Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Una dintre prioritatile unui specialist SEO este sa obtina pozitii bune in motoarele de cautare, pentru a creste volumul de trafic. Obtinerea de pozitii bune in motoarele de cautare este realizabila numai cu ajutorul optimizarii site-ului. Acest lucru va spori automat notorietatea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

10 recomandari SEO pentru a creste vizibilitatea site-ului

Articol: 10 recomandari SEO pentru a creste vizibilitatea site-ului

07 july 2016, articol adaugat la 07 july 2016, ora 12:15

Una dintre prioritatile unui specialist SEO este sa obtina pozitii bune in motoarele de cautare, pentru a creste volumul de trafic.

Obtinerea de pozitii bune in motoarele de cautare este realizabila numai cu ajutorul optimizarii site-ului. Acest lucru va spori automat notorietatea brand-ului tau. Pentru a te asigura ca ocupi si mentii pozitii superioare in motoarele de cautare, in comparatie cu competitorii tai, trebuie sa respecti cerintele motoarelor de cautare pentru a nu fi penalizat de acestea.

De ce este SEO necesar

SEO (search engine optimization) este termenul folosit in general pentru a descrie metodele folosite pentru a creste vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare. Exista mai multe modalitati de a face acest lucru, pornind de la ajustarea structurii site-ului si a continutului acestuia, pana la tehnicile off-page, precum social media marketing, crearea de linkuri externe, etc. Practicile SEO eficiente iti asigura un loc in topul cautarilor organice efectuate de utilizatori. SEO este in continuare primordial datorita faptului ca, in prezent, mai mult de jumatate din traficul generat de site-uri provine din cautarile organice. Iar traficul generat prin alte metode, cum ar fi PPC, social media, cautarile directe sau alte surse, este semnificativ mai mic.

Avand in vedere faptul ca majoritatea cautarilor organice sunt realizate in Google, optimizarea site-ului pentru Google este vitala. Trebuie sa stii exact ce conteaza pentru motoarele de cautare pentru a beneficia de o strategie SEO eficienta.

1. Relevanta e vitala

Google se straduieste sa ofere cele mai relevante rezultate pentru cautarea initiata de utilizatori. Nivelul de relevanta al rezultatelor este stabilit de algoritmii de cautare Google. Chiar daca modul in care acestia functioneaza este secret, este evident faptul ca relevanta e cruciala si influentata de elemente precum locatia utilizatorului, momentul zilei, istoricul cautarilor sau comportamentul trecut.

2. Importanta calitatii continutului

Calitatea continutului afisat pe site este extrem de importanta pentru Google. Exista indicatii clare care arata faptul ca Google prefera continutul calitativ si cantitativ, spre deosebire de textele care par sa le limiteze la inserarea de cuvinte cheie. Continutul actualizat, original si informativ iti va oferi rezultate superioare in motoarele de cautare. Google pune accent pe continutul care ii ajuta pe utilizatori sa-si rezolve problemele exprimate in cautare; astfel, articolele empatice, bazate pe sfaturi concrete, vor fi interpretate pozitiv de Google si vor aduce un volum mai mare de trafic.

3. Experienta utilizatorului

Experienta utilizatorului cu un site este in prezent considerata o informatie de importanta vitala pentru algoritmii de cautare Google. Acesta este interesat de site-uri si pagini usor de navigat, in care informatia poate fi gasita usor, care au un continut relevant si linkuri interne corespunzatoare.

4. Viteza site-ului

Google claseaza site-urile diferit, in functie de viteza de incarcare a lor si este posibil sa marcheze rezultatele care folosesc hosting AMP (Accelerated Mobile Page).

5. Compatibilitatea cu diverse dispozitive

Datorita numarului in crestere de cautari realizate de pe dispozitivele mobile, Google considera ca este vital ca site-ul sa fie optimizat pentru diversele dimensiuni ale ecranelor folosite de utilizatorul contemporan. Google a indicat deja faptul ca prefera paginile cu un design responsive, care se adapteaza la dimensiunea ecranului folosit.

6. Link-urile interne

Exista multiple avantaje ale folosirii link-urilor interne; utilizatorii au posibilitatea de a accesa mai multa informatie pe un anume subiect, iar acest lucru te va ajuta sa obtii pozitii mai bune pentru anumite cuvinte cheie. Vei putea sa reduci semnificativ rata de respingere pentru site-ul tau, daca vei insera link-uri relevante si le vei folosi corespunzator. Este recomandata varierea textului ancora care indica aceeasi pagina; Google va considera suspicioasa folosirea aceluiasi text ancora. Folosirea link-urilor interne ii ajuta pe robotii motoarelor de cautare sa afle mai multe informatii despre continutul afisat de tine.

7. Autoritatea site-ului

Site-urile considerate de catre utilizatori relevante, folositoare si de incredere sunt percepute ca site-uri cu autoritate. Asadar, daca poti sa obtii un link catre un site cu un nivel ridicat de autoritate, acest lucru este considerat un indicator de incredere pentru site-ul tau. Cu cat va creste calitatea continutului tau, cu atat vor creste si sansele sa obtii link-uri externe din partea site-urilor cu autoritate, iar acestea vor ridica statutul site-ului tau.

8. SEO local

Google acorda din ce in ce mai multa importanta oferirii de rezultate care sa includa in pozitiile superioare afaceri locale, deoarece acestea au mai multe sanse sa corespunda cautarilor. Rezultatele cautarilor locale sunt de asemenea ideale in cazul necesitatilor imediate si de impuls, are apar pe neasteptate in vietile utilizatorilor. Pentru a profita de acest avantaj oferit de Google, trebuie sa iti inregistrezi site-ul in My Business in Google, folosind informatiile corecte.

9. Imagini cu ALT text

Folosirea imaginilor de buna calitate este adesea esentiala pentru a imbunatati valoarea continutului. Insa, daca uiti sa folosesti ALT text-ul potrivit pentru fiecare imagine, atunci Google nu va putea interpreta importanta acestora; astfel, nu vei putea folosi imaginile la adevarata lor valoare din punct de vedere SEO.

10. Retelele sociale

Una dintre cele mai eficiente si practice metode de a creste pozitiile site-ului in motoarele de cautare este prezenta si activitatea constanta in diverse retele sociale. In cazul blogurilor, este recomandata publicarea de continut de calitate. Foloseste retelele sociale pentru a-ti face publica adresa site-ului. Google cauta in retelele sociale si, atunci cand gaseste o adresa URL, o poate lua in calcul pentru pozitiile din motoarele de cautare. Din nou, calitatea postarilor din retelele sociale este foarte importanta.

Search Engine Friendly

Majoritatea persoanelor cred ca SEO incepe dupa ce design-ul site-ului este finalizat, insa acest concept este gresit. In procesul de a construi un site prietenos cu motoarele de cautare, fiecare element conteaza, de la imaginile folosite pana la navigarea pe site. Daca vei tine cont de recomandarile mentionate mai sus atunci cand creezi un site, vei obtine rezultate excelente in optimizarea SEO.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Optimizare SEO

Cuvinte cheie

optimizare seo, optimizare site, agentie marketing online

Statistici

Data articol: 07 Jul 2016
Data adaugarii: 07 Jul 2016, ora 12:15
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 911 din total vizualizari: 911
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.