Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca esti nevoit sa apelezi la o companie de inchirieri auto, este foarte important sa cunosti toate aspectele legate de acest serviciu. Aceasta piata este foarte competitiva, insa nu toate companiile lucreaza intr-un mod profesionist si nu toate ofera conditiile necesare sigurantei,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Fii informat cand apelezi la serviciile unei companii de inchirieri auto!

Articol: Fii informat cand apelezi la serviciile unei companii de inchirieri auto!

08 november 2017, articol adaugat la 08 november 2017, ora 17:30

Daca esti nevoit sa apelezi la o companie de inchirieri auto, este foarte important sa cunosti toate aspectele legate de acest serviciu. Aceasta piata este foarte competitiva, insa nu toate companiile lucreaza intr-un mod profesionist si nu toate ofera conditiile necesare sigurantei, confortului si satisfactiei tale. De aceea este esential sa te informezi si sa alegi cea mai buna varianta pentru tine, pentru ca aceasta calatorie sa devina ulterior o amintire placuta.

In general, companiile de inchirieri auto ofera aceleasi modalitati standard de tarifare: pentru fiecare zi de inchiriere se percepe o taxa, la care se adauga o garantie pe care clientul o primeste inapoi in momentul in care returneaza masina in stare buna si in timp util. Diferenta dintre companiile de inchirieri auto profesioniste si cele neserioase consta in faptul ca acestea din urma supun clientul la multe alte costuri, cum ar fi procurarea rovinietei.

In momentul in care te decizi sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri auto, discuta cu reprezentantii acesteia si nu te urca la volan pana nu cunosti totul despre obligatiile tale. Multe companii neserioase ofera preturi foarte mici pentru inchirieri auto, dar percep garantii foarte mari si nu comunica toate platile pe care clientul le va intampina pe traseu. La FocusRent, companie din Bucuresti si Otopeni cu peste 10 ani de experienta pe piata de inchirieri auto, nu exista costuri ascunse: pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati, iar acesta include RCA, full CASCO si rovinieta.

Totodata, trebuie sa te informezi cu privire la termenii si conditiile respectivei companii de inchirieri auto legate de returnarea masinii: ce trebuie sa faci daca preconizezi ca intarzii, cat trebuie sa platesti daca nu returnezi autoturismul cu rezervorul plin, care este perioada minima de inchiriere, ce se intampla daca masina este furata etc. De asemenea, nu uita sa intrebi ce se intampla daca avariezi masina. Spre exemplu FocusRent se obliga prin contract sa iti inlocuiasca masina in maximum 5 ore in cazul unui accident sau alt incident nefericit.

Un alt aspect deosebit de important il reprezinta starea autoturismelor din flota companiilor de inchirieri auto, intrucat aceasta se reflecta asupra sigurantei tale si a pasagerilor tai. Prin urmare, nu apela la o companie de inchirieri auto care nu detine autoturisme noi sau relativ noi. Nu iti doresti sa cheltui o suma mare de bani pe o masina care este depreciata si nu da randamentul la care te asteptai, ba chiar te pune si in pericol. In plus, cel mai probabil un autoturism vechi nici nu are toate reviziile facute la zi. La FocusRent, toate masinile sunt mai noi de 5 ani si au toate reviziile tehice la zi.

Pe langa toate acestea, in momentul in care apelezi la o companie de inchirieri auto, este foarte important sa fii tratat cu profesionalism si respect. Nu iti doresti sa cheltui niste bani pe servicii indoielnice sau de slaba calitate, sa pui siguranta ta si a pasagerilor tai in joc si sa iti ruinezi calatoria. FocusRent activeaza pe aceasta piata inca din 2006 si a trecut testul timpului gratie serviciilor ireprosabile, a profesionalismului angajatilor si a fiabilitatii autoturismelor din flota, fiind in prezent in topul preferintelor clientilor.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri auto

Cuvinte cheie

inchirieri auto

Etichete

Statistici

Data articol: 08 Nov 2017
Data adaugarii: 08 Nov 2017, ora 17:30
Ultima actualizare: 08 Nov 2017, ora 17:38
Vizualizari in ultimele 30 zile: 750 din total vizualizari: 750
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.