Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Nu mai este mult si sezonul estival va intra pe deplin in drepturi; odata cu venirea verii incep si vacantele la mare sau la multe. Intreaga familie este preocupata in aceasta perioada de planificarea cat mai buna a vacantei la mare sau la munte, indiferent daca aceasta este petrecuta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Produse promotionale de vara

Articol: Produse promotionale de vara

07 may 2012, articol adaugat la 07 may 2012, ora 15:04

Nu mai este mult si sezonul estival va intra pe deplin in drepturi; odata cu venirea verii incep si vacantele la mare sau la multe. Intreaga familie este preocupata in aceasta perioada de planificarea cat mai buna a vacantei la mare sau la munte, indiferent daca aceasta este petrecuta in tara sau in strainatate. Pe perioada verii majoritatea celor care lucreaza este in vacanta si au mai mult timp la dispozitie pentru a cauta oferte cat mai bune de bunuri si servicii; acest aspect este valorificat din plin de comerciantii care lanseaza pe piata promotii atractive de bunuri si servicii. Oferirea de produse promotionale de vara la cumpararea unui serviciu sau a unui produs poate fi o metoda eficienta de a creste vanzarile si cota de piata a firmei. Oferindu-le clientilor produse promotionale de vara, in cadrul campaniilor de advertising, se contureaza o imagine profesionista a firmei organizatoare. SC Keops Star SRL ofera clientilor sai o paleta larga de produse promotionale; oferta de produse si de servicii a firmei poate fi consultata in detaliu accesand site-ul www.promotional-zone.ro. Cataloagele de produse promotionale postate on-line cuprind o gama impresionanta de produse promotionale; oricare dintre aceste produse poate fi folosit in campanii de branding si de imagine, pentru promovarea firmei d-voastra si pentru atragerea de clienti noi in portofoliul firmei.

Produsele promotionale de vara pot fi o alegere potrivita pentru activitatile publicitare desfasurate in perioada de vara, in special pentru agentii economici care comercializeaza produse si servicii cautate cu precadere vara: agentiile de turism si transport, centrele spa si de fitness, unitatile care vand articole sportive necesare practicarii activitatilor sportive de sezon. Din categoria produselor promtionale de vara prezente in oferta de produse a firmei SC Keops Star SRL fac parte urmatoarele produse: umbrele, covorase, perne si scaune pliante pentru plaja, accesorii de plaja- evantaie, ochelari de soare si genti, articole de imbracaminte si incaltaminte pentru plaja - esarfe, sepci, palarii si slapi. Articole sportive pentru plaja, care incurajeaza miscarea in aer liber sunt produsele promotionale de vara de tip: mingii de plaja si mingii de apa, seturi badminton si discuri Frisbee. Toate aceste produse promotionale de vara se remarca prin calitate si prin varietatea de forme si de culori.

In cataloagele ColourFul Sasons si Cool intalnim produse promotionale de vara care sporesc confortul celor care le utilizeaza: covorasele de plaja prevazute cu perna gonflabila si esarfele pentru cap cu viziera care protejeaza atat capul cat si ochii de actiunea puternica a razelor solare.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

produse promotionale de vara, articole promotionale vara, materiale promotionale de vara

Statistici

Data articol: 07 May 2012
Data adaugarii: 07 May 2012, ora 15:04
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:06
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1161 din total vizualizari: 1161

Poze Articol

Produse promotionale de varaProduse promotionale de vara
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.