Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Multe din problemele de sanatate cu care se confrunta populatia lumii au ca principala cauza netratarea la timp a problemelor dentare. Atunci cand nu avem suficienta grija de dantura noastra si nu ne prezentam periodic la cabinetul stomatologic, ne alegem cu diferite afectiuni, de la...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cu ajutorul unui implant dentar, poti avea dantura perfecta!

Articol: Cu ajutorul unui implant dentar, poti avea dantura perfecta!

09 october 2017, articol adaugat la 09 october 2017, ora 10:08

Multe din problemele de sanatate cu care se confrunta populatia lumii au ca principala cauza netratarea la timp a problemelor dentare.

Atunci cand nu avem suficienta grija de dantura noastra si nu ne prezentam periodic la cabinetul stomatologic, ne alegem cu diferite afectiuni, de la infectii gingivale care se pot extinde in intregul corp, pana la deficiente de alimentatie sau disconfort sporit, din cauza durerilor de dinti. Nu de putine ori s-a ajuns la extractia unor dinti ce ar fi putut fi salvati daca pacientul se prezenta inca de la primele semne ale unei afectiuni la cabinetul stomatologic.

Din pacate, lipsa interesului fata de acest aspect si o igiena orala defectuoasa fac ca numarul persoanelor care calca pragul cabinetelor stomatologice pentru o extractie dentara sa creasca vertiginos in ultimii ani.

In cazul in care ti-ai pierdut unul sau mai multi dinti, poti avea o grija sporita de dantura ramasa si te poti bucura de un zambet frumos si functional, gratie tehnologiilor existente in domeniul stomatologiei, cum ar fi implantul dentar.

Implantul dentar realizat in clinicile Dr Leahu reprezinta o solutie rapida, sigura si fara dureri, prin care poti umple locul gol fara a afecta dintii vecini si astfel, vei scapa de grija ca altcineva poate observa defectul tau dentar.

Datorita unui implant dentar de calitate, iti vei putea recapata functionalitatea dentara si frumusetea zambetului. Mai mult, multumita acestei proceduri, vei putea sa iti reiei rapid activitatile zilnice si sa ai o dieta echilibrata, plina de nutrienti.

Nu iti lasa sanatatea pe mana unor medici fara experienta dovedita sau a unor clinici stomatologice indoielnice, doar de dragul unor reduceri de pret la tratamentul cu implant dentar care, pe moment, pot parea foarte atractive.

In goana dupa reduceri semnificative, multi isi sacrifica sanatatea dentara! In cazul in care optezi pentru servicii de calitate inferioara doar pentru ca au preturi mai mici, poti ajunge sa cheltui apoi sume considerabile pentru a remedia problemele cauzate de acestea, decat daca ai fi ales de la inceput un implant dentar de calitate de la clinicile Dr Leahu. Nu putini sunt pacientii care ne trec anual pragul pentru a rezolva problemele aparute in urma unor proceduri nereusite de inserare a unui implant dentar sau a folosirii unor materiale de slaba calitate.

Pentru a raspunde prompt la cerintele pacientilor nostri si pentru a rezolva orice tip de caz, indiferent de gradul de dificultate, in cadrul tuturor clinicilor Dr Leahu folosim doar materiale de calitate superioara si aparatura performanta de ultima ora.

De asemenea, medicii specialisti in implantologie din cadrul clinicilor Dr Leahu au nenumarate cazuri rezolvate cu succes la activ si se vor ocupa sa gaseasca solutia optima pentru tine, ca sa te poti bucura de investitia facuta in implantul dentar pentru cat mai mult timp posibil.

Doar apeland la servicii de calitate din cadrul unei clinici stomatologice de renume, poti avea certitudinea ca esti pe cele mai bune maini si ca vei beneficia de implanturi dentare de calitate superioara si de tratamente personalizate, in functie de nevoile tale.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si vino la o vizita preliminara in cadrul oricarei clinici stomatologice Dr Leahu, pentru a vedea daca aceasta procedura este ideala pentru tine si pentru a afla ce tip de implant dentar ti se potriveste. Acum este mai simplu ca oricand sa obtii zambetul frumos si functional pe care ti l-ai dorit dintotdeauna!

Autor, Sursa

Autor: Dr. Leahu
Sursa: Implant dentar

Cuvinte cheie

implant dentar, clinica stomatologica, dr leahu

Statistici

Data articol: 09 Oct 2017
Data adaugarii: 09 Oct 2017, ora 10:08
Ultima actualizare: 09 Oct 2017, ora 10:09
Vizualizari in ultimele 30 zile: 618 din total vizualizari: 618
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.