Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Prin intrarea Romaniei in Uniunea Europeana au aparut noi oportunitati de afaceri pentru intreprinzatorii romani carora li s-a oferit posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a-si pune in aplicare ideile. Desi obtinerea acestor bani presupune o idee originala de afaceri,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Proiecte europene promovate cu materiale promotionale personalizate

Articol: Proiecte europene promovate cu materiale promotionale personalizate

14 may 2013, articol adaugat la 14 may 2013, ora 22:47

Prin intrarea Romaniei in Uniunea Europeana au aparut noi oportunitati de afaceri pentru intreprinzatorii romani carora li s-a oferit posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a-si pune in aplicare ideile. Desi obtinerea acestor bani presupune o idee originala de afaceri, sustinuta de un numar mare de documente prin care se dovedeste rentabilitatea ideii, din ce in ce mai multe proiecte construite cu bani europeni prin contur si in Romania. Un aspect important, cerut si de legislatia din domeniu, este cel al promovarii proiectului prin folosirea de produse promotionale personalizate cu insemnele Uniunii Europene.

SC Keops Star SRL ofera clientilor o diversitate de produse promotionale ce pot fi folosite cu succes in cadrul activitatilor de publicitate a proiectelor europene. Oferta de produse promotionale a firmei impresioneaza prin calitatea si varietate modelelor; indiferent de stilul pe care il imbratisati, modern sau clasic, in cataloagele de produse promotionale Hiidea, Europa Entreprise 2013, M Collection, Impression si Cool 2013 veti gasi cu siguranta ceea ce cautati. Produse promotionale folosite cu precadere pentru promovarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana sunt produse promotionale de tip: mape, notesuri, instrumente de scris, memory sticks, roll -up si bannere.

Oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL, postata pe site-ul oficial www.promotional-zone.ro, contine cele mai noi produse promotionale lansate pe piata internationala de profil. Aceste produse promotionale sunt fabricate de producatori de renume din industria produselor de publicitate, unele dintre ele fiind comercializate exclusiv pe piata romaneasca de catre SC Keops Star SRL. Produsele promotionale de tip mapa, blocnotes, pix si memory stick sunt foarte bine reprezentate in oferta firmei, aceste produse acoperind o paleta larga de modele si culori. Activitatea firmei SC Keops Star SRL include si servicii de personalizare a produselor promotionale folosite in promovarea proiectelor europene. In functie de produsul promotional folosit in activitatea de promovare se aplica una dintre urmatoarele metode de personalizare: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec sau tipar digital.

Promovarea eficienta a proiectului dumneavoastra presupune si folosirea unor produse promotionale speciale de tip roll-up sau banner. Echipa SC Keops Star SRL ofera clientilor servicii de grafica, branding, outdoor advertising, print digital si offset pe diferite tipuri de suport in vederea promovarii eficiente a ideilor de afaceri.

Autor, Sursa

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Sursa: Produse Promotionale

Cuvinte cheie

proiecte europene, materiale promotionale, produse promotionale, materiale promotionale personalizate, keops star

Statistici

Data articol: 14 May 2013
Data adaugarii: 14 May 2013, ora 22:47
Ultima actualizare: 14 May 2013, ora 22:52
Vizualizari in ultimele 30 zile: 993 din total vizualizari: 993
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.