Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Drage doamne, desi moda se schimba in fiecare sezon, pana acum un lucru a ramas cert - niciodata, niciun model de rochii dama nu se va demoda. Totul tine de creativitate si de modul in care reusiti sa mixati hainele, astfel incat sa va simtiti atat comode, cat si in trend, intr-un outfit...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Rochii dama - tendintele toamnei 2016

Stire: Rochii dama - tendintele toamnei 2016

21 november 2016, stire adaugata la 21 november 2016, ora 15:01

Drage doamne, desi moda se schimba in fiecare sezon, pana acum un lucru a ramas cert - niciodata, niciun model de rochii dama nu se va demoda. Totul tine de creativitate si de modul in care reusiti sa mixati hainele, astfel incat sa va simtiti atat comode, cat si in trend, intr-un outfit demn de admirat sau chiar invidiat.

In ceea ce priveste culorile, anul 2016 a fost anul marsala, insa paleta la moda este mult mai vasta, pentru a va putea incarca de energie si in zilele posomorate care, din pacate, sunt tot mai multe. Printre culorile la moda in ceea ce priveste rochiile de dama se numara orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz casmir, albastru tropical, verde masliniu, stormy whether, galben mustar, insa asteptam cu sufletul la gura sa vedem care va fi culoarea anului 2017.

Anul acesta, la mare cautare a fost si dantela, care te asteapta in gama de rochii dama a HainedeVis, in numeroase modele, gata sa iti puna in valoare silueta si personalitatea. In plus, in ceea ce priveste rochii dama de zi si fuste, se poarta imprimeurile florale, cu buline sau fundite, dar si cele simple, cu exceptia ca in culori puternice.

Iar in ceea ce priveste modelele, aveti de unde alege - de la rochii drepte si mulate, la cele bufante, cu aripi de fluture sau stil babydool. La fel de atractive sunt si rochiile cu decolteu in "V", ce trebuie sa atraga atentia asupra partii de sus a corpului, in toate dimensiunile: de la cele scurte, la cele maxi. Importante a ne metine in tendinte sunt accesoriile, mai ales ca ele fac diferenta intre o tinuta anosta si una foarte chic.

Insa iti vom prezenta cateva ponturi prin care sa fii in trend purtand rochii dama de la HainedeVis.ro, la un pret foarte accesibil, astfel incat sa iti poti cumpara multe haine online, fara ca bugetul tau sa aiba de suferit.

Primul model de rochii dama este rochia Despina, realizata din crep elastic, care iti scoate in evidenta frumusetea naturala si avantajeaza orice silueta, fara a fi vulgara. Acest tip de rochii dama cu printuri de inspiratie traditionala imbina atat de subtil si de rafinat specificul romanesc cu design-uri moderne, in tendinte, ceea ce o face cu adevarat speciala. Poate fi purtata atat la birou sau la evenimente office, accesorizata cu un sacou si o pereche de botine cu toc comod, precum si la evenimente cocktail sau de seara, cu pantofi stiletto, un clutch elegant si cercei stil perla. Acum te poti lasa admirata si invidiata de toate celelalte doamne din jurul tau!

Daca esti o fire sportiva iar weekendurile sunt dedicate familei sau cumparaturilor, sa stii ca poti fi chic si imbracata sport cu acest model de rochii dama - Sport. A venit momentul sa mai variezi putin rutina zilnica si sa incerci modele de rochii dama sport de la HainedeVis, unde se imbina armonios feminitatea unei rochii de dama cu lejeritatea tinutelor sport. Acest model este realizat din bumbac de cea mai buna calitate, usor elastic, iar gluga si croiala asimetrica, mai lunga in spate decat in fata, decupata in laterale, ofera un aspect tonifiat picioarelor si le alungeste optic. De exemplu, o poti accesoriza cu o curea aurie in talie si o pereche de tenisi army sau ghete biker pentru o iesire in club, dar si cu o pereche de adidasi si un rucsac comod pentru o plimbare prin parc.

Stim ca iarna este un anotimp in care cu greu poti arata si chic si sa fii si gros imbracata. Insa HainedeVis, magazin online de rochii dama, iti vine in ajutor cu rochia Hellen. Este realizata dintr-un material tricotat, comod si moale, fiind potrivita in orice imprejurare, adaptata oricarui stil, de la de la minimal chic, la rock si, de ce nu, smart-casual. Pentru o tinuta lejera, o poti combina cu o jacheta din piele imblanita, cu un fes cool si o geanta supradimensionata. Daca ai nevoie de o tinuta sexy-chic, tot acest model de rochii dama te scoate din incurcatura - o poti asorta cu o pereche de cizme peste genunchi si o vesta de blana artificiala, sau poti crea un look cu influente rock adaugand o pereche de bocanci sau ghete biker.

Daca trebuie sa participi la un cocktail, ce spui de rochia Selena, disponibila in culoarea rosie ca focul, realizata din pes 100%, cu un design vaporos. O poti accesoriza cu o pereche de pantofi stiletto si un clutch auriu, iar la gat cu un lantisor cu pandantiv micut, pentru a-ti pune in valoare partea de sus a corpului.

Si pentru ca tot suntem la capitolul aparitii elegante, in gama de rochii dama a HainedeVis mai gasesti si rochia Ioana, prin care sa stralucesti la orice eveniment vei lua parte. Cu un design deosebit, din pontiroma cu insertii de dantela brodata, cu model floral din partea superioara, aceasta isi va mentine forma pentru ca tu sa stai fara grija cutelor inestetice sau a altor inconveniente ce apar, in general, la unele rochii de dama. O poti purta la petreceri de cocktail sau la ocaziile speciale din viata celorlati cum ar fi nuntile prietenelor tale sau de ce nu chiar botezuri. Alege rochia Ioana si nu vei trece neobservata!

Mai multe modele minunate de rochii dama asteapta pe site sa fie ale tale. Comanda acum!

Autor, Sursa

Autor: HainedeVis.ro
Sursa: Rochii dama

Cuvinte cheie

rochii dama, rochii mama fiica, haine copii, hainedevisro

Statistici

Data stire: 21 Nov 2016
Data adaugarii: 21 Nov 2016, ora 15:01
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 744 din total vizualizari: 744
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.