Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca ai incercat vreodata hainele destinate sexului opus, cu siguranta ai observat cat de diferite sunt corpurile noastre. Femeile si barbatii sunt foarte diferiti din punct de vedere structural, iar hainele reflecta cel mai bine acest lucru. Acest aspect ilustreaza si motivul pentru...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Diferentele majore intre bicicletele de dama si cele pentru barbati

Articol: Diferentele majore intre bicicletele de dama si cele pentru barbati

05 may 2017, articol adaugat la 05 may 2017, ora 13:07

Daca ai incercat vreodata hainele destinate sexului opus, cu siguranta ai observat cat de diferite sunt corpurile noastre. Femeile si barbatii sunt foarte diferiti din punct de vedere structural, iar hainele reflecta cel mai bine acest lucru. Acest aspect ilustreaza si motivul pentru care exista o mare diferenta intre bicicletele de dama si cele pentru barbati.

La o prima privire, probabil nu vei observa vreo diferenta. Bicicletele de dama nu sunt intotdeauna roz, decorate cu tot felul de ornamente sclipitoare, iar cele de barbati nu sunt mereu sobre si rigide. In orice caz, in momentul in care analizam atent, putem sa vedem diferentele majore.

In cazul in care esti femeie si consideri ca ti s-ar potrivi mai degraba o bicicleta proiectata special pentru barbati, ia in considerare urmatoarele aspecte inainte sa faci o alegere finala.

Structura bicicletei
Nu toate bicicletele de dama sunt diferite din punct de vedere structural fata de cele pentru barbati. Cu toate acestea, multe dintre ele sunt construite astfel incat sa se potriveasca unui anumit tip de persoana. Cel mai vizibil aspect este partea superioara a cadrului, care face legatura intre sa si ghidon. Ca sa-ti faci o idee vizuala, vorbim despre acea bara aflata intre picioare in momentul in care pedalezi. In cazul bicicletelor de dama, aceasta este inclinata catre sa, astfel incat sa le fie mai usor femeilor sa se urce pe ea. Bicicletele pentru barbati au aceasta portiune a cadrului pozitionata paralel cu solul. Chiar daca nu este inclinata, ea este de obicei mai scurta la bicicletele de dama. Femeile au un trunchi mai mic si picioare mai lungi, pe cand trunchiul barbatilor este mai lung. Pentru femeile si barbatii de aceeasi inaltime, bicicletele de dama sunt, de asemenea, mai scurte in lungime, dar saua este mai ridicata.

Forma seii
Majoritatea brandurilor ieftine au sei unisex, proiectate astfel incat sa se potriveasca atat barbatilor, cat si femeilor. Acest lucru ar putea functiona pentru cazurile in care pedalezi pentru o perioada scurta, dar poate fi inconfortabil pentru cursele mai lungi.
Bicicletele de dama trebuie sa aiba o sa mai lata, astfel incat sa sustina pelvisul in totalitate, iar cele de barbati o sa mai lunga si mai ingusta.

Ghidonul
De obicei, ghidonul difera in cazul celor doua tipuri de biciclete. Latimea umerilor reprezinta o diferenta comuna intre cele doua genuri, iar acest lucru se reflecta in mod direct asupra ghidonului. La bicicletele de dama, acesta masoara intre 38 si 40 de centimetri, iar la barbati este de 42-44 centimetri. In plus, in cazul barbatilor, tija ghidonului este mai lunga, astfel incat sa se potriveasca bratelor lor mai lungi, iar la femei este mai scurta, pentru un plus de siguranta si confort.

In ceea ce priveste bicicletele, diferentele intre sexe nu lasa locul unei discriminari, ci doar asigura o experienta mai placuta a pedalatului pentru fiecare tip de corp in parte. Din moment ce te simti confortabil si in siguranta pe bicicleta pe care iti doresti sa o cumperi, distinctia facuta intre femei si barbati nu ar trebui sa conteze. Femeile foarte inalte tind sa se potriveasca mai bine cu o bicicleta pentru barbati, iar barbatii foarte scunzi pot alege biciclete de dama.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete de dama

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete de dama, biciclete, veloteca, magazin de biciclete

Statistici

Data articol: 05 May 2017
Data adaugarii: 05 May 2017, ora 13:07
Ultima actualizare: 05 May 2017, ora 13:09
Vizualizari in ultimele 30 zile: 960 din total vizualizari: 960
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.