Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Care sunt obiectivele business-ului tau online? Daca iti doresti rezultate rapide, dar durabile, succes garantat, vizibilitate si profit, atunci preocuparea ta principala ar trebui sa fie contactarea unei agentii SEO profesioniste. Dar, atentie! Pe principiul ca lipsa unei campanii de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum recunoastem o agentie SEO profesionista?

Articol: Cum recunoastem o agentie SEO profesionista?

02 october 2017, articol adaugat la 02 october 2017, ora 17:58

Care sunt obiectivele business-ului tau online? Daca iti doresti rezultate rapide, dar durabile, succes garantat, vizibilitate si profit, atunci preocuparea ta principala ar trebui sa fie contactarea unei agentii SEO profesioniste. Dar, atentie! Pe principiul ca lipsa unei campanii de marketing duce la insucces, dar o campanie de marketing ineficienta poate duce chiar la faliment, alegerea unei agentii SEO profesioniste trebuie facuta cu multa prudenta.

Exista pe piata numerosi asa-zisi "specialisti SEO" care nu sunt capabili sa ofere solutii eficiente de optimizare, care nu inteleg nevoile clientului, nu respecta deadline-urile si nu folosesc inteligent bugetul alocat campaniei SEO, dand dovada de lipsa de profesionalism. In final, acesti pseudo-specialisti fac mai mult rau decat bine afacerii tale, prin tehnici de black hat SEO pe care Google le penalizeaza. Dar tu vrei ca site-ul tau sa ocupe pozitii fruntase in paginile cu rezultate Google, nu-i asa?

Cauti o relatie win-win cu o agentie SEO de top? Alege iAgency

Tu ne cauti pe noi, ca agentie SEO de top, iar noi cautam sa ne aliniem cu succes strategiei tale de business. Acesta trebuie sa fie principiul de baza al unei adevarate agentii SEO, care se traduce printr-o relatie win-win.

O agentie SEO profesionista trebuie sa aiba capacitatea de a se adapta nevoilor tale de business, pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Trebuie sa se focuseze pe rezultate reale, si nu pe cat de multi bani esti dispus sa risipesti. Astfel, daca la prima discutie cu agentia SEO pentru care vrei sa optezi iti sunt prezentate costurile agentiei si esti intrebat despre bugetul pe care vrei sa-l investesti, fara ca oamenii respectivi sa se preocupe de natura business-ului tau si de nevoile tale, atunci nu e o agentie SEO profesionista care sa-ti ofere servicii de optimizare in adevaratul sens al cuvantului. O agentie SEO adevarata iti va spune in primul rand daca business-ul tau merita investitia.

Rezultate, nu profit

O agentie SEO profesionista isi propune sa-ti ofere rezultate pe termen lung, nu doar profit pe termen scurt. Prin urmare, relatia pe care o ai cu agentia SEO, cu oamenii cu care lucrezi, este foarte importanta. Alege-ti oameni cu care iti face placere sa colaborezi!

Specialistii SEO trebuie sa fie comunicativi, deschisi provocarilor, sa inteleaga nevoile tale de business si sa iti explice solutiile propuse si tehnicile folosite, avand o viziune si o abordare proprie. Oamenii dintr-o agentie SEO trebuie sa aiba spiritul proactiv al muncii in echipa, sa fie prompti si la curent cu ultimele tendinte in ceea ce priveste Google, social media si marketing online. Trebuie sa aiba know-how-ul necesar pentru a te ghida in mediul online. Sa fie orientati spre brand awareness, experienta utilizatorului si calitatea continutului textelor tale, care sa nu fie doar o insiruie fortata de cuvinte cheie.

Fapte, nu vorbe

Cum iti dai seama de performanta unei agentii SEO? Prin rezultatele sale. Cauta sa vezi cat de relevanta este aceasta in topul agentiilor SEO, ce prezenta are in mediul online si cat de productiva este. De toate acestea iti poti da seama din transparenta agentiei: are un portofoliu de clienti si proiecte pe site, rubrica de testimoniale sau un blog prin care agentia isi exprima opiniile in legatura cu SEO si cu ultimele noutati in domeniu? Prezenta acestor factori poate fi un indicator al profesionalismului pe care o agentie SEO de top il ofera. O agentie SEO fara rezultate vizibile, bazata doar pe false promisiuni, nu e o agentie SEO de incredere.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Agentie SEO

Cuvinte cheie

agentie seo, optimizare seo

Statistici

Data articol: 02 Oct 2017
Data adaugarii: 02 Oct 2017, ora 17:58
Ultima actualizare: 02 Oct 2017, ora 18:02
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1268 din total vizualizari: 1268
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.