Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Un moment foarte important in viata oricarui cuplu de proaspeti parinti este cel in care isi aduc bebelusul acasa pentru prima data. Toti ochii bunicilor, ai rudelor si ai prietenilor vor fi atintiti asupra sa, iar amintirile vor dainui, gratie fotografiilor si filmuletelor realizate de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cu ce haine pentru nou-nascuti sa iti imbraci bebelusul cand il aduci acasa

Articol: Cu ce haine pentru nou-nascuti sa iti imbraci bebelusul cand il aduci acasa

05 september 2017, articol adaugat la 05 september 2017, ora 09:36

Un moment foarte important in viata oricarui cuplu de proaspeti parinti este cel in care isi aduc bebelusul acasa pentru prima data. Toti ochii bunicilor, ai rudelor si ai prietenilor vor fi atintiti asupra sa, iar amintirile vor dainui, gratie fotografiilor si filmuletelor realizate de acestia. Din acest motiv, hainele bebelusului in acea zi sunt cu atat mai importante.

Conform unui studiu, 82% dintre mamici cumpara haine pentru nou-nascuti speciale pentru ziua in care bebelusul lor face cunostinta pentru prima oara cu caminul sau, dar si cu familia in care va creste. Mai jos, gasesti cateva exemple de haine pentru nou-nascuti pe care le poti achizitiona pentru cea mai importanta zi dupa cea a nasterii:

1. Body-uri cu maneca scurta

Aceste haine pentru nou-nascuti pot fi purtate in lunile calduroase de vara, fara alte haine pe deasupra, dar si in lunile racoroase, pe sub alte articole vestimentare. Bodyurile ii ofera bebelusului protectie si confort, dar si libertate de miscare. La Liloo, magazin online de haine pentru nou-nascuti si copii, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, bodyurile sunt realizate din bumbac de caitate superioara. In plus, bebelusul nu va avea niciun fel de reactie alergica din cauza imprimeurilor de pe body, deoarece acestea sunt realizate folosind vopsea ecologica, pe baza de apa. De asemenea, capsele folosite pentru prindere nu sunt confectionate din metale grele.

2. Body-uri cu maneca lunga

Aceste haine pentru nou-nascuti se imbraca foarte usor, gratie sistemului de prindere cu sapte capse, si sunt foarte versatile, putand fi adaptate oricarei tinute, atat primavara si vara, cat si toamna si iarna. In plus, ele asigura suport suplimentar pentru scutec, astfel incat micutul se poate misca in voie, simtindu-se confortabil in orice moment.

3. Salopete fara maneci

Salopetele de tip maiou plus botosei sunt realizate cu mare atentie la detalii, fiind deosebit de moi, fine si comode, pentru ca bebelusul sa se simta extrem de confortabil. Aceste haine pentru nou-nascuti se pot purta atat in zilele de primavara sau vara, in casa sau afara, cat si toamna sau iarna, pe sub alte hainute.

4. Salopete cu maneca scurta

Salopetele cu maneca scurta si pantaloni scurti sau botosei sunt usor de imbracat, extrem de confortabile, racoroase si fine la atingere, gratie bumbacului de calitate superioara din care sunt realizate. Acestea au o croiala clasica, potrivita atat pentru fetite, cat si pentru baietei si ofera bebelusului libertate maxima de miscare.

5. Salopete cu maneca lunga

Aceste haine pentru nou-nascuti se incheie fie in fata, fie pe lateral si au un design versatil, care le face potrivite pentru a fi purtate atat in casa, cat si afara. In oferta Liloo exista si salopete mai groase, din catifea.

6. Pantalonasi cu botosei

Imbracat cu pantalonasii cu botosei din bumbac moale de la Liloo, prichindelul tau va descoperi lumea in deplin confort. Atentie cand cumperi aceste haine pentru nou-nascuti: pentru copiii mai mari de trei luni acesti pantalonasi cu botosei includ un elastic in jurul taliei, insa pentru cei mai mici elasticul nu este recomandat, elasticitatea pantalonasilor in jurul taliei fiind asigurata doar prin calibrarea materialului de bumbac.

Asadar, daca doresti ca prima zi a bebelusului tau in noul camin sa fie una de neuitat din toate punctele de vedere, la Liloo gasesti haine pentru nou-nascuti la cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele, produse in Romania, durabile si care pot fi intretinute foarte usor. Te asteptam!

Autor, Sursa

Autor: Liloo
Sursa: Haine pentru nou-nascuti

Cuvinte cheie

haine pentru nounascuti

Statistici

Data articol: 05 Sep 2017
Data adaugarii: 05 Sep 2017, ora 09:36
Ultima actualizare: 08 Sep 2017, ora 14:54
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1693 din total vizualizari: 1693
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.