Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Marile companii internationale intrate pe piata din Romania au dat startul unui nou curent, cel al cadourilor corporate. In timp ce cadourile clasice sunt oferite pentru exprimarea aprecierii si sentimentelor catre persoanele apropiate cu ocazia aniversarilor sau sarbatorilor, cadourile...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Iata 5 cadouri corporate pe care le-ai putea oferi toamna aceasta!

Articol: Iata 5 cadouri corporate pe care le-ai putea oferi toamna aceasta!

22 october 2018, articol adaugat la 22 october 2018, ora 16:43

Marile companii internationale intrate pe piata din Romania au dat startul unui nou curent, cel al cadourilor corporate. In timp ce cadourile clasice sunt oferite pentru exprimarea aprecierii si sentimentelor catre persoanele apropiate cu ocazia aniversarilor sau sarbatorilor, cadourile corporate pot urmari si obiective business.

Spre deosebire de cadourile corporate alese pentru campaniile de comunicare si marketing, ce constau in produse cu caracter impersonal si accentul este pus pe branding, in situatia in care oferi daruri colegilor sau partenerilor, va trebui sa alegi produsele in functie de hobby-urile, personalitatea si nevoile respectivelor persoane. De asemenea, caracterul personal al fiecarui dar te va face sa achizitionezi cadouri corporate unice, adresate specific acelor colaboratori speciali.

Darul ideal imbina perfect utilul cu placutul, iar atunci cand tehnologia de ultima ora este completata de un design aparte, inedit sau amuzant, reteta este completa. Astfel, cele mai potrivite cadouri corporate vor putea fi alese din categoria de gadgeturi, iar ca sa te poti orienta mai usor, iata 5 exemple de produse care s-ar potrivi de minune:

1. Tastatura cu proiectie laser. Comunicarea este printre cele mai importante aspecte ale mediului de afaceri, astfel incat o metoda eficienta si portabila este oricand binevenita. Acest gadget va proiecta o tastatura QWERTY de 25x10 cm pe aproape orice suprafata, fiind extrem de practic si venind in ajutorul tau atunci cand trebuie sa raspunzi la email-uri sau sa porti conversatii online. In plus, aspectul SF al acestei tastaturi si compatibilitatea cu orice dispozitiv smart cu functie Bluetooth sunt inca doua avantaje importante.

2. Baterie externa 20000 mAh Metalic. Majoritatea modelelor de powerbank sunt concepute pentru a functiona in diverse conditii dure, astfel incat au carcase care le protejeaza de praf, stropi sau socuri. Din aceasta cauza, dimensiunile mari si aspectul butucanos nu le recomanda pentru folosirea in mediul de afaceri. Aceasta baterie portabila, insa, este eleganta si micuta, iar textura metalica intregeste design-ul rafinat. Pentru a profita de cei 20.000 mAh, poti incarca simultan doua dispozitive.

3. Casti Bluetooth cu Conductie prin Os. Daca vrei sa impresionezi un partener de afaceri, ofera-i acest gadget din categoria de cadouri corporate super high-tech. Castile cu conductie prin os ofera un sunet de calitate fara a acoperi urechea, astfel incat iti vor permite sa fii atent si la trafic sau la mediul inconjurator atunci cand asculti muzica preferata.

4. Ceas Smart Iradish X3. Pe langa functiile de ultima ora, acest ceas inteligent are si un aspect elegant, potrivindu-se de minune in lista de cadouri corporate. Poate fi conectat la orice smartphone, iar bateria de 350 mAh ii permite o functionare continua de pana la 3 zile.

5. Boxa portabila Bluetooth cu incarcare wireless telefon. Mediul business implica folosirea celor mai noi tehnologii, motiv pentru care aceasta boxa se incadreaza perfect in lista de cadouri corporate. Sunetul este clar, de calitate, iar punctul forte este posibilitatea de a incarca telefoanele prin metoda wireless. Trebuie doar sa lasi telefonul peste noapte pe aceasta boxa pentru a-l gasi incarcat total dimineata urmatoare.

Daca doresti ca relatia cu partenerii de afaceri sau colegii de birou sa se fortifice, arata-ti aprecierea fata de ei prin cadouri corporate alese din oferta larga pe care o gasesti pe GadgetWorld.ro. Selectiile de gadgeturi inedite oferite de GadgetWorld vor fi, cu siguranta, mesagerul potrivit al standardelor de calitate si creativitate pe care compania sau echipa ta le promoveaza, in special atunci cand vrei sa oferi un "multumesc" memorabil tuturor celor care te ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti business-ul.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri corporate

Cuvinte cheie

cadouri corporate

Etichete

Statistici

Data articol: 22 Oct 2018
Data adaugarii: 22 Oct 2018, ora 16:43
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 492 din total vizualizari: 492
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.