Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Sa o luam cu inceputul: nu exista o modalitate gresita de a purta sosetele; o pereche de sosete bine alese poate salva in totalitate o tinuta si iti poate scoate in evidenta mult mai bine hainele de dama. Traim intr-un secol al experimentarii, un secol al tinutelor imprevizibile si al...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Sosete pentru orice haine de dama

Articol: Sosete pentru orice haine de dama

27 april 2017, articol adaugat la 27 april 2017, ora 10:43

Sa o luam cu inceputul: nu exista o modalitate gresita de a purta sosetele; o pereche de sosete bine alese poate salva in totalitate o tinuta si iti poate scoate in evidenta mult mai bine hainele de dama. Traim intr-un secol al experimentarii, un secol al tinutelor imprevizibile si al pieselor vestimentare care odinioara erau uitate in cel mai indepartat colt al dulapului. Accesoriile pe care le purtam doar in casa, combinate cu pijamale nefeminine, acum acapareaza moda strazii.

De cateva sezoane, creatorii de moda ne propun sa reconsideram sosetele statement si sa le combinam cu haine de dama; in fapt, nu este o propunere mult prea complicata. Vorbim despre un accesoriu ieftin, pe care si-l poate permite oricine, dar care poate sa aiba un impact vizual colosal. In plus, alegand modelul potrivit, putem sa dam o nota mult mai fresh pantofilor de zi cu zi pe care i-am purtat pana la uzura totala.

In momentul in care ne propunem ca sosetele sa fie punctul de atractie al tinutei, este important sa incepem construirea ei de jos in sus. Simte-te libera sa te joci cu contrastele de culoare, cu texturile, precum si cu proportiile.

De exemplu, daca ai haine de dama de catifea, poti adauga o pereche de sandale cu o platforma generoasa si niste sosete de dantela sau, daca vrei sa optezi pentru materiale vaporoase, nu te sfii sa iti indrepti atentia catre lana sau bumbac. Si pentru ca stim cat de mult se poarta papucii sezonul acesta (care pot fi chiar si niste gumari pretios accesorizati), nu avem cum sa ii neglijam si sa nu-i accesorizam si pe ei cu o pereche de sosete care sa,, sparga’’ vizual tinuta. O pereche de papuci cu blana, sosete cu dungi si haine de dama cu o tenta sport. Cum ti se pare?

Desigur, nu putem sa nu includem in discutie pantofii stiletto - probabil vorbim de cea mai in voga combinatie a momentului si putem intelege si de ce. Fie ca au tocul de 7 sau de 10 cm, vei putea sa faci asocieri neasteptate, cu care sa impresionezi oriunde te-ai duce. Si da, chiar daca alegi sa porti haine de dama foarte elegante, poti sa adaugi sosete fine, eventual accesorizate cu pietre, pene, funde, flori etc. si o pereche de stilettos si poti sa fii sigura ca ai reusit sa iesi din zona previzibilului. Simplu si nu foarte costisitor.

In fapt, farmecul acestui trend este acela ca poti scoate o tinuta din anonimat si totodata sa o plasezi intr-o cu totul alta zona stilistica. Transforma-ti hainele de dama de birou intr-o tinuta perfecta pentru o plimbare prin parc sau rochia pe care ai purtat-o o singura data in cea mai chic aparitie de la metrou.

Atentie insa la forma corpului tau. In cazul in care esti inalta, cu picioare lungi si atletice, iti poti permite sa alegi o pereche de sosete de orice lungime doresti, fara sa te temi ca iti vei,, taia" vizual din inaltime. Daca esti o persoana mignona, incearca sa alegi modele care sa nu se opreasca la jumatatea gambei, pentru ca vei arata si mai scunda si cu cateva kilograme in plus. In rest, totul depinde de imaginatie!

Autor, Sursa

Autor: HainedeVis
Sursa: Haine de dama

Cuvinte cheie

haine de dama, hainedevis, rochii de dama, magazin online haine dama

Statistici

Data articol: 27 Apr 2017
Data adaugarii: 27 Apr 2017, ora 10:43
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 682 din total vizualizari: 682
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.