Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Odata cu inaintarea in varsta, avem impresia ca pretentiile barbatilor se schimba. Se comporta altfel, isi schimba stilul vestimentar si se orienteaza catre activitati predominant relaxante, insa sufletul le ramane de copil. In randurile de mai jos vom propune 5 cadouri pentru barbati...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Iata 5 idei surprinzatoare de cadouri pentru barbati de peste 40 de ani

Articol: Iata 5 idei surprinzatoare de cadouri pentru barbati de peste 40 de ani

04 june 2018, articol adaugat la 04 june 2018, ora 17:49

Odata cu inaintarea in varsta, avem impresia ca pretentiile barbatilor se schimba. Se comporta altfel, isi schimba stilul vestimentar si se orienteaza catre activitati predominant relaxante, insa sufletul le ramane de copil. In randurile de mai jos vom propune 5 cadouri pentru barbati care au depasit 40 de ani, oferind, totusi, bucurie si copiilor de odinioara.

Stii foarte bine cat de mare este pasiunea lui pentru sporturile cu motor, iar aceasta pasiune se regaseste chiar si in momentele cand conduce spre serviciu sau cand isi face drumurile spre hypermarket. Tocmai de aceea, sustine-i aceasta pasiune oferindu-i Camera auto DVR FULL HD 5Mpx. Cu un unghi foarte larg (160 de grade) si stabilizator de imagine, aceasta camera nu numai ca va reda calatoriile si excursiile pe care le veti face, dar va fi si o minunata masura impotriva factorilor de risc de pe strada. Camera functioneaza atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, asadar toate situatiile de trafic vor putea fi imortalizate.

Daca sta deseori la birou si viseaza la un cocktail pe plaja sau chiar la o bere de la gheata bauta in compania prietenilor, Mini frigiderul pentru birou cu USB este solutia ideala din gama cadourilor pentru barbati peste 40 de ani! Nu-i aducem plaja mai aproape si, probabil, nici berea, insa va putea bea cu stil un suc sau o apa minerala fara sa se ridice de pe scaun. Stim cu totii cat pret incep sa puna pe confort barbatii care trec de o anumita varsta.

Cand cautam cadouri pentru barbati care apreciaza tehnologia si au tot felul de gadgeturi si device-uri, o completare ideala a arsenalului lor ar fi Bateria externa portabila de 20000 mAh. Pentru ca vine vara si se vor inmulti iesirile in aer liber, toate dispozitivele pe care le foloseste vor avea o mare nevoie de reincarcare. Fie ca e vorba de telefon, smartwatch, tableta sau tigara electronica, acest powerbank de mare capacitate va acoperi cu succes nevoia de energie.

Continuam lista cadourilor pentru barbati de peste 40 de ani cu Boxa Bluetooth sunet 3D Quality. Avand un finisaj metalic premium si incadrandu-se in trend cu aspectul simplu si curat, completat de vopseaua cu tenta aurie si cureaua din piele, aceasta boxa va oferi un sunet 3D surround stereo timp de aproximativ 12 ore.

In cazul in care vrem sa gasim cadouri pentru barbati cu adevarat pretentiosi, care tin pasul cu tehnologia si etaleaza intotdeauna cele mai noi device-uri si gadgeturi, obiectul ideal este Tastatura cu proiectie laser. Parca rupta din filmele SF, aceasta tastatura permite utilizatorului sa scrie SMS-uri, email-uri sau sa converseze comod prin mesaje instant pe platformele online.

In cazul in care nu te-a convins intrutotul aceasta trecere in revista a ideilor de cadouri pentru barbati peste 40 de ani, arunca un ochi peste site-ul care a servit ca inspiratie: Gadgetworld.ro. Acolo vei putea gasi o multitudine de dispozitive care pot servi drept cadouri pentru barbati ideale, indiferent de varsta si hobby-uri.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri barbati 40 ani

Cuvinte cheie

cadouri pentru barbati 40

Statistici

Data articol: 04 Jun 2018
Data adaugarii: 04 Jun 2018, ora 17:49
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 591 din total vizualizari: 591
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.