Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Planurile pe care un cuplu si le face in legatura cu organizarea unei nunti pot fi de-a dreptul coplesitoare, atunci cand marele eveniment se apropie. Cea mai mare parte a indragostitilor isi doresc sa faca nunta in anotimpul cald, moment al anului in care cel mai potrivit pentru...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

4 moduri de a decora un cort de nunta

Articol: 4 moduri de a decora un cort de nunta

25 january 2018, articol adaugat la 25 january 2018, ora 09:38

Planurile pe care un cuplu si le face in legatura cu organizarea unei nunti pot fi de-a dreptul coplesitoare, atunci cand marele eveniment se apropie. Cea mai mare parte a indragostitilor isi doresc sa faca nunta in anotimpul cald, moment al anului in care cel mai potrivit pentru gazduirea unei nunti este un cort. Aceasta alegere iti ofera prilejul sa te bucuri de natura, putand organiza petrecerea atat in aer liber, cat si in interiorul cortului, atunci cand vremea devine racoroasa.

Chiar daca firmele care inchiriaza corturi de nunti, precum TentEvent, se vor ocupa de tot ce inseamna instalarea si decorarea cortului, este bine sa iti faci un plan in legatura cu modul in care va arata locatia care va gazdui marele eveniment. Iata cateva idei de decoratiuni a corturilor de nunta!

1.Cort de nunta alb complet. Visezi la o nunta eleganta? Atunci, un cort complet alb este obligatoriu. In acest caz, sugestia noastra este sa alegi sa decorezi un astfel de cort cu flori de un singur fel si multa verdeata. In felul acesta veti putea cumpara florile vrac, ceea ce va va ajuta sa economisiti bani.

2.Cort de nunta rustic si elegant. In acest caz, combinati mesele rustice cu aranjamente florare care contin flori de bujor si puteti adauga in cort ghirlande din plante verzi, naturale. Nu uitati sa lasati suficient loc in cort si pentru dans.

3.Cort de nunta glamour. Invitatii tai, pur si simplu, se vor indragosti de acest decor superb. Pentru asta poti opta pentru fete de masa albe, ghirlande de lumini, scaune elegante si un candelabru uimitor care sa fie pozitionat in mijlocul cortului. Nu uitati de aranjamentele florale, care trebuie sa fie compuse din flori cat mai pretioase: crin alb, alstroemeria roz, trandafiri albi, cymbidium roz etc.

4. Cort de nunta in stil Ranch. Acest tip de decoratiune este perfecta pentru cei care iubesc un design relaxat, dar inca mai doresc sa adauge detalii personalizate. In acest caz, mesele la care vor sta invitatii nu vor fi unele clasice, rotunde, ci mai lungi si joase, imitand practic masa din camera de zi. In loc de scaune, vei folosi fotolii, iar sub fiecare zona de invitati va fi asezat un covor. Poti adauga canapele cu perne colorate, creand astfel un spatiu mai familiar.

Autor, Sursa

Autor: TentEvent
Sursa: TentEvent

Cuvinte cheie

tentevent

Etichete

Statistici

Data articol: 25 Jan 2018
Data adaugarii: 25 Jan 2018, ora 09:38
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 600 din total vizualizari: 600
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.