural, alb-faianta. Pentru specialisti, aspectul obtinut nu este estetic si dovedeste esecul tratamentului! (…) In momentul in care cineva te vede zambind, trebuie sa ramana cu impresia ca ai dinti naturali."

De aceea, nu este indicat sa exagerezi cu nuanta aleasa! Aceasta este cea mai frecventa greseala, care conduce la rezultate total inestetice. Pentru ca tratamentul sa fie unul de succes, fatetele dentare din ceramica sunt personalizate 100% fiecarui pacient in parte, in functie de nuanta si luciul dintilor nativi. Nu face greseala de a ignora recomandarea specialistului, iar daca acesta nu iti ofera consiliere amanuntita, ridica-ti un semn de intrebare! Medicul respectiv este responsabil atat de alegerea fatetelor din punct de vedere estetic, cat si de aplicarea lor fara a provoca reactii adverse sau complicatii post-procedura.

•Deci, care sunt riscurile unui tratament cu fatete dentare aplicate in mod incorect?

Pe langa obtinerea unui efect opus, inestetic, din cauza alegerii unor fatete prea albe, te mai poti confrunta cu inflamatii gingivale! Acest lucru este cauzat de pozitionarea incorecta a fatetelor, care pornesc de la un nivel gresit. De asemenea, daca lucrarea nu este lipita foarte bine pe suprafata dintelui, se creeaza un spatiu in care se pot acumula resturi alimentare si bacterii. In final, gingiile pacientului se inflameaza, capatand o culoare rosie spre violet. Atentie! Aceasta forma de inflamatie gingivala reprezinta, de fapt, inceputul bolii parodontale.

Autor, Sursa

Autor: Dr. Leahu
Sursa: Fatete dentare

Cuvinte cheie

fatete dentare, dr leahu

Etichete

Statistici

Data articol: 23 Apr 2018
Data adaugarii: 23 Apr 2018, ora 17:54
Ultima actualizare: 23 Apr 2018, ora 17:55
Vizualizari in ultimele 30 zile: 560 din total vizualizari: 560
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.