Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Surprizele sunt printre cele mai bune cai de a-i aduce iubitului tau bucurie in viata si de a-i arata cat de mult il apreciezi. Orice barbat se bucura atunci cand primeste un cadou original de ziua lui, atunci cand este promovat la locul de munca etc. Cand vine vorba de cadouri, barbatii...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Idei originale de cadouri pentru iubit

Articol: Idei originale de cadouri pentru iubit

15 august 2017, articol adaugat la 15 august 2017, ora 16:49

Surprizele sunt printre cele mai bune cai de a-i aduce iubitului tau bucurie in viata si de a-i arata cat de mult il apreciezi. Orice barbat se bucura atunci cand primeste un cadou original de ziua lui, atunci cand este promovat la locul de munca etc. Cand vine vorba de cadouri, barbatii au asteptari diferite. Acestia prefera lucruri care sa le stimuleze creativitatea sau care sunt utile si pe care le pot folosi in diverse locuri.

Iti doresti sa ii faci un cadou deosebit iubitului tau, dar nu stii ce sa alegi? Nu te ingrijora, cand vine vorba de cadouri, in topurile preferintelor barbatilor se afla gadgeturile. Nimic nu ii implinesc mai mult pe barbati decat obiectele si dispozitivele care se pot folosi in mai multe locuri, sunt practice si au multe caracteristici. Mai mult, tinerii pasionati de tehnologie vor fi si mai incantati de gadgeturi electronice cool, precum ochelarii de realitate virtuala sau smatwatch-urile.

La GadgetWorld, unul din cele mai populare magazine de gadgeturi din Romania, vei gasi o gama larga de cadouri pentru iubit pentru orice buget. In magazinul online vei gasi de la gadgeturi electronice, sport, de sezon, camere auto, boxe portabile pana la baterii externe, ideale pentru orice ocazie.

Daca nu ai inspiratie de moment si nu vrei sa mai pierzi timpul, GadgetWorld vine in ajutorul tau cu o multitudine de idei de cadouri pentru iubit originale.

Iata cateva pe care ti le recomandam:

1. Action camera, Camera Video Sport 4K, 16MP Wi-Fi

Camera video mica si compacta te ajuta sa inregistrezi cele mai frumoase momente si cele mai pitoresti peisaje din excursiile tale in natura sau atunci cand practici un sport extrem, toate la rezolutie 4K.

Super gadgetul, unul din cele mai interesante si moderne cadouri pentru iubit, se poate scufunda pana la 30 de metri adancime datorita carcasei subacvatice inclusa in pachet. Unghiul larg de 173 de grade iti ofera posibilitatea sa inregistrezi experientele tale palpitante, iar cu ajutorul senzorului CMOS de 1/4 inch Sony poti face poze foarte clare la o rezolutie de 16 megapixeli.

Camera vine dotata cu un ecran de 2 inch si un cablu HDMI pentru ca tu sa te bucuri de redarea pozelor si a filmuletelor pe care le inregistrezi. Mai mult, portul wi-fi incorporat iti permite sa folosesti smartphone-ul asemenea unei telecomenzi.

2. VR Box - Ochelari Realitate Virtuala

Din seria de gadgeturi inovative iti prezentam perechea de ochelari de realitate virtuala VR Box. Aceasta este una din cele mai cool si originale idei de cadouri pentru iubit, deoarece iti permite sa te bucuri de propriul tau cinema 3D cu ajutorul smartphone-ului. Datorita portului Bluetooth 3.0 te poti bucura atat de filme cat si de jocuri 3D special concepute pentru acest tip de dispozitiv: Android APK si iOS iCabe.

Gadgetul poate incorpora diferite tipuri de smartphone cu marimi care variaza intre 3.5 - 6 inch, iar lentilele tratate folosind tehnici de ultima generatie se pot adapta oricaror dioptrii.

3. Smartwatch Bluetooth G5 cu notificari Facebook Whatsapp

Ceasul face parte din seria premium de cadouri pentru iubit deoarece are un design modern, afiseaza notificarile de pe Facebook si Whatsapp ce vin pe smartphone-ul tau, cu ajutorul portului Bluetooth, si are multe alte functii printre care:
- pedometru
- comenzi vocale folosind microfonul si difuzorul incorporate
- monitorizarea somnului
- telecomanda pentru camera telefonului
- inregistrarea pulsului
- sistem de avertizare atunci cand te indepartezi de telefon
- compatibilitate cu Android 4.3 sau iOS 8.0 (sau mai noi)

Ceasul beneficiaza de un procesor de ultima generatie MTK2502 cu 128 MB RAM si un display de 1.2 inch OLED cu touchscreen. Acest cadoul pentru iubit este foarte usor, avand o greutate de 49 de grame. Mai mult, ofera posibilitatea de a economisi energia din bateria de 380 mAh cu ajutorul functiei de pornire/oprire a ecranului, care detecteaza momentul in care ridici mana pentru a privi ceasul.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri pentru iubit

Cuvinte cheie

cadouri pentru iubit, gadgeturi, gadgetworldro

Statistici

Data articol: 15 Aug 2017
Data adaugarii: 15 Aug 2017, ora 16:49
Ultima actualizare: 15 Aug 2017, ora 16:50
Vizualizari in ultimele 30 zile: 765 din total vizualizari: 765
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.