Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Sarbatorile de iarna se apropie cu magia specifica perioadei - zapada, colinde si cadouri. Nimic nu este mai pretios decat bucuria din ochii celor dragi noua in momentul in care descopera, plini de emotie, continutul cadoului pe care il oferim. Oferta de cadouri de sarbatori este foarte...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cadouri de sarbatori - catalogul ColourFul Christmas

Articol: Cadouri de sarbatori - catalogul ColourFul Christmas

08 november 2011, articol adaugat la 08 november 2011, ora 13:58

Sarbatorile de iarna se apropie cu magia specifica perioadei - zapada, colinde si cadouri. Nimic nu este mai pretios decat bucuria din ochii celor dragi noua in momentul in care descopera, plini de emotie, continutul cadoului pe care il oferim. Oferta de cadouri de sarbatori este foarte variata si ne permite alegerea cadoului potrivit pentru fiecare. Reusita gestului nostru, acela de a oferi un cadou, depinde de inspiratia pe care o avem in momentul alegerii cadoului; atunci cand cumparam cadouri de sarbatori, daca ne dorim un impact maxim asupra celui care il primeste, este bine sa tinem cont de anumite aspecte cum ar fi tematica sarbatorilor, culorile predominante ale perioadei, preferintele primitorului si utilitatea cadoului.

Oferirea de cadouri de sarbatori in mediul corporatist a devenit o practica comuna si in spatiul de afaceri romanesc. Perioada sarbatorilor de iarna este momentul propice pentru a le multumi clientilor pentru fidelitate si incredere; angajatii se vor simti apreciati de catre angajator in momentul in care vor primi cadouri de sarbatori din partea firmei, consolidandu-se, in acest fel, sentimentul de apartenenta al angajatilor la principiile si politica firmei. SC Keops Star a pregatit pentru aceasta perioada magica o diversitate de cadouri de sarbatori, cu un design special ce aminteste de elementele specifice Craciunului.

Catalogul ColourFul Christmas prezinta o gama de produse special creata pentru aceasta perioada, idei ingenioase pentru cadouri de sarbatori pline de inspiratie. Produsele din gama ColourFul Christmas se remarca, dupa cum sugereaza si denumirea gamei, printr-o coloristica speciala ce pune in valoare unicitatea designului. Produse sunt de o calitate deosebita, avand multiple intrebuintari: produse pentru uz casnic - seturi cani, seturi de farfurii, seturi de ceai din ceramica si portelan, seturi de pahare, articole din bambus pentru bucatarie, sorturi de bucatarie, produse pentru aromaterapie - lumanari parfumate, betigase parfumate, suporturi pentru lumanari, produse de uz personal - genti, umbrele, brelocuri, lanterne, rame din lemn pentru fotografii, portofele si portcarduri din piele si produse pentru birou - seturi de pixuri, stilouri, huse pentru laptop, mape si agende.

Cadouri de sarbatori speciale prezente in catalogul ColourFul Christmas sunt: setul de sah cu piese confectionate din sticla, ce contine o eleganta cutie din lemn, setul gourmet pentru bar destinat pasionatilor de arta degustarii vinului, ambalat intr-o cutie din bambus, elegantul set de servit ceai care aminteste prin design de elementele feng-shui. Produsele din gama ColourFul Christmas se bucura de o prezentare deosebita in cutii cadou sau in huse speciale, in functie de produs.

Produsele comercializate de SC Keops Star, prezente in catalogul de iarna pot fi sursa de inspiratie pentru tematica campaniilor de publicitate demarate in perioada sarbatorilor de iarna de catre companii. Aceste produse reprezinta cadouri deosebite pentru clienti si angajati.

Diversitatea, designul deosebit si calitatea exceptionala a produselor garanteaza succesul campaniei de publicitate, oferindu-va posibilitatea de a fi inventivi.

Poze Articol

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

cadouri de sarbatori, materiale promotionale, materiale promotionale craciun, cadouri promotionale, cadouri de craciun, cadouri corporate

Statistici

Data articol: 08 Nov 2011
Data adaugarii: 08 Nov 2011, ora 13:58
Ultima actualizare: 08 Nov 2011, ora 14:05
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1226 din total vizualizari: 1226
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.