Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: La fel ca si in cazul altor echipamente si accesorii pentru fumat, precum pipele sau bongurile, si grinder-ul tau trebuie intretinut si curatat din cand in cand. Cu toate ca acest lucru nu trebuie facut la fel de des ca in cazul "perifericelor" de mai sus, atunci cand intampinam...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Cum se curata cu usurinta un grinder?

Articol: Cum se curata cu usurinta un grinder?

14 march 2019, articol adaugat la 14 march 2019, ora 16:44

La fel ca si in cazul altor echipamente si accesorii pentru fumat, precum pipele sau bongurile, si grinder-ul tau trebuie intretinut si curatat din cand in cand. Cu toate ca acest lucru nu trebuie facut la fel de des ca in cazul "perifericelor" de mai sus, atunci cand intampinam rezistenta la procesul de rasnire inseamna ca a venit timpul sa il curatam. Cum se curata insa un grinder?

Acest proces este deosebit de simplu, insa rezultatele vor depinde atat de metoda utilizata, cat si de echipamentul pentru curatare. De asemenea, este important de retinut si faptul ca materialul joaca un rol decisiv in alegerea metodei de curatare propice. Astfel, unele substante sau metode functioneaza mai bine cu un grinder din plastic, pe cand altele, cu un grinder din metal. De exemplu, este preferabil sa eviti instrumentele de curatare care pot zgaria un grinder din metal.

Daca detii un grinder din trei sau patru parti, vei sti ca a sosit timpul sa il cureti atunci cand dintii acestuia sunt acoperiti de resturi vegetale, iar filtrul pentru polen incepe sa se infunde. Din acest motiv, in continuare iti prezentam cateva sfaturi importante pentru a-ti intretine si curata grinderul tau preferat.

Metoda congelatorului

Inainte de a apela la metodele manuale de curatare, poti incerca aceasta metoda inedita, dar eficienta. Desfa grinderul in bucati si pune toate partile in congelator. De obicei, timpul de "congelare" optim este de jumatate de ora, pana la o ora. Acest interval este indeajuns pentru ca materia organica ramasa pe dintii si peretii unui grinder sa inghete, facilitand astfel desprinderea resturilor. Monteaza inapoi grinderul si agita-l puternic. Inainte de a-l desface, rasneste putin in gol, pentru a te asigura ca elimini si resturile dintre dintii grinderului. Vei observa ca, odata grinderul desfacut, o mare parte din materia organica ramasa va cadea din el.

Periuta de dinti

Aceasta metoda este foarte eficienta, in special pentru curatarea dintilor unui grinder. Daca folosesti un grinder mai complex, din trei sau patru parti, poti folosi periuta si pentru a curata sita de polen. Ai grija insa! Aceasta parte este mult mai fragila decat restul grinderului. Din acest motiv este indicat sa folosesti o periuta cu duritate medie sau chiar mica sau sa apelezi la pensulele de curatat grindere din magazinele de specialitate.

Foloseste alcool izopropilic

Aceasta metoda este cea mai potrivita pentru o curatare in profunzime, in special a grinderelor din metal. In cazul celor din acrilic (plastic), nu se recomanda acest tip de alcool, care poate deforma plasticul. Astfel, scufunda partile grinderului intr-un bol cu alcool izopropilic. Foloseste un betigas pentru urechi pentru a intinde alcoolul si in zonele mai problematice. La nevoie, poti incerca si un lichid de curatare dedicat, precum Black Leaf Grinder Cleaner, potrivit oricarui tip de material.

Apa si detergent

Folosesti un grinder din plastic? Poti recurge la cea mai simpla solutie: apa cu putin detergent de vase. Separa partile grinderului si lasa-le putin in apa pentru ca resturile de materiale prezente sa se inmoaie. Daca grinderul este foarte murdar, poti scufunda partile componente in apa calda, alaturi de putin detergent de vase. Nu uita sa clatesti foarte bine inainte de reasamblare, pentru a evita transferul de arome.

In cazul in care niciuna dintre aceste metode nu functioneaza pentru tine, probabil ca este timpul sa iti achizitionezi un nou grinder. Nu uita ca un grinder de calitate, bine intretinut, isi va pastra atat eficienta, cat si aspectul placut in timp.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Grinder

Cuvinte cheie

grinder

Etichete

Statistici

Data articol: 14 Mar 2019
Data adaugarii: 14 Mar 2019, ora 16:44
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 997 din total vizualizari: 997
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.