Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Lumea in care traim se schimba constant din toate punctele de vedere, iar daca ne referim la lumea virtuala, lucrurile se pot schimba chiar si de la un minut la altul. Cat despre optimizarea SEO, multe principii au evoluat, in timp ce altele nici nu se mai aplica. De exemplu, in cazul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cele mai comune greseli de optimizare SEO pe care trebuie sa le eviti

Articol: Cele mai comune greseli de optimizare SEO pe care trebuie sa le eviti

31 may 2017, articol adaugat la 31 may 2017, ora 16:02

Lumea in care traim se schimba constant din toate punctele de vedere, iar daca ne referim la lumea virtuala, lucrurile se pot schimba chiar si de la un minut la altul. Cat despre optimizarea SEO, multe principii au evoluat, in timp ce altele nici nu se mai aplica. De exemplu, in cazul meta descrierilor, desi sunt inca parte integranta din orice strategie de optimizare SEO, unii specialisti nu mai pun la fel de mult accentul pe acest aspect. De aceea, este important sa fii la curent cu noutatile si sa tii pasul cu schimbarile pe care Google le implementeaza.

Iata care sunt principalele greseli de optimizare SEO care iti pot afecta semnificativ pozitiile site-ului in motoarele de cautare:

1. Pe site nu exista continut de calitate

Cand ne referim la optimizarea SEO a unui site, poate cel mai bun lucru pe care il poti face este sa creezi continut interesant, relevant si valoros pentru vizitatori. Google pune mare pret pe calitatea continutului pe care il pune la dispozitia utilizatorilor sai. De aceea, cu cat ai un continut mai bun, cu atat vei fi mai bine plasat in paginile de cautare Google.

Exista si cazuri in care site-uri cu continut mediocru, insa foarte bine optimizat SEO ajung pe pozitii fruntase in topul cautarilor. In aceste cazuri, daca vizitatorii observa ca acel continut nu este de calitate sau nu le este de ajutor, ei nu se vor converti in clienti pentru afacerea respectiva.

Tocmai de aceea, este indicat sa creezi continut valoros pentru vizitatori, continut care poate fi share-uit si care are potential de a deveni viral. De asemenea, pe langa textul de calitate, foloseste si poze, videoclipuri sau prezentari dinamice care sa ii determine pe respectivii vizitatori sa revina si cu alta ocazie pentru a afla informatii utile.

2. Pe site se regaseste continut duplicat

Publicarea aceluiasi continut pe mai multe pagini este una dintre cele mai comune greseli de optimizare SEO. Aceasta duplicare a continutului iti poate afecta considerabil pozitia in Google, deoarece scade valoarea linkurilor pe care le-ai folosit pe diferite pagini. Asa cum am mentionat anterior, Google doreste sa ofere vizitatorilor continut de cea mai buna calitate, de aceea continutul duplicat poate fi penalizat.

O pagina de text optimizata corespunzator din punct de vedere SEO ar trebui sa aiba minimum 400-500 de cuvinte, desi ar fi bine sa se depaseasca acest numar. Daca s-a folosit acelasi continut pe mai multe pagini din site, acest lucru iti poate afecta pozitiile in SERP.

3. Nu actualizezi periodic continutul

Google iubeste continutul nou, asadar ar trebui sa ai vedere actualizarea periodica a acestuia. Nu e nimic gresit in optimizarea SEO realizata prin adaugarea unui nou continut in cazul unei pagini mai vechi de 6 luni, care a scazut in topuri cateva pozitii.
Nu uita sa actualizezi meta tagurile, meta descrierile, dar si textul ALT din spatele imaginilor, mai ales daca strategia cuvintelor cheie s-a schimbat.

4. Treci cu vederea optimizarea SEO a continutului pentru platforma mobile

O alta greseala foarte comuna este ignorarea adaptarii continutului pentru platforma de mobile. Intr-o lume in care majoritatea populatiei civilizate a Terrei detine cate un smartphone, este imperios sa iti optimizezi site-ul atat pentru desktop si tablete, cat si pentru telefoanele mobile. Altfel, daca nu tii pasul cu evolutia tehnologiei, poti pierde potentiali clienti valorosi.

5. Site-ul se incarca foarte greu

Timpul de incarcare al unui site este un factor vital pentru succesul unei afaceri online. Traim in secolul vitezei, iar utilizatorii (mai ales cei care folosesc telefoane mobile) vor sa afle rapid si usor informatiile pe care le cauta. Tocmai din acest motiv, viteza de incarcare a site-ului tau este un factor foarte important in orice strategie de optimizare SEO. Daca ai un site care se incarca greu, nu numai ca vei pierde potentiali vizitatori care se pot transforma in clienti, dar nici nu te vor recomanda mai departe cunostintelor sau familiei.

Desi poate parea simplu la prima vedere, domeniul optimizarii SEO nu este nici pe departe asa. Pentru a evita situatiile in care site-ul tau este penalizat sau scade in topul cautarilor si pentru a obtine rezultatele dorite, ar trebui sa apelezi la o agentie SEO cu experienta si cu rezultate dovedite. Doar alaturi de o echipa de profesionisti poti atinge culmile succesului!

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Optimizare SEO

Cuvinte cheie

agentie seo bucuresti, optimizare seo, promovare seo, agentie marketing online

Statistici

Data articol: 31 May 2017
Data adaugarii: 31 May 2017, ora 16:02
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1317 din total vizualizari: 1317
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.