Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In promovarea eficienta a unei afaceri, importanta publicitatii este de necontestat; o campanie de publicitate organizata de specialisti poate oferi noi oportunitati de afaceri, contacte noi si atragerea unui numar cat mai mare de clienti. SC Keops Star SRL a adus pe piata romaneasca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Instrumente de scris Charles Dickens

Articol: Instrumente de scris Charles Dickens

24 june 2013, articol adaugat la 24 june 2013, ora 09:46

In promovarea eficienta a unei afaceri, importanta publicitatii este de necontestat; o campanie de publicitate organizata de specialisti poate oferi noi oportunitati de afaceri, contacte noi si atragerea unui numar cat mai mare de clienti.

SC Keops Star SRL a adus pe piata romaneasca produse promotionale de ultima ora, confectionate de reputate firme ce activeaza pe piata internationala a produselor de publicitate. Catalogul de produse promotionale Impression contine produse promotionale unice; consultand acest catalog, postat on-line pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro, veti remarca eleganta si calitatea instrumentelor de scris Charles Dickens, produse promotionale create pentru a celebra viata si activiatea omului ale carui opere au rezistat testului timpului. Gama de instrumente de scris Charles Dickens are o distinctie aparte si se adreseaza acelor care apreciaza produsele de calitate.

Instrumentele de scris Charles Dickens sunt produse promotionale de lux ce pot fi oferite in scopuri publicitare celor carora au adus un plus de valoare afacerii dumneavoastra. Astfel de cadouri publicitare sunt speciale si pot fi daruite cu ocazii speciale, pentru a marca un moment deosebit. In gama Charles Dickens sunt prezente instrumente de scris ce respecta linia traditionala a instrumentelor de scris. Aceste produse promotionale combina intr-o maniera eleganta sobrietatea negrului, a griului si a maroului cu accentele argintii sau aurii. Instrumentele de scris Charles Dickens de tip roll pix sau stilou sunt oferite in cutii cadou ce completeaza cadoul promotional perfect.

Instrumente de scris cu totul deosebite sunt pixurile si stilourile in al caror design se regasec cristalele Swarovski; aceste instrumente de scris reprezinta cadoul promotional perfect pentru doamne. Stralucirea cristalelor contrasteaza puternic cu negru intens, rezultatul fiind instrumente de scris pretioase, un accesoriu apreciat de orice femeie. Toate instrumentelor de scris Charles Dickens sunt personalizate cu numele marelui scriitor american. Celor care au nostalgia trecutului si a instrumentelor de scris folosite atunci, le recomandam stilourile cu penita si cele cu design vintage.

Gama de produse promotionale Charles Dickens este intregita de produse de tip suport carti de vizita si de tip breloc. Aceste produse promotionale respecta linia eleganta a gamei de produse promotionale Charles Dickens si pot fi oferite in cutii cadou.

SC Keops Star SRL va ofera servicii complete de publicitate pentru organizarea de activitati de publicitate care sa va ajute sa promovati eficient afacerea.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

instrumente de scris, produse promotionale, catalog impresion, materiale promotionale, articole promotionale, cadouri promotionale, produse promotionale impression

Statistici

Data articol: 24 Jun 2013
Data adaugarii: 24 Jun 2013, ora 09:46
Ultima actualizare: 24 Jun 2013, ora 09:51
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1136 din total vizualizari: 1136

Poze Articol

Instrumente de scris Charles DickensInstrumente de scris Charles Dickens
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.