Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fie ca esti biciclist amator sau profesionist, trebuie sa-ti iei cateva precautii inainte de a porni in aventura pe doua roti. Dintre masurile de siguranta pe care poti sa le iei, printre cele mai importante se numara purtatul de casca pentru bicicleta. Pentru inceput, trebuie sa stii ca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti achizitionezi o casca de bicicleta?

Articol: Ce trebuie sa stii inainte sa-ti achizitionezi o casca de bicicleta?

10 may 2018, articol adaugat la 10 may 2018, ora 17:54

Fie ca esti biciclist amator sau profesionist, trebuie sa-ti iei cateva precautii inainte de a porni in aventura pe doua roti. Dintre masurile de siguranta pe care poti sa le iei, printre cele mai importante se numara purtatul de casca pentru bicicleta. Pentru inceput, trebuie sa stii ca aceasta masura este obligatorie, iar casca de bicicleta nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul niciunui biciclist.

Exista o serie de statistici care aduc in discutie un numar mare de persoane care se accidenteaza grav, mai ales cand acestia nu poarta o casca de bicicleta. De aceea este bine, mai ales ca participant la trafic, sa fii constient de riscul pe care ti-l asumi atunci cand nu porti o casca pentru bicicleta.

Poti cauta fie o casca pentru bicicleta de munte, fie una pentru biciclete de oras, insa exista o serie de reguli de care va trebui sa tii cont in momentul achizitionarii. De aceea este recomandabil sa-ti cumperi acest accesoriu pentru biciclete direct de la magazin, unde reprezentantul te poate sfatui si indruma pentru a-ti alege un model potrivit. De asemenea, avand in vedere ca la mijloc este siguranta ta, este important sa iti alegi un model de casca pentru bicicleta de la un producator de renume, ce livreaza casti de calitate, cu eficienta garantata.

Daca totusi optezi sa iti alegi singur casca de bicicleta, iata cateva sfaturi inainte de a o achizitiona:

1. Potriveste intai casca pe cap. Dupa ce ai prins-o, verifica daca este fixa. Casca de bicicleta nu trebuie sa se miste dreapta-stanga sau sus-jos. Asigura-te ca fruntea este protejata, iar coarda de prindere este bine fixata in jurul capului, fara a exercita o presiune prea mare asupra gatului.

2. Coarda de prindere trebuie sa formeze un triunghi in jurul urechii, cu unghiul din partea inferioara imediat sub ureche.

3. Verifica daca ai o casca de bicicleta care beneficiaza de un reglaj suplimentar. Acesta se gaseste de regula in partea posterioara a bicicletei si are rolul de a regla fin fixarea castii.

Unele casti de bicicleta vin echipate cu niste pernute speciale, care inlesnesc fixarea pe cap. Este de asemenea important sa protejezi fruntea, de aceea reglajul trebuie facut foarte bine, pentru a nu risca alunecarea castii in timpul deplasarii pe doua roti.

Nu uita sa citesti instructiunile de pe ambalaj inainte de folosire, daca ai o casca de bicicleta care beneficiaza de acestea. Nu folosi solventi chimici pentru a o curata, ci mai degraba un burete imbibat in putin sapun si apa. Depozitarea castii de bicicleta nu trebui sa se faca in locuri expuse la soare sau la caldura excesiva, precum portbagajul masinii sau podul, deoarece casca isi poate modifica forma.

De asemenea, nu este recomandat sa imprumutati casca altcuiva, precum si cumpararea unei casti la mana a doua. Este important sa poti evalua conditia castii de bicicleta pe parcursul timpului.

Speram ca ti-a placut acest articol si ca vei adopta aceasta masura de siguranta, atat de importanta cand vine vorba de trafic intens.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Casca de bicicleta

Categorii

Cuvinte cheie

casca de bicicleta

Etichete

Statistici

Data articol: 10 May 2018
Data adaugarii: 10 May 2018, ora 17:54
Ultima actualizare: 10 May 2018, ora 17:56
Vizualizari in ultimele 30 zile: 529 din total vizualizari: 529
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.