Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Devenind din ce in ce mai populare, bicicletele au inceput sa castige usor usor teren in mediul urban. Traficul infernal din ultimii ani, precum si sedentarismul, o afectiune atat de putin bagata in seama, face ca din ce in ce mai multi biciclisti, dar si bicicliste, sa opteze pentru...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont inainte de alegerea unei bicicle

Articol: Care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont inainte de alegerea unei bicicle

31 january 2019, articol adaugat la 31 january 2019, ora 21:43

Devenind din ce in ce mai populare, bicicletele au inceput sa castige usor usor teren in mediul urban. Traficul infernal din ultimii ani, precum si sedentarismul, o afectiune atat de putin bagata in seama, face ca din ce in ce mai multi biciclisti, dar si bicicliste, sa opteze pentru aceasta activitate.

Cu toate ca, in trecut, cele mai multe biciclete erau unisex, fiind de regula construite pentru fizicul masculin, astazi exista o gama deosebit de variata de biciclete dama. Acest fapt vine in urma cererii din ultimii ani pentru modele variate, atat biciclete cochete de oras, cat si biciclete de dama pentru munte, adaptate perfect fizicului feminin. Astfel, daca doresti sa investesti intr-o bicicleta de calitate, iata un scurt ghid care sa te ajute sa faci alegerea potrivita:

Alege un model cu un cadru usor - Acest fapt va veni in avantajul tau atunci cand doresti sa o transporti sau sa o ridici. Cu toate acestea, daca te deplasezi des cu bicicleta si trebuie sa o transporti de multe ori, poti opta pentru un model pliabil, foarte avantajos daca folosesti si alte mijloace de transport.

Opteaza pentru o sa confortabila - Inainte de achizitionare, asigura-te ca incerci mai multe biciclete de dama pana la gasirea unui model cu o sa confortabila. Atentie, aceasta nu poate fi schimbata de pe modelul existent, decat daca vei cumpara o sa noua! Astfel, inainte de achizitionarea unei biciclete de dama, probeaza modelul ales si aseaza-te pe sa pentru cateva minute. Daca nu simti niciun disconfort, atunci este potrivita!

Fa ajustarile necesare - De multe ori, inainte de alegerea unei biciclete de dama, atat inaltimea seii cat si a ghidonului trebuie ajustata, in functie de caracteristicile corpului tau. Astfel, pentru a regla inaltimea seii, va trebui sa tii cont de urmatorul aspect: atunci cand asezi talpa piciorului pe pedala, in punctul cel mai inferior, piciorul trebuie sa fie putin indoit de la genunchi. De asemenea, distanta fata de ghidon este data atat de lungimea bratelor tale, cat si de inaltimea trunchiului. O distanta ideala iti permite sa indoi putin bratele de la cot, asigurand astfel o mai mare libertate de manevra. Desigur, va trebui sa fii atenta si la latimea ghidonului. De regula, cele mai multe biciclete de dama au un ghidon mai ingust, insa, in ultima perioada, au inceput sa fie produse si modele cu ghidon mai lat, care iti permit o manevrabilitate mai buna la curbe, in special la modelele off-road.

Asigura-te ca franele si schimbatoarele sunt la indemana - Inainte sa pornesti la drum, trebuie sa te asiguri ca poti atinge si strange cu usurinta franele, dar si schimba vitezele rapid. Daca nu le poti apuca bine, poti opta fie pentru alt model, fie poti alege sa iti cumperi altele de dimensiuni mai reduse.

Nu uita de accesorii - Evident, nu poti iesi la o plimbare prin parc fara accesoriile trendy, care iti vor face ziua mai frumoasa! Astfel, poti alege dintre cosulete elegante pentru fata sau portbagaj pentru roata din spate, claxoane, lumini, dar si accesorii esentiale, precum casca de protectie, antifurtul sau un bidon cu apa, alaturi de suportul aferent.

Pentru a putea alege mai usor, poti face o vizita la magazinul Veloteca, unde te asteapta cele mai noi modele de biciclete de dama! Specialistii din magazin iti stau la dispozitie pentru orice detalii si te vor ajuta sa iti alegi bicicleta perfecta, de fiecara data!

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete dama

Cuvinte cheie

biciclete dama

Etichete

Statistici

Data articol: 31 Jan 2019
Data adaugarii: 31 Jan 2019, ora 21:43
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 454 din total vizualizari: 454
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.