Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca ti-ai descoperit de curand pasiunea pentru ciclism, trebuie sa stii ca bicicleta nu reprezinta singura achizitie pe care trebuie sa o faci. Pe langa aceasta, mai ai nevoie de un echipament adecvat, dar si de cateva accesorii. In mod evident, nu va trebui sa iti dotezi bicicleta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

3 dintre cele mai importante accesorii pentru bicicleta

Articol: 3 dintre cele mai importante accesorii pentru bicicleta

09 january 2018, articol adaugat la 09 january 2018, ora 13:56

Daca ti-ai descoperit de curand pasiunea pentru ciclism, trebuie sa stii ca bicicleta nu reprezinta singura achizitie pe care trebuie sa o faci. Pe langa aceasta, mai ai nevoie de un echipament adecvat, dar si de cateva accesorii. In mod evident, nu va trebui sa iti dotezi bicicleta precum un ciclist profesionist, insa exista cateva accesorii indispensabile:

1. Casca pentru bicicleta

Ideal ar fi sa iti achizitionezi o casca inca dinainte sa te urci pe sa si sa incepi sa dai la pedale. Din pacate, insa, nu foarte multe persoane acorda castilor importanta cuvenita, considerand ca nu le vor fi niciodata de folos si ca nu vor fi niciodata in pericol sa se accidenteze. Exista, de asemenea, persoane care nu vor sa poarte casca pentru bicicleta din cauza aspectului lor, considerandu-le inestetice.

Totusi, trebuie sa constientizezi ca o casca este un accesoriu pentru bicicleta care iti poate salva viata. Castile de protectie trebuie sa se potriveasca perfect capului tau, sa nu fie nici prea stramte, nici prea lejere. In plus, este recomandat sa iti achizitionezi o casca in culori stridente, pentru a fi vizibila de la distanta mai mare. De asemenea, in cazul in care pedalezi inclusiv noaptea, este necesar sa iti dotezi echipamentul cu accesorii pentru bicicleta cu benzi reflectorizante.

2. Unelte

Multe dintre problemele bicicletelor pot fi rezolvate fara ajutor specializat. Conditia este ca, printre accesoriile cu care iti dotezi bicicleta, sa se afle si trusa cu unelte. Unul dintre cele mai potrivite locuri in care iti poti configura trusa de "prim ajutor" pentru biciclete este magazinul de biciclete Veloteca. Consultantii Veloteca vor sti intotdeauna ce unelte sa iti recomande si ce sfaturi sa iti ofere pentru a nu risca sa ramai in pana intr-un loc putin populat.

3. Bidon si suport de bidon

Daca planuiesti sa pleci la un drum mai lung pe bicicleta, este indicat sa ai la tine intotdeauna un bidon cu apa de minimum 500 de mililitri si un suport pe care sa il montezi. Acestea sunt unele dintre cele mai utile, dar si cele mai ieftine accesorii pentru bicicleta. Dupa cateva zeci de minute sau poate chiar ore de pedalat si de transpirat, te vei felicita ca ai decis sa achizitionezi aceste accesorii si iti vei potoli setea.

Acum ca stii care sunt cele mai importante accesorii pentru bicicleta, este momentul sa te echipezi corespunzator si sa profiti la maximum de beneficiile pedalatului. Ofera-ti sansa de a te bucura de o experienta completa pe doua roti! La Veloteca, gasesti zeci de modele de biciclete de toate tipurile si pentru toate varstele, trotinete, accesorii pentru biciclete, echipamente de bicicleta, borsete, rucsaci, piese de schimb, dar si multe altele. In plus, beneficiezi si de alte avantaje, printre care service specializat, transport gratuit la comenzi de peste 250 de lei si posibilitatea de retur in 15 zile.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Accesorii bicicleta

Categorii

Cuvinte cheie

casti bicicleta, accesorii bicicleta, biciclete, magazin biciclete, veloteca

Statistici

Data articol: 09 Jan 2018
Data adaugarii: 09 Jan 2018, ora 13:56
Ultima actualizare: 09 Jan 2018, ora 13:57
Vizualizari in ultimele 30 zile: 581 din total vizualizari: 581
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.