Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca ai fost vreodata curios sa citesti specificatiile tehnice atunci cand ai cumparat o tigara electronica, cu siguranta ai observat ca aceasta are un anumit numar de miliamperi (mAh). Comparand numarul de mAh intre mai multe modele de baterii, vei observa ca pretul acestora este direct...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Miliamperii, unitatea de masura cea mai importanta a unei baterii de tigara elec

Articol: Miliamperii, unitatea de masura cea mai importanta a unei baterii de tigara elec

16 january 2018, articol adaugat la 16 january 2018, ora 11:59

Daca ai fost vreodata curios sa citesti specificatiile tehnice atunci cand ai cumparat o tigara electronica, cu siguranta ai observat ca aceasta are un anumit numar de miliamperi (mAh). Comparand numarul de mAh intre mai multe modele de baterii, vei observa ca pretul acestora este direct proportional cu numarul miliamperilor. Dar ce inseamna de fapt mAh si la ce te ajuta sa cunosti aceasta informatie?

mAh este abrevierea de la "miliamperi-ora" si este o valoare care reprezinta capacitatea totala de incarcare cu energie electrica a unei baterii de tigara electronica. Fiind unitatea de masura care exprima capacitatea unei baterii intr-o anumita perioada de timp, mAh reprezinta cantitatea de energie stocata intr-o baterie de tigara electronica in urma unei incarcari complete. De exemplu, daca o baterie are capacitatea de 1000 mAh, aceasta poate livra 1 amper (1000 miliamperi = 1 amper) timp de o ora, pana cand se va descarca complet.

Asadar, o baterie de tigara electronica cu o capacitate mai mare (de ex: 2000 mAh) se va descarca mult mai greu decat o baterie cu o capacitate mai mica (de ex: 600 mAh). In mod evident, este mult mai avantajos sa cumperi o baterie de tigara electronica care are un numar mai mare de miliamperi, deoarece nu va trebui sa o incarci atat de des. Cu toate acestea, o baterie de capacitate mare are si un dezavantaj. Cu cat numarul de mAh este mai mare, cu atat dimensiunile ei sunt mai mari, ceea ce face ca intreaga tigara electronica sa fie mai voluminoasa si mai incomod de utilizat. Acesta este si motivul principal pentru care Mod-urile sunt atat de mari in comparatie cu o tigara de tip vape-pen.

La ce te ajuta sa stii cati mAh are bateria de tigara electronica pe care o folosesti?

Dupa cum spune o vorba inteleapta, "informatia inseamna putere". Intelegand ce semnifica mAh, vei intelege si mecanismul de functionare al bateriei de tigara electronica si vei putea anticipa cat timp poate fi utilizata pana la descarcarea completa. Stiind care este durata de viata a bateriei intre doua sesiuni de incarcare, vei reusi, de asemenea, sa estimezi numarul de puf-uri pe care le poti vapa pana cand se va descarca in totalitate.

Cu toate acestea, nu este atat de usor sa calculezi durata de viata a unei baterii de tigara electronica, deoarece va trebui sa introduci in ecuatie si alte variabile, precum numarul de ohmi ai rezistentei electrice din componenta atomizorului, voltajul bateriei, precum si frecventa si intensitatea cu care vapezi. In schimb, iti vei putea face o idee generala despre cat te va tine bateria, pentru a nu fi luat prin surprindere atunci cand nu exista nicio sursa de curent disponibila pentru a o incarca. De aceea, cel mai recomandat este sa ai intotdeauna la tine o baterie de rezerva, complet incarcata, pe care o poti folosi atunci cand cealalta s-a descarcat.

Autor, Sursa

Autor: ForumTigaraElectronica
Sursa: Baterie tigara electronica

Cuvinte cheie

baterie tigara electronic

Statistici

Data articol: 16 Jan 2018
Data adaugarii: 16 Jan 2018, ora 11:59
Ultima actualizare: 16 Jan 2018, ora 12:00
Vizualizari in ultimele 30 zile: 837 din total vizualizari: 837
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.