Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Sportul ar trebui sa fie nelipsit din viata oricui. Indiferent de natura sa, activitatea fizica ne ajuta sa avem un tonus mai bun, o stare de sanatate adecvata, un echilibru fizic si psihic care sa ne aduca beneficii in viata de zi cu zi. Dar sportul inseamna, in primul rand, pasiune. Fie...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Echipamentul de protectie, unul din articolele sportive de nelipsit

Stire: Echipamentul de protectie, unul din articolele sportive de nelipsit

06 october 2017, stire adaugata la 06 october 2017, ora 17:47

Sportul ar trebui sa fie nelipsit din viata oricui. Indiferent de natura sa, activitatea fizica ne ajuta sa avem un tonus mai bun, o stare de sanatate adecvata, un echilibru fizic si psihic care sa ne aduca beneficii in viata de zi cu zi. Dar sportul inseamna, in primul rand, pasiune. Fie ca mergi cu bicicleta sau cu rolele in parc, fie ca mergi la sala de fitness sau faci sporturi de performanta, trebuie sa o faci cu placere.

Cu placere, dar cu precautie!

Echipamentul de protectie face parte din categoria de articole sportive ce nu ar trebui sa lipseasca nimanui care practica orice fel de activitate sportiva ce presupune riscuri de accidentare, cum ar fi: mersul pe bicicleta, folosirea rolelor sau a skateboard-ului. Utilizarea echipamentului de protectie este esentiala, chiar obligatorie, pentru ca siguranta trebuie sa fie mereu pe primul loc. Alege echipamentul de protectie corespunzator, dintr-o gama variata de modele de articole sportive puse la dispozitie de Sport-Mag!

Nu face din pasiunea ta un risc!

Fie ca iti place sa pedalezi, sa te dai cu rolele sau cu skateboard-ul, Sport-Mag, expertul tau in materie de articole sportive, iti sare in ajutor cu cele mai bune echipamente de protectie precum aparatori role, casca skateboard sau protectii pentru bikeri. Astfel, purtand echipament de protectie, te poti bucura de activitatea ta preferata fara niciun risc.!

1. Aparatori role

Aparatorile pentru role sunt articole sportive destinate atat protectiei copiilor care invata sa mearga pe role, cat si a celor experimentati, reprezentand o masura esentiala de siguranta. Aparatorile constau in cotiere, genunchere si palmare foarte utile si eficiente pentru experiente placute pe role, fara incidente. Puteti alege dintr-o varietate de modele, culori si marimi pe site-ul Sport-Mag, toate produsele fiind de o buna calitate care sa va asigure protectia necesara pentru coate, genunchi si palme in cazul in care picati de pe role.

2. Casca pentru skateboarding si alte sporturi

Casca reprezinta unul dintre cele mai versatile articole sportive din seria echipamentelor de protectie, fiind utila atat pentru cei care practica skateboardingul, cat si pentru fanii ciclismului sau al mersului pe role. De asemenea, versatilitatea acestui articol sportiv este data si de varietatea de modele existente, avand diverse caracteritici: design modern, culori atractive, materiale usoare pentru confortul coloanei vertebrale cervicale. Mai mult decat atat, poti opta pentru o casca de inalta calitate prevazuta cu orificiu ergonomic de ventilare, comutator de siguranta reglabil in jurul capului si plasa impotriva insectelor, pentru confort si siguranta maxima.

3. Protectii pentru bikeri

Setul WORKER Ulti, pe care il gasesti la Sport-Mag in categoria de articole sportive, este format din 6 protectii: maini, coate si genunchi. Avand un design sport-elegant si material de inalta calitate, aceste protectii vor incanta atat fanii ciclismului, cat si pe cei pasionati de skateboarding sau mersul pe role.

Precautia nu e costisitoare. Lipsa ei, insa, te poate costa viata!

Indiferent de sportul pe care il practicam, trebuie sa fim cat mai echipati pentru a ne proteja in caz de accidente. Astfel, putem combina tipurile de echipamente de protectie, pentru o siguranta sporita, apalend la diverse articole sportive pe care la gasiti pe site-ul Sport-Mag, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, in functie de preferinte si la preturi accesibile.

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Articole sportive

Cuvinte cheie

articole sportive, sportmag

Statistici

Data stire: 06 Oct 2017
Data adaugarii: 06 Oct 2017, ora 17:47
Ultima actualizare: 06 Oct 2017, ora 17:52
Vizualizari in ultimele 30 zile: 848 din total vizualizari: 848
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.