Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Profesionistii au nevoie de flux continuu in industria lor, de aceea apeleaza la produsele Fluke, lider mondial echipamente de aparate de masura profesionale. Principalele produse ale companiei sunt aparatele de masura pentru instalatiile industriale electronice, concepute sa masoare cu...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Cele mai bune aparate de masura Fluke, doar la RONEXPRIM

Articol: Cele mai bune aparate de masura Fluke, doar la RONEXPRIM

27 june 2017, articol adaugat la 27 june 2017, ora 10:53

Profesionistii au nevoie de flux continuu in industria lor, de aceea apeleaza la produsele Fluke, lider mondial echipamente de aparate de masura profesionale. Principalele produse ale companiei sunt aparatele de masura pentru instalatiile industriale electronice, concepute sa masoare cu cea mai mare precizie, mentenanta si service-ul lor. De asemenea, compania este specializata si in echipamente de testare si de verificare a calitatii.

Istoria companiei Fluke

Compania Fluke a fost fondata in orasul Springdale, Statul Connecticut (S.U.A.) in anul 1948, de catre John Fluke. Pe 7 Octombrie 1953, compania a fost inregistrata ca "John Fluke Manufacturing Company, Inc." in statul american Washington cand si-a inceput activitatea de producere a aparatelor de masura.

John Fluke, fondatorul companiei, s-a nascut pe data de 11 Februarie 1911, in orasul Springdale, Connecticut. Fiind angajat la General Electric, John Fluke s-a imprietenit cu David Packard, angajat si el la aceeasi firma. Cei doi si-au inchiriat un apartament unde au locuit impreuna o perioada. Mai tarziu, David Packard devine co-fondatorul Hewlett-Packard, firma cu care, compania lui John Fluke concura in diverse domenii electronice pe piata din Statele Unite.

In 1982, John Fluke l-a numit pe George Winn, presedinte al companiei Fluke. Un an mai tarziu la desemnat pe fiul sau, John Jr. ca director executiv. Pe 11 Februarie 1984, John Fluke moare la varsta de 72 de ani, lasand in urma un gigant al industriei electrice si electronice americane.

Divizia de testare si masurare Philips Electronics din Eindhoven, Olanda, a fost cumparata in 1993 de catre compania Fluke. Locatia gazduieste si in prezent birourile regionale pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In Norwich, Norfolk (Marea Britanie), exista un alt birou al companiei Fluke si o unitate de productie.

Aparatele de masura si control Fluke sunt recunoscute pentru portabilitate, robustete, siguranta si usurinta de utilizare. Acestea sunt realizate respectand cu strictete standardele de calitate la nivel international.

Inca din 1992, compania Fluke si-a dezvoltat alte divizii in domenii diferite cu identitati diferite: Fluke Networks, Fluke Biomedical si Fluke Calibration.

De ce sa alegem aparate de masura Fluke?

In primul rand, calitatea si mentinerea standardelor ridicate in procesul de productie sunt prioritatiile numarul 1 ale companiei. Acestea, impreuna cu aportul constant adus de clienti, fac ca aparatele de masura Fluke sa fie superioare in clasa lor. Ingineria si designul oricarui aparat de masura si de control sunt punctele centrale de dezvoltare ale companiei.

Procesul de dezvoltare al aparatelor Fluke, implica mai multi pasi pentru obtinerea calitatii, care sunt respectati cu rigurozitate:
vizita la locul de munca al clientilor care folosesc aparatele Fluke si testarea in timp real
folosirea informatiilor aduse de clienti dupa utilizarea aparatelor pentru imbunatatire
testarea unui aparat pe parcursul dezvoltarii lui (calibrare si prelucrare mecanica urmarind conceptul) intr-un laborator prototip.
testarea riguroasa intr-un laborator de siguranta, a tuturor produselor pentru a corespunde standardelor de siguranta din industrie.
testarea stricta, masurile de acuratete si fiabilitate si testarea la rezistenta, reprezinta o asigurare ca produsul final este o unealta care functioneaza foarte bine si este sigura.
testarea instrumentelor in diferite medii.

De asemenea, laboratorul de calibrare propriu, adaptat normelor Institutului National de Standarde si Tehnologie American, furnizeaza standardele la care sunt calibrate si intretinute produsele Fluke si echipamentele de fabricatie.

In plus, compania Fluke dispune de un laborator de siguranta a mediului unde prototipurile instrumentelor de masura si control sunt coapte, inghetate, zguduite, lovite pentru simularea anilor de uzura. Daca un test prezinta defecte sau slabiciuni, este trimis din nou inginerilor pentru proiectare si re-testare.

De altfel, linia de testare si de masurare a companiei Fluke include aparate de masura universale, cu carlig, aparate de control electrice, analizoare de calitate a puterii electrice si senzori termici. Mai mult, firma include aparate de testare a termoizolatiei, osciloscoape portabile, aparate de testare a solului, termometre cu infrarosu si de contact, aparate de control a calitatii aerului si testere de vibratii.

Toate produsele Fluke sunt adresate specialistilor si profesionistilor: tehnicieni industriali, de proces, electricieni, electricieni comerciali, consultanti de calitate, auditori energetici. Mai mult de atat, produsele sunt adresate si tehnicienilor care folosesc termografi, meteorologilor, inginerilor electrici, inginerilor electronici, specialistilor in mentenanta unitatiilor de productie, tehnicienilor HVAC si profesionistilor care opereaza in auditul cladirilor.

Spre deosebire de alte companii, compania Fluke si-a inceput activitatea si in alte domenii. De exemplu cu Fluke Networks in 2000, firma s-a specializat in infrastructura de cablu de retea. Datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei si a mediului IT, Fluke Biomedical s-a infiintat in 2002, oferind produse de calitate in domeniul tehnicii medicale. Printre produsele dezvoltate de ei se numara: aparate de masura de siguranta Fluke, simulatoare de pacienti, analizatoare de performanta si sisteme automate de documentare si testare integrate. Fluke Biomedical mai ofera si diagnostic cu imagistica, siguranta la radiatii si solutii de asigurarea calitatii in oncologie, pentru normele in rigoare.

Fluke Calibration este o alta companie creata de Fluke, prin achizitionarea mai multor companii specializate in domeniu. Cea mai importanta a fost achizitia diviziei de masurare Wavetek Wandell Goltermann in anul 2000. Acest lucru a intarit pozitia pe piata calibrarii electrice. Alte achizitii: Hart Scientific, DH Instruments, Pressurements, Ruska i-au adus un plus companiei Fluke in materie de calibrare a temperaturii si a presiunii/debitului. Linia de productie Fluke Calibration ofera calibratoare, generatoare de unde, software de calibrare si echipament de asistenta. Toate produsele se aliniaza normelor internationale de calitate.

Anii de experienta, reputatia si dezvoltarea in domeniul medical, electric si electronic fac compania Fluke sa fie alegerea potrivita pentru achizitionarea aparatelor de masura si control. Mai mult, compania ofera calitate, precizie si siguranta inca de la infiintare.

In prezent, Fluke opereaza ca o companie fiica a Fortive (S.U.A.).

Aparatele de masura Fluke se gasesc si pe piata din Romania, prin intermediul companiei RONEXPRIM SRL.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Aparate de masura Fluke

Cuvinte cheie

aparate de masura fluke

Statistici

Data articol: 27 Jun 2017
Data adaugarii: 27 Jun 2017, ora 10:53
Ultima actualizare: 11 Aug 2017, ora 10:05
Vizualizari in ultimele 30 zile: 883 din total vizualizari: 883
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.