Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Se apropie cu pasi repezi perioada vacantelor la munte. Orice parinte isi doreste sa plece in vacanta cu prichidelul si sa petreaca momente memorabile impreuna, de care isi vor aminti peste ani. Avand in vedere ca cei mici au un sistem imunitar foarte sensibil, trebuie sa te asiguri ca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Ce imbracaminte pentru copii sa ai in bagaj cand pleci cu micutul la munte?

Articol: Ce imbracaminte pentru copii sa ai in bagaj cand pleci cu micutul la munte?

29 november 2017, articol adaugat la 29 november 2017, ora 17:03

Se apropie cu pasi repezi perioada vacantelor la munte. Orice parinte isi doreste sa plece in vacanta cu prichidelul si sa petreaca momente memorabile impreuna, de care isi vor aminti peste ani. Avand in vedere ca cei mici au un sistem imunitar foarte sensibil, trebuie sa te asiguri ca il protejezi de frig si de raceli cat mai bine posibil, mai ales la munte, unde vremea este foarte capricioasa.

De aceea, daca iti doresti sa ai o vacanta relaxanta si linistita alaturi de prichindelul tau, fara raceli sau intamplari neprevazute legate de garderoba sa, iata ce obiecte de imbracaminte pentru copii trebuie sa iei in bagaj:

1. Maiou

Avand in vedere ca pielea celor mici este foarte delicata si sensibila, mai ales in primii ani de viata, trebuie intotdeauna sa-l imbraci pe piciul tau numai cu haine realizate din bumbac 100%, de calitate, care impiedica transpiratia excesiva si care nu ii irita pielea.

Maioul realizat din bumbac este un articol de imbracaminte pentru copii care este absolut indispensabil pentru orice prichindel. Datorita versatilitatii sale, un maiou poate fi purtat atat pe timpul verii, cat si in anotimpul rece, pe sub pulovarase sau alte hainute.

Acest obiect vestimentar simplu, dar extrem de util, ii va mentine pielea uscata in timp ce ii va conferi copilasului tau tot confortul termic de care are nevoie in zilele friguroase petrecute la munte. De aceea, e important ca atunci cand faci bagajul de vacanta, sa incluzi printre articolele de imbracaminte pentru copii pe care le iei cu tine cel putin un maiou din bumbac natural 100%.

2. Bluza cu maneca lunga

O bluza cu maneca lunga realizata din bumbac natural se poate dovedi un articol de imbracaminte pentru copii foarte util atunci cand mergi cu prichindelul tau la munte. O astfel de bluza poate fi purtata pe sub alte hainute, impreuna cu un maiou, pentru a oferi un plus de confort termic pe partie sau la o plimbare prin zapada cu sania. De asemenea, poate fi purtata si atunci cand stati in camera, la caldura, direct pe piele, fara nimic altceva pe deasupra.

3. Trening gros

Atunci cand vrei sa mergi la munte cu prichindelul pentru o vacanta relaxanta si totodata distractiva, trebuie sa te asiguri ca iei cu tine in bagaj imbracaminte pentru copii potrivita pentru vremea respectiva. De exemplu, un trening gros reprezinta un articol vestimentar ideal pentru zilele petrecute la munte in aceasta perioada.

Acest obiect de imbracaminte pentru copii poate fi purtat atat in cabana sau in camera, daca este ceva mai frig sau, de ce nu, pe partie, cu o geaca groasa pe deasupra. Il protejeaza pe cel mic de temperaturile scazute, in timp ce combate transpiratia si ii confera tot confortul termic de care are nevoie pentru a se juca in voie in zapada.

4. Pijama groasa de iarna

In acest anotimp, temperaturile tind sa scada foarte mult pe timpul noptii, mai ales in zonele de munte. Cateodata, nici centralele de incalzire nu fac fata acestor scaderi bruste de temperatura.

Ca sa fii sigura ca cel mic va avea un somn linistit si odihnitor, chiar si in serile mai friguroase, atunci trebuie sa incluzi in bagaj cel putin o pijama groasa de iarna. Acest articol de imbracaminte pentru copii ii va conferi celui mic tot confortul termic de care are nevoie pentru a avea un somn cat mai relaxant. In acest mod simplu si eficient, te asiguri ca prichindelul tau nu va raci din cauza vremii capricioase de la munte.

Daca tii cont de aceste sfaturi simple si daca vei avea cu tine aceste obiecte de imbracaminte pentru copii, te asiguram ca tu si prichindelul tau veti avea parte de o vacanta minunata la munte. Noi va uram distractie placuta!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Imbracaminte copii

Cuvinte cheie

imbracaminte copii, haine copii, liloo

Statistici

Data articol: 29 Nov 2017
Data adaugarii: 29 Nov 2017, ora 17:03
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1543 din total vizualizari: 1543
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.