Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Un copil presupune cheltuieli destul de mari, mai ales daca ne referim la haine. Cum pot niste hainute atat de mici si delicate sa aiba aceleasi preturi cu cele de adulti, iar uneori chiar mai mari? Este adevarat, de multe ori este foarte complicat sa gasesti haine pentru bebelusi la...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum sa nu investesti foarte multi bani in haine pentru bebelusi

Articol: Cum sa nu investesti foarte multi bani in haine pentru bebelusi

01 february 2019, articol adaugat la 01 february 2019, ora 12:36

Un copil presupune cheltuieli destul de mari, mai ales daca ne referim la haine. Cum pot niste hainute atat de mici si delicate sa aiba aceleasi preturi cu cele de adulti, iar uneori chiar mai mari? Este adevarat, de multe ori este foarte complicat sa gasesti haine pentru bebelusi la preturi accesibile.

Iar daca stai sa te gandesti cat de repede cresc si cat de des trebuie sa le reinnoiesti garderoba, parca nu este atat de rentabil sa investesti o avere. Si nici nu este necesar. Noi te vom invata cum sa cumperi haine pentru bebelusi fara sa scoti prea multi bani din buzunar.

Cumpara haine pentru bebelusi din magazine online

Shoppingul online este din ce in ce mai popular si pe buna dreptate. Aici poti gasi orice ai nevoie pentru copilul tau, indiferent ca vorbim de alimente, jucarii, scutece sau haine pentru bebelusi. De ce sa iei la pas nenumarate magazine in cautarea celor mai bune preturi cand ai la indemana o varianta mult mai comoda si rapida?

Desigur, si in cazul cumparaturilor realizate pe Internet este necesar sa studiezi putin piata. Exista numeroase magazine online care practica preturi cu un adaos foarte mare, insa exista si producatori locali, cum ar fi Liloo.ro, care propun preturi mult mai prietenoase cu bugetul tau.

Stabileste inca de la inceput ce vrei sa cumperi

Trebuie sa recunoastem: femeile se simt in al noualea cer atunci cand fac shopping. Tentatiile sunt considerate doar investitii de lunga durata, iar lista de cumparaturi devine de multe ori mai lunga decat ti-ai propus. Iar acum ca esti mamica si vrei sa-i cumperi copilului tau cele mai frumoase haine pentru bebelusi, este foarte probabil sa ai aceeasi strategie. Un body poate sa se transforme foarte usor in 2 body-uri, iar o bluza in 4.

Avand in vedere restul cheltuielilor pe care le mai ai de facut in cresterea copilasului tau, trebuie sa rezisti tentatiei. Cum faci acest lucru? Intocmind o lista cu hainele pentru bebelusi necesare.

Astfel, vei avea o imagine de ansamblu mai clara asupra lucrurilor pe care trebuie sa le cumperi si nu va mai exista sansa de a te abate de la plan. In cele din urma, vei reusi sa economisesti mai multi bani si nu te vei mai trezi acasa cu achizitii de moment, pe care micutul tau poate ca nu le va purta niciodata.

Cumpara doar haine pentru bebelusi realizate din fibre naturale, cum ar fi bumbacul

In primul an de viata, cel mic isi petrece majoritatea timpului dormind. De aceea, trebuie sa-i cumperi haine pentru bebelusi in primul rand confortabile, si abia apoi sa te intereseze aspectul.

Alege un material de calitate, moale si fin, de preferinta bumbac natural. Acesta este potrivit pentru pielea sensibila a celor mici si lasa pielea sa respire, in timp ce le ofera copilasilor tot confortul de care au nevoie. Plus ca bumbacul este un material foarte rezistent, pe care il poti spala in nenumarate randuri fara sa ii afectezi aspectul.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Haine bebelusi

Cuvinte cheie

haine bebelusi, haine nou nascuti, liloo

Statistici

Data articol: 01 Feb 2019
Data adaugarii: 01 Feb 2019, ora 12:36
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 416 din total vizualizari: 416
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.