Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cauciucurile bicicletei tale s-au tocit sau pur si simplu iti doresti sa incerci ceva nou? Este cel mai ieftin upgrade pe care il poti face bicicletei tale si, crede-ne pe cuvant, schimbarea lor periodica face diferenta! Niste cauciucuri pentru bicicleta bune te ajuta sa prinzi viteza...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Cum alegi cauciucurile pentru bicicleta - sfaturi de la profesionisti

Articol: Cum alegi cauciucurile pentru bicicleta - sfaturi de la profesionisti

02 november 2017, articol adaugat la 02 november 2017, ora 12:07

Cauciucurile bicicletei tale s-au tocit sau pur si simplu iti doresti sa incerci ceva nou? Este cel mai ieftin upgrade pe care il poti face bicicletei tale si, crede-ne pe cuvant, schimbarea lor periodica face diferenta! Niste cauciucuri pentru bicicleta bune te ajuta sa prinzi viteza mult mai usor, iar plimbarile vor fi mult mai confortabile.

Intr-adevar, exista foarte multe modele de cauciucuri pentru bicicleta, iar alegerea celui mai potrivit model poate sa fie coplesitoare. Citeste acest articol si vei afla tot ce trebuie sa stii despre cauciucuri!

In primul rand, afla ca terenul pe care obisnuiesti sa pedalezi trebuie sa cantareasca cel mai mult in decizia ta. De exemplu, daca esti adeptul terenurilor accidentate, orienteaza-te catre cauciucuri pentru bicicleta dotate cu extra protectie, mult mai rezistente in fata penelor, dar care vor cantari mai mult si nu vor avea viteza la care visezi. Daca, dimpotriva, pedalezi in centrul orasului, pe strazi astfaltate, poti alege cauciucuri pentru bicicleta mai usoare si mai rapide, dar care nu vor fi la fel de rezistente.

Desigur, suprafata pe care rulezi este puternic influentata de conditiile meteo. Astfel, pe timp de ploaie si umezeala crescuta, este recomandat sa alegi cauciucuri pentru bicicleta cu crampoane inalte si rare, distantate intre ele, care vor permite noroiului sa iasa usor si sa nu supraincarce anvelopele. Pentru a putea inainta usor anvelopa trebuie sa fie mai ingusta. Astfel, va taia noroiul si va ajunge cu usurinta la pamantul mai tare unde sa se agate de un teren ferm. Daca obisnuiesti sa strabati muntii in lung si in lat chiar daca afara ploua, tine intotdeauna cont ca vei da de o adevarata provocare: radacini si pietre ude. In acest caz, pe langa faptul ca trebuie sa fii un rider foarte indemanatic, trebuie sa ai si niste cauciucuri pentru bicicleta cat mai aderente.

Toate aceste aspecte depind si de presiunea cauciucurilor pentru bicicleta. Acelasi model poate sa se comporte diferit in situatii diferite. De exemplu, in cazul in care anvelopele sunt mult prea umflate, vei rula doar pe coama, ceea ce inseamna ca nu vei avea aceeasi aderenta si amortizare a socurilor, dar vei pedala mai usor. Daca nu ai umflat suficient cauciucurile pentru bicicleta, atunci acestea vor opune rezistenta la inaintare si vor absorbi denivelarile; in acelasi timp vei beneficia de amortizare mai accentuata a socurilor!

Acum ca stii aceste aspecte, afla ca fiecare disciplina are cauciucuri pentru bicicleta dedicate.

De exemplu, pentru bicicletele de oras si sosea, ai nevoie de cauciucuri,, slick" sau,, semi-slick". Nu vei avea nevoie de crampoane, ci doar de anvelope cu o aderenta cat mai buna, nu foarte late, dar cu o presiune buna. Modelele,, semi-slick" sunt mai potrivite pentru zilele ploioase; aceste cauciucuri pentru bicicleta sunt prevazute cu santuri care ajuta apa sa iasa si asigura o aderenta mai buna pe drumurile astfaltate sau betonate.

Cauciucurile prevazute cu crampoane sunt speciale pentru bicicletele mountain bike si de trekking/ cross. Gama de modele existenta pe piata in momentul de fata este foarte variata. Alegerea modelului potrivit se face in functie de locurile unde vei pedala, in ce mod/ stil vei pedala si cata experienta ai. Nu uita de vreme!

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Cauciucuri bicicleta

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete, cauciucuri bicicleta, veloteca, magazin de biciclete

Statistici

Data articol: 02 Nov 2017
Data adaugarii: 02 Nov 2017, ora 12:07
Ultima actualizare: 02 Nov 2017, ora 12:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1118 din total vizualizari: 1118
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.