Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Interventia de plasare a unui implant dentar pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa reprezinta o solutie extrem de eficienta chiar si in cazul pacientilor care sufera de pierderi osoase la nivelul maxilarului sau al mandibulei. Cu toate acestea, din cauza fricii de medicul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar, ca sa apelezi la acest tratament

Articol: Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar, ca sa apelezi la acest tratament

12 april 2018, articol adaugat la 12 april 2018, ora 18:58

Interventia de plasare a unui implant dentar pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa reprezinta o solutie extrem de eficienta chiar si in cazul pacientilor care sufera de pierderi osoase la nivelul maxilarului sau al mandibulei. Cu toate acestea, din cauza fricii de medicul stomatolog si a mitului conform caruia experienta inserarii unui implant dentar este foarte dureroasa, numeroase persoane amana tot mai mult acest moment, in ciuda nevoii urgente!

In realitate, insa, recurgerea la un tratament cu implant dentar modern, de inalta calitate, nu este deloc un motiv de ingrijorare sau panica in randul pacientilor care se confrunta cu o dantura incompleta, a carei estetica si functionalitate are de suferit in mod dramatic. Dimpotriva! Recuperarea integritatii dintilor apeland la serviciile de implantologie de la ora actuala, bazate pe tehnologie de ultima generatie, reprezinta cea mai sigura optiune.

Iata, asadar, tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar, contrar diverselor informatii false care circula pe Internet, pentru a-ti face curaj sa recurgi la un astfel de tratament revolutionar, 100% benefic:

• Implantul dentar ofera confort sporit si senzatia unui dinte natural

Este vorba despre o radacina artificiala care este implementata in osul mandibular sau maxilar al pacientului, sub forma unei piese de titan, in locul dintelui nativ pierdut. Ulterior, se adauga bontul protetic (puntea de legatura/elementul din mijloc), urmat de montarea coroanei din ceramica de inalta calitate, durabilitate si rezistenta - care se apropie cat mai mult de functionalitatea si aspectul unui dinte natural.

• Serviciile moderne de implantologie includ chiar si proceduri suplimentare de aditie osoasa

Cum ziceam anterior, in urma unui proces de augmentare a osului de la nivelul mandibulei sau maxilarului, chiar si cele mai complicate cazuri pot fi rezolvate garantat!

• Interventia de plasare a unui implant dentar este mult mai putin invaziva si dureroasa decat solutiile clasice

Spre deosebire de puntile dentare, care presupun devitalizarea a doi dinti invecinati (scoaterea nervului), interventia de implantare este mult mai suportabila sau chiar imperceptibila, datorita sedarii constiente. In plus, tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret disponibila in premiera la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti contribuie la vindecarea de 7 ori mai rapida a tesutului si o recuperare post-operatorie in timp record, fara durere.

• Implantul dentar elimina riscul complicatiilor post-operatorii, nu provoaca aparitia cancerului si nu afecteaza investigatiile RMN

Datorita materialelor compatibile cu organismul uman, nu exista riscul complicatiilor post-operatorii, precum alergii sau inflamatii. De asemenea, in ciuda tuturor miturilor false, nu s-a demonstrat stiintific in niciun fel ca un implant ar putea declansa cancerul! Cat despre aparaturile RMN, acestea interfereaza doar cu obiecte ce contin fier. Nu este insa si cazul titanului, zirconiului sau ceramicii - materiale neferoase, specifice unui implant.

• Tratamentele cu implant dentar pentru inlocuirea unui dinte sau refacerea intregii danturi pot avea garantie pe viata

Cu o rata de succes a osteointegrarii de 100% a implantului dentar si in functie de constiinciozitatea igienei orale de care pacientul da dovada in timp, astfel de tratamente realizate de catre specialistii Dr. Leahu pot oferi rezultate de lunga durata, chiar si pentru tot restul vietii.

• Desfasurarea procedurii se realizeaza intr-o singura sedinta, rapid si eficient, fara costuri suplimentare

Tinand cont de nevoia ta, poti recurge la tehnica One Day, pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa intr-o singura zi. Sau poti opta pentru sistemul Sky Fast&Fixed de la Bredent, care te scapa de protezele mobile si incomode, oferindu-ti dinti ficsi in doar 24 de ore!

Autor, Sursa

Autor: Dr. Leahu
Sursa: Implant dentar

Cuvinte cheie

implant dentar, dr leahu

Etichete

Statistici

Data articol: 12 Apr 2018
Data adaugarii: 12 Apr 2018, ora 18:58
Ultima actualizare: 12 Apr 2018, ora 18:58
Vizualizari in ultimele 30 zile: 551 din total vizualizari: 551
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.