Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Sarbatorile de iarna au trecut, dar se apropie cu repeziciune sarbatorile dedicate iubirii, momente ce reprezinta ocazii potrivite pentru lansarea de servicii si produse noi de catre firme. Sarbatoarea de Sfantul Valentin si cea de Dragobetele pot reprezenta tema unor campanii de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Produse promotionale ColourFul seasons, gama Instrumente de Scris

Articol: Produse promotionale ColourFul seasons, gama Instrumente de Scris

23 january 2012, articol adaugat la 23 january 2012, ora 16:48

Sarbatorile de iarna au trecut, dar se apropie cu repeziciune sarbatorile dedicate iubirii, momente ce reprezinta ocazii potrivite pentru lansarea de servicii si produse noi de catre firme. Sarbatoarea de Sfantul Valentin si cea de Dragobetele pot reprezenta tema unor campanii de publicitate organizate de firme, prin aceste actiuni publicitare urmarindu-se conturarea unei imagini profesioniste a firmei, fidelizarea clientilor si angajatilor sau mediatizarea lansarii de produse si servicii noi. Produsele promotionale ColourFul Season puse la dispozitia clientilor de SC Keops Star Srl va ofera multiple surse de inspiratie pentru actiunile de advertising pe care firma d-voastra doreste sa le demareze. Instrumentele de scris din gama Write a catalogului ColourFul Seasons sunt produse promotionale de foarte buna calitate, cu un design atragator, unele modelele fiind create de designeri cu reputatie internationala ca Fatima Lopez si Jose Antonio Tenete.

Doamnele si domisoarele vor fi placut impresionate de produsele promotionale ColourFul Seasons semnate de Fatima Lopez, produse promotionale cu modele deosebite, cu linii ce respecta armonia si frumusetea siluetei feminine. Instrumentele de scris din gama ColourFul Seasons imbina elegant culoarea cu accentele argintii care dau o nota sofisticata produselor. Produsele promotionale ColourFul Seasons create special pentru doamne sunt denumite Diamond, Lisabona, Los Angeles si Paris. Aceste denumiri amintesc de ceea ce femeilor le place cel mai mult -bijuteriile si calatoriile. Produsele promotionale ColourFul Seasons de tip roller pen sau ball pen sunt oferite clientilor in cutii elegante care desavarsesc imaginea unor produse promotionale de calitate si de bun gust.

Catalogul de produse promotionale ColourFul Season contine instrumente de scris create pentru barbati. Aceste instrumentele de scris de tip roller pen si ball pen sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate, designul lor fiind realizat de Jose Antonio Tenete. Instrumentele de scris pastreaza nota masculina in accentele colorate si metalice alese pentru crearea acestor instrumente de scris . Denumirile acestor produse promotionale ColourFul Seasons intaresc ideea de masculinitate, tenacitate si inteligenta: Graphic, Dot, Line, Aluminum si City. Partenerii de afaceri, angajatii sau clientii se vor simti speciali, inspirati si plin de fler pentru afaceri atunci cand vor folosi astfel de instrumente de scris. Produse promotionale ColourFul Seasons completeaza perfect imaginea eleganta a persoanelor care activeaza in zona business.

Produsele promotionale ColourFul Seasons oferite de SC Keops Star Srl clientilor se remarca prin calitate, design si prezentare. Modelele sunt variate, in combinatii de forme si culori neasteptate, rezultatul fiind acela ca produsele promotionale ColourFul Seasons sunt mai mult decat simple instrumente de scris, sunt accesorii indispensabile pentru omul de afaceri modern.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

produse promotionale, instrumente de scris, colourful seasons, pixuri fatima lopes, roller pen, ball pen

Statistici

Data articol: 23 Jan 2012
Data adaugarii: 23 Jan 2012, ora 16:48
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:07
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1188 din total vizualizari: 1188

Poze Articol

Produse promotionale ColourFul seasons, gama Instrumente de ScrisProduse promotionale ColourFul seasons, gama Instrumente de Scris
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.