Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cei care deja au luat contact cu mediul online pentru a dezvolta o afacere stiu deja de optimizarea SEO, care ajuta un site sa obtina mai mult trafic organic prin Google. Poate te intrebi: de ce doar prin Google? Conform statcounter.com cota de piata a motorului de cautare Google...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Iata ce trebuie sa ai in vedere daca vrei sa-ti optimizezi SEO singur site-ul

Articol: Iata ce trebuie sa ai in vedere daca vrei sa-ti optimizezi SEO singur site-ul

11 august 2019, articol adaugat la 11 august 2019, ora 09:35

Cei care deja au luat contact cu mediul online pentru a dezvolta o afacere stiu deja de optimizarea SEO, care ajuta un site sa obtina mai mult trafic organic prin Google.

Poate te intrebi: de ce doar prin Google? Conform statcounter.com cota de piata a motorului de cautare Google ocupa in Romania 98.22%! Asta inseamna ca indiferent de preferintele personale, Google detine monopolul asupra cautarilor organice din tara noastra. Asadar, este important sa detii informatii despre cum sa obtii mai multa vizibilitate pentru cuvintele cheie de interes.

Fie ca doresti sa inveti sa optimizezi seo un site personal, vrei sa intrii in lumea marketingului digital sau te bazezi pe un expert seo si doresti sa stii daca ceea ce face este in conformitate cu ghidul de bune practici ale Google, decizia ta este una importanta.

O buna optimizare SEO a site-ului va avea o influenta decisiva cu privire la succesul sau esecul acestuia. Indiferent de motivul pentru care vrei sa stii mai multe despre SEO, iata ce ar fi bine sa ai in vedere pentru a desfasura un proces de optimizare SEO bun:



1. Analiza si vizibilitate
Inainte de a putea incepe optimizarea SEO pentru un site, este bine sa faci un audit pentru a vedea situatia curenta, iar mai apoi sa analizezi rezultatele in comparatie cu celelalte afaceri online cu care te aflii in competitie.

Daca folosesti un tool dedicat SEO este foarte probabil ca acesta sa iti arate vizibilitatea site-ului pentru fiecare cuvant in parte, dar si a intregului site.

Daca nu iti permiti un astfel de tool profesional, te poti folosesti de Keyword Planner, care este un tool gratuit oferit de Google, pentru a afla o estimare generala a volumului unui cuvant cheie intr-o perioada de o luna.

Dupa ce aflii volumul aproximativ al termenilor, verifici datele din Google Search Console si Google Analytics pentru a segmenta mai exact datele si, de asemenea, poti afla cat de vizibil pe termenii pe care doresti sa cresti.

2. Metode diferite de abordare SEO on page
In urma unei analize poti avea ca rezultat diverse descoperiri mai mult sau mai putin placute, iar acestea din urma ar trebui identificate ca sursa si apoi luata o decizie in privinta lor cu scopul de a fi remediatei.

In general, optimizarea SEO on page se imparte in trei categorii si le poti separa in felul urmator:

Tehnic. Vei studia codul platformei pe care este construit site-ul si tot ce tine de structura de baza a acestuia. In general, dupa identificarea unor probleme tehnice, acestea se rezolva cu ajutorul unui programator sau daca este posibil din setarile CMS-ului.

Structurale. Aici va trebui sa intelegi cum se formeaza o arhitectura de site si sa intelegi structura URL-urilor, precum si plasarea cuvintelor cheie in meta titlu si descriere, continut text, in etichete text alternativela imagini etc.

Continut text. Acesta se refera la conceperea subiectelor si scrierea articolelor potrivite despre acestea. Este important atunci cand scrii sau externalizezi serviciul de copywriting, sa cunosti ce cuvinte cheie sa contina si care te avantajeaza.

Cu toate acestea, este bine sa tii cont de creearea unui continut text care sa pastreze cititorului interactivitatea si sa aduca informatii de valoare. Totodata, un articol bun va tine oamenii ocupati in pagina site-ului, scazand astfel rata de respingere, pe care o poti vedea in Google Analytics.

3. SEO tehnic
Daca viteza de incarcare este o problema adesea nu este suficient sa reduci dimensiunea imaginilor. Spre exemplu, este vorba de modul de incarcare a paginii, deoarece nu tot continutul unei pagini trebuie incarcat in acelasi timp. Aici intervine rolul programatorului care poate implementa diferite tehnici, iar cel responsabil de optimizarea SEO trebuie sa supervizeze implementarea masurilor.

4. SEO arhitectura site
Dupa studiul cuvintelor cheie si analiza site-ului se implementeaza structurarea si gruparea paginiilor in functie de termeni si semantica.

La acest stadiu, nu este vorba doar de cercetarea in sine a cuvintelor cheie, dar si de efectuarea unor verificari a volumului de cautari si relevanta acestora. Daca exista prea putine cautari sau deloc, evident nu merita optimizarea pe acel termen.

Cuvintele cheie importante selectate sunt apoi sistematic incorporate in fiecare dintre pagini, incepand de la structura URL, mai exact adresa la care poate fi gasit continutul pentru termenul respectiv, la meta titlu si descriere, cat si H1-H3, acestea fiind cele mai importante headline-uri dintr-o pagina.

Crearea unei arhitecturi logice si sanatoase este una dintre cele mai importante sarcini ale specialistilor SEO, in special pentru magazinele online unde pot fi zeci sau chiar sute de categorii si pagini importante și, in consecinta, este necesar sa se acorde foarte mult timp pentru aceste optimizari.

5. SEO continut
Continutul este considerat de catre multi experti seo ca fiind "regele".

Oamenii cauta continut scriind o solicitare in Google si cel mai relevant dintre toate este afisat in fata utilizatorului online.

Un bun continut poate fi si el de mai multe feluri, precum cel principal: continutul text sau video, si secundare precum: imaginile sau infograficele.

Atunci cand concepi un articol este bine ca imaginile sau chiar videoclipurile sa fie relevante pentru subiectul continutului text, cu scopul de a oferi mai multa informatie de valoare oamenilor, dar si pentru tine atunci cand reusesti sa mentii utilizatorii cat mai mult in pagina.

In consecinta, Google va observa ca oamenii apreciaza continutul tau, va oferi mai multa vizibiliate acelei pagini, rata de respingere va scadea, iar in final ambele parti vor avea de castigat.

Este o activitate cu norma intreaga
Ariile mentionate mai sus sunt complexe si sunt doar o parte din ceea ce inseamna optimizare seo pentru Google.

Intr-o lume ideala probabil ca ai avea un angajat in-house care sa se ocupe de promovarea online, dar cum angajatii vin si pleaca, probabil una dintre cele mai bune solutii este sa externalizezi serviciile seo catre profesionisti, asigurandu-te astfel ca experienta si tehnicile seo sunt in avantajul tau.

Daca vrei sa aflii mai multe despre SEO, te invitam sa vizitezi pagina Adfel.ro, unde ne propunem sa impartasim cat mai multe dintre cunostintele noastre si va dorim succes in proiectele voastre.

Autor, Sursa

Autor: ADfel.ro
Sursa: Servicii SEO

Cuvinte cheie

optimizare seo, optimizare seo site, servicii seo, adfel digital marketing

Statistici

Data articol: 11 Aug 2019
Data adaugarii: 11 Aug 2019, ora 09:35
Ultima actualizare: 30 Sep 2019, ora 00:47
Vizualizari in ultimele 30 zile: 488 din total vizualizari: 488
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.