Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Pe perioada verii firmele din zona business obisnuiesc sa organizeze activitati corporate de tip team building-uri si training-uri; in cadrul acestor activitati angajatii sunt supusi unui proces intens de pregatire profesionala sub supravegherea atenta a specialistilor fimei. Aceste...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Articole promotionale pentru calatorie

Articol: Articole promotionale pentru calatorie

27 june 2012, articol adaugat la 27 june 2012, ora 20:44

Pe perioada verii firmele din zona business obisnuiesc sa organizeze activitati corporate de tip team building-uri si training-uri; in cadrul acestor activitati angajatii sunt supusi unui proces intens de pregatire profesionala sub supravegherea atenta a specialistilor fimei. Aceste cursuri se desfasoara in locatii deosebite, in tara sau in strainatate, prin acest aspect urmarindu-se imbinarea activitatilor de perfectionare profesionala cu cele recreative. Angajatii relaxati intr-un ambient placut vor fi mai receptivi si vor asimila mai bine informatiile primite din partea superiorilor sau a trainer-ilor. Vara sunt organizate multe targuri si expozitii, in diverse domenii de activitate, cu participare nationala si internationala; firmele care doresc sa promoveze o imagine profesionista si cele care abordeaza o politica competitiva isi anunta participarea la astfel de evenimente, pregatindu-se intens pentru a face fata cu brio concurentei. Pentru consolidarea sentimentului de apartenenta al angajatilor fata de firma si pentru stimularea proactiva a angajatilor, firmele pot oferi produse promotionale pentru calatorie. Aceste produse promotionale pentru calatorie pot fi personalizate cu elemente specifice firmei - sigla, slogan sau cu elemente distincticve ale activitatii la care angajatii participa- curs, targ, expozitie.

SC Keops Star SRL comercializeaza produse promotionale pentru calatorie importate de la producatori de renume din domeniul. Produse promotionale pentru calatorie de tip- genti de voiaj, trollere, genti pentru laptop, genti pentru documente, paturi polar, portofele, huse pentru telefon, rucsacuri, genti de umar, seturi picnic, genti cu racire si umbrele sunt conefectionate din materiale de calitate superioara, rezistente la uzura. Aceste produse promotionale pentru calatorie sunt utile putand fi folosite cu succes atat in activitatea profesionala, ca si in cea personala. Produsele se inscriu ca design in tendintele actuale ale modei si impresioneaza prin diversitatea culorilor si a dimensiunilor. Oferta in detaliu a firmei poate fi consultata accesand site-ul companiei www.promotional-zone.ro.

Sezonul estival este momentul ales de firme pentru derularea campaniilor de publicitate sau pentru organizarea de expozitii, de targuri, lansari de produse sau inaugurari de sediu. Aceste evenimente reprezinta ocazia potrivita pentru a oferi cadouri promotionale participanilor - angajati, colaboratori si clienti. Oferirea de produse promotionale pentru calatorie, in cadrul acestor evenimente, reprezinta o modalitate profesionista de imbunatatire a capitalului de imagine al firmei organizatoare.

Cataloagele de produse promotionale ColourFul Seasons, Cool 2012, Yes si Europa Enterprise prezinta detalii utile despre fiecare produs promotional. Produsele promotionale pentru calatorie pot fi personalizate, la cerea clientului, cu elementele campaniei de publicitate sau cu insemnele firmei, prin urmatoarele procedee: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

articole promotionale calatorie, materiale promotionale calatorie, produse promotionale calatorie, promotionale pentru calatorie

Statistici

Data articol: 27 Jun 2012
Data adaugarii: 27 Jun 2012, ora 20:44
Ultima actualizare: 27 Jun 2012, ora 20:45
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1221 din total vizualizari: 1221
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.