Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Una dintre cele mai intalnite intrebari pe care consultantii in vanzari le primesc din partea femeilor este daca este necesar sa isi cumpere biciclete de dama sau pot alege si un model unisex. Raspunsul? Depinde! Un lucru este cert, femeile au o alta structura a corpului fata de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Biciclete de dama sau unisex? Fa cea mai buna alegere pentru tine!

Articol: Biciclete de dama sau unisex? Fa cea mai buna alegere pentru tine!

13 october 2017, articol adaugat la 13 october 2017, ora 14:13

Una dintre cele mai intalnite intrebari pe care consultantii in vanzari le primesc din partea femeilor este daca este necesar sa isi cumpere biciclete de dama sau pot alege si un model unisex. Raspunsul? Depinde!

Un lucru este cert, femeile au o alta structura a corpului fata de barbati. In general, o femeie este mai scunda, are umerii mai ingusti si detine o masa musculara mai mica decat barbatii. Majoritatea brandurilor au in gama de produse biciclete de dama, acestea fiind create in urma unor studii de piata si cercetari amanuntite. Totusi, este posibil sa decoperi ca acestea nu se potrivesc nici structurii corpului tau, nici stilului tau de a pedala. De aceea, este foarte important sa nu iti cumperi biciclete de dama doar pentru ca sunt proiectate pentru femei, ci sa iti reevaluezi necesitatile si sa alegi cel mai potrivit model pentru tine.

Am creat o lista a celor mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi intre biciclete de dama si biciclete unisex.

1. Consulta oferta de biciclete de dama si biciclete unisex a magazinelor specializate in acest domeniu, unde vei gasi mult mai multe modele decat, de exemplu, intr-un hypermarket sau un alt tip de magazin nespecializat. In plus, aici vei primi intotdeauna consultanta si sfaturi pretioase care te vor ajuta sa intelegi diferenta dintre cele doua tipuri de biciclete, astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

2. Alegerea seii este foarte importanta, avand in vedere ca ea determina confortul tau din timpul pedalatului. In general, femeile au soldurile mai late si prezinta multe alte diferente anatomice fata de barbati. Daca te regasesti in aceasta afirmatie, atunci saua bicicletei pe care o alegi trebuie sa fie mai lata, pentru ca nu vrei sa amortesti sau sa simti un oricare alt tip de disconfort in timp ce pedalezi. De asemenea, cauta biciclete a caror sa se poate regla. Ea trebuie sa fie pozitionata astfel incat genunchii sa fie usor flexati in momentul in care pedalele se afla la cel mai jos nivel. Daca nu te descurci cu acest aspect, roaga un specialist in domeniu sa te ajute.

3. Verifica latimea ghidonului. In general, ghidonul bicicletelor pentru barbati masoara aproximativ 40 centimetri, iar cel al bicicletelor de dama este mai mic, avand intre 36 si 38 centimetri. Daca esti o persoana cu umerii mici, un ghidon mai mic iti va oferi mai multa stabilitate si confort. In caz contrar, iti recomandam sa te orientezi catre bicicletele unisex.

4. Probeaza diferite biciclete de dama si verifica daca distanta dintre sa si ghidon iti este potrivita. Aceasta trebuie sa fie direct proportionala cu lungimea bratelor si picioarelor tale, pentru ca doar astfel vei putea sa stai confortabil pe bicicleta si sa atingi ghidonul fara sa te intinzi si sa depui un efort mult prea mare ca sa pedalezi. Iti poti da seama ca ai gasit bicicleta potrivita in momentul in care bratele tale se vor sprijini pe ghidon intr-o pozitie usor indoita.

5. Testeaza franele si schimbatorul de viteze. Daca remarci ca marimea lor este mult prea mica pentru tine, atunci bicicletele de dama nu sunt cea mai buna alegere pe care o poti face; asaza-te pe sa si verifica daca iti este sau nu usor sa le folosesti.

6. Nu spunem ca o femeie nu este destul de puternica incat sa-si care singura bicicleta, insa trebuie sa fii realista. Daca bicicletele unisex sunt prea grele pentru tine, orienteaza-te catre alegerea unei biciclete de dama, care va fi mai usoara si mai usor de transportat. Desigur, daca esti dispusa sa investesti o suma mai mare de bani, vei gasi foarte multe biciclete unisex din materiale foarte bune si mult mai usoare.

Dupa cum poti observa, alegerea unei biciclete de dama nu este imperativa. Trebuie sa te cunosti pe tine insati si sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine corpului si asteptarilor tale.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete dama

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete, biciclete dama, veloteca, magazin de biciclete

Statistici

Data articol: 13 Oct 2017
Data adaugarii: 13 Oct 2017, ora 14:13
Ultima actualizare: 13 Oct 2017, ora 14:13
Vizualizari in ultimele 30 zile: 671 din total vizualizari: 671
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.