Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Orice fel de bijuterie, indiferent ca este din aurul, argint, perle sau bijuterii ieftine, casual cum sunt modelele de bratari de dama - si de coliere pentru dama au tendinta de a-si pierde luciul si de a se murdari dupa luni de folosire, sau chiar mai repede. Exista metode pe care le...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Cum se curata bijuteriile

Articol: Cum se curata bijuteriile

27 june 2017, articol adaugat la 27 june 2017, ora 11:56

Orice fel de bijuterie, indiferent ca este din aurul, argint, perle sau bijuterii ieftine, casual cum sunt modelele de bratari de dama - si de coliere pentru dama au tendinta de a-si pierde luciul si de a se murdari dupa luni de folosire, sau chiar mai repede. Exista metode pe care le puteti utiliza acasa pentru a elimina murdaria evidenta si pentru a restabili stralucirea bijuteriilor, iar in anumite cazuri este necesara o curatare profesionala. Afla cum sa ai grija de bijuteriile tale, facandu-le sa arate stralucitoare.

Curatarea bijuteriilor de aur
Foloseste o solutie de sapun si apa. Bijuteriile de aur se curata foarte usor folosind o solutie simpla de sapun si apa calduta. Umple un castron cu apa calda si cateva picaturi de lichid normal de spalat vase. Pune-ti bijuteriile de aur in castron si lasati-le sa se inmoaie timp de aproximativ 15 minute, apoi utilizeaza o periuta de dinti cu peri moi pentru a curata usor murdaria. Freaca apoi bijuteriile cu o carpa moale, din bumbac, pentru a restabili stralucirea.
Evita insa sa folosesti un tip de detergent puternic, o periuta de dinti cu peri tari sau un prosop aspru cand manipulezi aurul. Chiar si un prosop de hartie este prea dur pentru bijuteriile din aur. Aurul este un metal moale, usor zgariat si de indoit. Cu cat este mai mic numarul de karate al bijuteriei, cu atat mai atent nu trebuie sa-l manevrezi.
Nu iti lasa bijuteriile sa se inmoaie prea mult, deoarece agentii de curatare din sapun ar putea sa le deterioreze in timp.
Curatatorii ionici si detergentii cu aburi pot fi utilizati pentru curatarea bijuteriilor de aur care nu raspund la tratarea cu apa cu sapun. Bijuteriile sunt introduse intr-un slot sau cutie care intra apoi in masina, iar masina functioneaza pentru a le curata in decurs de cateva minute. Daca preferi poti sa iti duci bijuteriile la un bijutier si sa ceri sa fie tratate cu o curatare ionica sau cu abur pentru a le face sa isi recapate stralucirea de odinioara.

Lustruirea bujuteriilor din aur. Bijuteriile de aur care sunt foarte vechi si patate nu raspund la tratamente cu aburi sau ioni. In acest caz, este recomandat ca bijuteria respectiva sa fie dusa la un bijutier si lustruita profesionist. Acest proces se realizeaza in etape cu hartii usor abrazive care se freaca de suprafata bijuteriilor. Aurul lustruit ar trebui sa arate bine ca nou. Tutusi, prin lustruire se pierde la gramaj si, de asemeni, dispare patina - ori patina este ceva la care nu vrei sa renunti, pentru ca transforma o bujuterie veche intr-una cu adevarat speciala. Nu incerca niciodata sa iti lustruiesti singura propriile bijuterii de aur. Producatorii de bijuterii lucreaza cu materiale care sunt fabricate special pentru lustruirea aurului, iar utilizarea unui tip diferit de material ar putea provoca daune.

Curatarea bijuteriilor de argint inox si otel
Foloseste folie de sare si aluminiu. Petele formate pe bijuterii pot fi eliminate cu o solutie obtinuta din sare, apa si folie de aluminiu.
Tapeteaza un castron cu folie de aluminiu si umple-l cu apa fierbinte. Adauga o lingura de sare si amesteca pana se dizolva. Pune bijuterile in castron si las-o sa stea cateva minute. Scoate-le din vas si usuca-le folosind o carpa moale.
Utilizeaza pasta de dinti. Ingredientele din pasta de dinti pot fi, folosite pentru curatarea bujuteriiloe. Aplica cu un burete pasta de dinti pe bijuteriil si apoi freaca-le usor cu o carpa moala. Clateste-le si uscati-le folosind o carpa curata.

Autor, Sursa

Autor: KleoBijoux
Sursa: Bratari de dama

Categorii

Cuvinte cheie

coliere de dama

Etichete

Statistici

Data articol: 27 Jun 2017
Data adaugarii: 27 Jun 2017, ora 11:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 669 din total vizualizari: 669
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.