Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Pierderea unuia sau mai multor dinti declanseaza atat probleme de ordin estetic, cat si functional. Pe langa faptul ca pacientii care sufera de pierderi dentare isi pierd increderea in sine si curajul de a zambi larg, acestia se confrunta inclusiv cu incapacitatea de a se alimenta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

6 motive pentru care sa apelezi la un tratament cu implant dentar la Dr. Leahu

Articol: 6 motive pentru care sa apelezi la un tratament cu implant dentar la Dr. Leahu

27 february 2018, articol adaugat la 27 february 2018, ora 18:05

Pierderea unuia sau mai multor dinti declanseaza atat probleme de ordin estetic, cat si functional. Pe langa faptul ca pacientii care sufera de pierderi dentare isi pierd increderea in sine si curajul de a zambi larg, acestia se confrunta inclusiv cu incapacitatea de a se alimenta corespunzator si a consuma alimentele preferate. Care este solutia in acest caz? Un tratament cu implant dentar inovativ, care sa-ti redea zambetul perfect si functionalitatea completa a danturii!

Un astfel de tratament cu implant dentar, cum ar fi Sky Fast&Fixed de la Bredent pentru restaurarea intregii danturi sau tratamentul One Day pentru inlocuirea unuia ori mai multor dinti lipsa, te ajuta sa obtii o masticatie corecta pe termen lung in timp record: o singura zi! Mai mult, in felul acesta iti vei recapata aspectul frumos al danturii, precum si sanatatea acesteia.

La Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti ai cele mai moderne, practice si eficiente tratamente cu implant dentar, la cel mai bun raport calitate-pret. Iar pentru ca timpul este si el o resursa pretioasa, aici vei beneficia de o desfasurare extrem de rapida a interventiei, care va avea loc intr-o singura sedinta!

Asadar, ai toate motivele sa apelezi la un implant dentar efectuat la una din clinicile Dr. Leahu. Iata despre ce e vorba:

1. Datorita tehnologiei de ultima generatie pe care o folosim in clinicile noastre, vei beneficia de rezultate deosebite atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Spre exemplu, in cazul unui implant dentar One Day, sistemul de implantologie digitalizata este format dintr-un software care utilizeaza scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si platforma electronica de varf. Astfel, nu exista riscul niciunei erori!

2. Indiferent ca apelezi la un tratament cu implant dentar Sky Fast&Fixed sau One Day, vei economisi timp si energie, deoarece nu vei fi nevoit sa faci numeroase vizite la medicul stomatolog sau sa astepti pentru o lucrare finala chiar si pana la un an. In cazul dintilor frontali vei primi pe loc o lucrare provizorie, iar dupa 3-6 luni vei avea parte de montarea coroanelor definitive.

3. Mai mult, rapiditatea si eficienta cu care se desfasoara interventia chirurgicala iti ofera posibilitatea sa-ti reiei activitatile obisnuite chiar din a doua zi dupa operatie, recuperandu-te in cel mai scurt timp!

4. Totodata, apeland la o clinica stomatologica specializata in implantologie, precum Dr. Leahu, nu vei fi expus la riscuri si complicatii post-operatorii. Acest lucru se datoreaza materialelor de calitate superioara folosite pentru realizarea implantului dentar, 100% compatibile cu organismul uman: titan, zirconiu, ceramica.

5. Foarte important pentu tine este si faptul ca vei sti de la bun inceput diagnosticul exact si costurile aferente tratamentului necesar. Spre exemplu, daca ai osul nativ afectat vei avea nevoie de o procedura suplimentara de augmentare osoasa la nivelul mandibulei sau maxilarului.

6. Nu in ultimul rand, la Clinicile Dr. Leahu vei beneficia de o garantie pe termen lung a lucrarii, cu o rata de succes a osteointegrarii implantului dentar de 100%.

Autor, Sursa

Autor: Dr. Leahu
Sursa: Implant dentar

Cuvinte cheie

implant dentar, dr leahu

Etichete

Statistici

Data articol: 27 Feb 2018
Data adaugarii: 27 Feb 2018, ora 18:05
Ultima actualizare: 27 Feb 2018, ora 18:05
Vizualizari in ultimele 30 zile: 601 din total vizualizari: 601
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.