Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Alegerea unei biciclete pentru oras poate fi o sarcina dificila. Fie ca o folosesti ca sa ajungi la serviciu, sa te mentii in forma sau sa explorezi localitatile invecinate, gama de modele de biciclete din care poti alege este foarte variata. Asadar, daca te intrebi "Ce fel de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Vrei sa pedalezi in oras? Iata care sunt cele mai potrivite biciclete

Articol: Vrei sa pedalezi in oras? Iata care sunt cele mai potrivite biciclete

18 july 2018, articol adaugat la 18 july 2018, ora 15:42

Alegerea unei biciclete pentru oras poate fi o sarcina dificila. Fie ca o folosesti ca sa ajungi la serviciu, sa te mentii in forma sau sa explorezi localitatile invecinate, gama de modele de biciclete din care poti alege este foarte variata.

Asadar, daca te intrebi "Ce fel de bicicleta de oras sa imi cumpar", acest ghid este perfect pentru tine. Iti vom prezenta modelele actuale, pentru ca tu sa poti face alegerea potrivita.

In primul rand, este important sa stii de la bun inceput ce faci cu bicicleta si in ce mediu urmeaza sa o folosesti, deoarece alegerea ta va depinde foarte mult de acesti doi factori. Fie ca ai nevoie de o bicicleta care sa te duca la serviciu si inapoi, sau sa te angajezi intr-o aventura de mai multe zile, sigur vei gasi un model care este potrivit pentru tine. Iata ce tipuri de biciclete exista si pentru ce activitati sunt potrivite:

Biciclete de sosea

Sunt cele mai bune biciclete pentru atingerea vitezelor mari pe suprafete asfaltate. Cadrele usoare si rotile subtiri te vor ajuta sa prinzi viteza rapid cu minim de efort. Ghidonul este de regula intors (curbat), asemenea coarnelor unui berbec, fapt care iti permite sa stai intr-o pozitie aerodinamica si eficienta.

Sunt recomandate pentru plimbarile de lunga durata, alaturi de prieteni, dar si pentru a face naveta, gratie abilitatii lor de a parcurge distante lungi intr-un timp scurt.

Cu toate acestea, unii ciclisti nu se vor simti la fel de confortabil pe acest model, date fiind pozitia si forma ghidonului. In plus, multe modele nu iti ofera posibilitatea de a monta un portbagaj.

Biciclete de cross

Cunoscute si sub numele de biciclete hibride, acestea imbina calitatile unei biciclete de sosea cu cele ale unei biciclete de munte. Astfel, ai parte de o pozitie comoda pentru pedalat, dar si de un cadru usor si roti rapide.

Sunt excelente pentru sosele, mai ales daca nu iti place sa stai inclinat atunci cand pedalezi. Cu toate ca aerodinamica va avea de suferit, pozitia dreapta iti permite mai multa vizibilitate in conditii de trafic.

Bicicletele de cross sunt versatile, insa nu la fel de rapide ca cele de sosea. Acestea au frane puternice, care desi sunt mai grele, functioneaza foarte bine chiar si atunci cand vremea este capricioasa. De asemenea, sunt echipate cu portbagaj pe care poti monta genti, fiind mai potrivite in acest caz deplasarilor la serviciu.

Biciclete de trekking

Fiind tot un tip de biciclete hibride, acestea sunt desemnate terenurilor accidentate, fiind perfecte pentru o aventura de cateva zile. Cadrul are de regula o lungime mai mare, pentru ca bagajele sa nu te incomodeze in timpul pedalatului, iar rotile, cu toate ca au acelasi diametru ca al bicicletelor de sosea, au o latime considerabil mai mare. Aceste biciclete pot avea fie suspensii, fie alte caracteristici ale bicicletelor de munte, dupa care au fost concepute. Iti recomandam acest model daca iti plac aventurile, sau daca te plimbi de regula cu multe bagaje, pe un teren accidentat.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete

Video

 

Cuvinte cheie

biciclete

Etichete

Statistici

Data articol: 18 Jul 2018
Data adaugarii: 18 Jul 2018, ora 15:42
Ultima actualizare: 15 Aug 2018, ora 15:13
Vizualizari in ultimele 30 zile: 519 din total vizualizari: 519
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.