Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In luna iunie se sarbatoreste copilaria prin diverse manifestari organizate cu ocazia Zilei Internationale a Copilului; unele activitati sunt organizate si de catre comerciantii care propun pentru luna iunie, prin intermediul campaniilor de publicitate, oferte si promotii atragatoare...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Produse promotionale pentru copii

Articol: Produse promotionale pentru copii

11 june 2012, articol adaugat la 11 june 2012, ora 23:06

In luna iunie se sarbatoreste copilaria prin diverse manifestari organizate cu ocazia Zilei Internationale a Copilului; unele activitati sunt organizate si de catre comerciantii care propun pentru luna iunie, prin intermediul campaniilor de publicitate, oferte si promotii atragatoare pentru parintii interesati sa achizitioaneze produse si servicii pentru copii. Oferirea de produse promotionale pentru copii a devenit a buna strategie de marketing pentru cresterea vanzarilor. Este stiut faptul ca adultii sunt foarte receptivi la dorintele copiilor, incercand sa le satisfaca cat mai bine posibil. De foarte multe ori preferintele copiilor sunt cele care primeaza atunci cand parintii achizitioneaza produse pentru acestia, indiferent daca e vorba de haine, de jucarii sau de dulciuri; o buna politica de vanzari ar fi aceea de a promova firma si produsele acesteia prin produse promotionale pentru copii, speciale din punct de vedere al designului si al culorii, care sa atraga atentia copiilor. Putini parinti rezista insistentei copiilor!

SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o paleta variata de produse promotionale pentru copii; oferta completa a firmei poate fi accesata on-line pe www.promotional-zone.ro.

Un element important demn de luat in consideratie este calitatea si utilitatea produselor promotionale pentru copii, folosite in activitatile publicitare. Elemente hotaratoare, atunci cand firmele aleg sa isi promoveze serviciile si produsele oferind in cadrul campaniilor de publicitate produse promotionale pentru copiii, sunt calitatea superioara a materialelor folosite pentru confectionarea produselor promotionale pentru copii si designul acestora; aceste elemente transforma produsele in articole sigure, nepericuloase pentru copii. Caracterul distractiv si educativ al produselor promotionale pentru copii este un alt aspect caruia comerciantii trebuie sa ii acorde o atentie deosebita. Produsele promotionale pentru copii comercializate de SC Keops Star SRL indeplinesc toate aceste criterii- calitate, siguranta si caracterul distractiv - educativ. In cataloagele ColourFul Seasons 2012, Yes 2012, Cool 2012, Sweets si ColourFul Christmas gasiti produse promotionale pentru copii de tip dulciuri, jucarii plus, brelocuri, pusculite, rame foto, cani, umbrele, radiouri, instrumente de scris, instrumente de colorat si jocuri.

Vara este un anotimp ofertant pentru campaniile de publicitate deoarece atat copiii cat si adultii sunt in vacanta, intervine o atmosfera de relaxare, clientii au mai mult timp la dispozitie pentru studierea si compararea ofertelor de pe piata. Campaniile de publicitate derulate in perioada verii isi vor atinge scopul, acela de a creste vanzarile comerciantilor, daca sunt organizate de profesionisti care cunosc pulsul pietei, daca se bazeaza pe o idee originala si daca promoveaza imaginea firmei prin produse promotionale de calitate.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

produse promotionale copii, materiale promotionale copii, produse promotionale pentru copii, articole promotionale copii

Statistici

Data articol: 11 Jun 2012
Data adaugarii: 11 Jun 2012, ora 23:06
Ultima actualizare: 11 Jun 2012, ora 23:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1429 din total vizualizari: 1429
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.