Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vrei sa stii ce inseamna videochat si cati bani poti castiga ca model? Esti interesata sa cunosti cum poti castiga mai bine: lucrand de acasa sau din studio? Ai nevoie sa afli care sunt trucurile prin care poti face cat mai multi bani in fiecare luna? Vrei sa alegi studioul care este cel...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Vino la interviu si afla totul despre videochat!

Articol: Vino la interviu si afla totul despre videochat!

22 february 2017, articol adaugat la 22 february 2017, ora 15:56

Vrei sa stii ce inseamna videochat si cati bani poti castiga ca model? Esti interesata sa cunosti cum poti castiga mai bine: lucrand de acasa sau din studio? Ai nevoie sa afli care sunt trucurile prin care poti face cat mai multi bani in fiecare luna? Vrei sa alegi studioul care este cel mai potrivit pentru tine? In acest caz, te asteptam la unul dintre sediile Studio 20 din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Los Angeles sau Craiova, pentru a te intalni cu un reprezentant al companiei noastre si pentru a afla totul despre videochat.

De-a lungul timpului, videochatul a suferit numeroase schimbari pozitive. In prezent, el constituie o oportunitate extraordinara pentru orice femeie sau barbat care doreste sa-si depaseasca conditia si sa-ti implineasca visele in numai cativa ani de activitate profesionala. Modelele angajate la un studio de videochat premium, cum este Studio 20, beneficiaza de conditii excelente de munca, un cadru legal si castiguri foarte mari. Daca vrei sa afli totul despre videochat, noi suntem aici pentru a-ti raspunde la orice intrebare:

Videochatul este legal in Romania?

Acest domeniu este reglementat de foarte multi ani in Romania, iar Studio 20 respecta toate normele in vigoare. Compania noastra este transparenta si corecta fata de toti angajatii si le ofera modelelor contracte de artist-interpret, pe care acestea le semneaza inca din prima zi de activitate, fiecare primind cate un exemplar. Plata lor are loc de doua ori pe luna, de fiecare data intocmindu-se un act aditional, in care sunt mentionate toate detaliile activitatii modelului pe site-urile de videochat, inclusiv banii castigati si taxele catre stat. Astfel, vei stii mereu situatia ta financiara.

Ai nevoie de experienta?

Pentru a lucra ca model la Studio 20, nu trebuie sa ai nici anumite studii, nici experienta in domeniu. Trainerii nostri te vor invata totul despre videochat si despre felul in care poti sa-ti maximizezi veniturile. In acest domeniu se castiga foarte bine, un model incepator obtinand in jur de 1.000 de dolari pe luna. Un model cu experienta ajunge in medie la 3.000-5.000 de dolari pe luna, iar unul de top depaseste deseori 10.000 de dolari pe luna. Mai mult, cele mai multe modele de top de la Studio 20 au inceput aici, fara sa aiba experienta anterioara. Ce iti trebuie neaparat este seriozitate, rabdare si ambitia de a reusi.

Poti lucra "doar cand ai timp"?

Fata de alte domenii, in videochat ai un program flexibil, pe care ti-l stabilesti singura, in fiecare luna, in functie de prioritatile tale. Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea. Poti lucre intre 4 si 6 zile pe saptamana, 6-10 ore pe zi, pentru a-ti atinge obiectivele financiare. Numai lucrand constant poti sa-ti fidelizezi membrii si sa castigi suficienti bani astfel incat sa-ti permiti orice. "Doar cand ai timp" este drumul sigur spre esec.

Aspectul fizic este cel mai important?

Paradoxal, in acest domeniu conteaza mai mult sa fii sociabila, vesela, mereu pusa pe distractie decat sa arati ca un top model international, care are dificultati de a se adapta si de a lega relatii de prietenie cu interlocutorii. De asemenea, varsta la care poti practica aceasta meserie este relativa. Trebuie sa ai minim 18 ani, insa limita superioara nu este batuta in cuie. Datorita experientei, o femeie matura intre 30 si 40 de ani va stii totul despre barbati si va gestiona mai bine discutiile cu membrii fideli. In final insa, ambitia este cea care face diferenta: cine va munci mai mult si mai persistent va invata si va avansa mai repede, va devein un model de top cu siguranta!

Daca vrei sa afli totul despre videochat, te asteptam la Studio 20. Acesta este considerat, la ora actuala, drept cel mai bun studio de videochat din lume, atat datorita beneficiilor oferite modelelor si performantelor obtinute la festivalurile de profil, cat si datorita faptului ca este un business legal, care respecta toate legile in vigoare. Suna la numarul de telefon 0748.777.757 sau trimite-ne un e-mail la angajari@studio20.ro si te vom convinge ca modelele noastre sunt cele mai fericite de succesul lor.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Totul despre videochat

Video

 

Cuvinte cheie

totul despre videochat, angajari videochat, studio videochat, videochat, locuri de munca videochat, anunturi videochat, studiouri videochat, videochat bucuresti

Statistici

Data articol: 22 Feb 2017
Data adaugarii: 22 Feb 2017, ora 15:56
Ultima actualizare: 22 Feb 2017, ora 15:59
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1097 din total vizualizari: 1097
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.